Виваком промо 3 години - кодовете
-
- Регистриран: 26 ное 2010, 21:38
Re: Виваком промо 3 години - кодовете
За да си получа награда, трябва да се обадя? Вивакомска работа...
Получавал съм много награди от др мобилен оператор и от фирми и никога не е трябвало сам да си ги търся :D
Получавал съм много награди от др мобилен оператор и от фирми и никога не е трябвало сам да си ги търся :D
Гаранцията на телефоните от игри е директно към вносителя/производителя. В случая Samsung са дали 3 телефона за играта на Виваком и съответно Виваком не попълва гаранцията, защото реално те само са раздавачи на наградата. Това го казвам отговорно, защото съм печелил телефон от игра (в този сайт) и знам каква беше историята. В интерес на истината когато спечелих телефон и аз го продадох на секундата, защото си имах друг и този не ми трябваше, така че не обвинявайте човека, който го е пуснал за продажба. Ако си има SGS3 в джоба вероятно този Нексус му е леко излишен и гледа да го осребри.
[Quote]така че не обвинявайте човека, който го е пуснал за продажба.[/Quote]
В чий пост и в какво се състои обвинението ?
В чий пост и в какво се състои обвинението ?
Хаха първо приказваше, че ще видим награди на кукуво лято. Сега се нахвърляш, че видиш ли каква е тази излагация да се обаждаш, за да си поискаш наградата :) А това, че някои колеги вече се похвалиха, че автоматично са им заредили картите с по 10лв. много удобно избягваш да отбележиш. Ти си самият пример за обективност :D
[Quote]Хаха първо приказваше, че ще видим награди на кукуво лято. Сега се нахвърляш, че видиш ли каква е тази излагация да се обаждаш, за да си поискаш наградата А това, че някои колеги вече се похвалиха, че автоматично са им заредили картите с по 10лв. много удобно избягваш да отбележиш. Ти си самият пример за обективност :D[/Quote]
Добре казано! И си е самата истина (yes)
Добре казано! И си е самата истина (yes)
За 3карти на абонамент получих 100% отстъпка от таксата за месец и за още една предплатена 10лв.
Супер промоция аз съм доволен
Супер промоция аз съм доволен
[Quote]Хаха първо приказваше, че ще видим награди на кукуво лято. Сега се нахвърляш, че видиш ли каква е тази излагация да се обаждаш, за да си поискаш наградата А това, че някои колеги вече се похвалиха, че автоматично са им заредили картите с по 10лв. много удобно избягваш да отбележиш. Ти си самият пример за обективност :D[/Quote]
Добре казано, обективния се оказа много пристрастен към Ментел :D:D:D:P
Виваком показаха надругите два оператора как се празнува годишнина.
Браво Вива(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)
Добре казано, обективния се оказа много пристрастен към Ментел :D:D:D:P
Виваком показаха надругите два оператора как се празнува годишнина.
Браво Вива(flower)(flower)(flower)(flower)(flower)
Я....,сега си проверих предплатената,освен 1 лв.от миналата седмица,има още 10 от днес........:):DАми много добре за Вивата......Ще видя и на абонамента какво става.....
и сега никой не спечелил от форума телефона
(angry)
(angry)
Е да не мислиш, че само хора от форума сме пращали смс-и. А и със сигурност има доста консуматори, които само са проверявали файловете и са пращали смс-и, без дори дума да обелят тук.