Мтел разби пазара с "Повече за теб"

trend®
Регистриран: 16 ное 2011, 12:56

Re: Мтел разби пазара с

Мнение от trend® » 11 окт 2012, 11:33

[Quote]Уау, интересни разбирания имат за "безплатно". "Я ти си го плати, пък ние после ще ти върнем парите.":D
[/Quote]

Е ти какво искаш, нали трябва да се застраховат от евентуални измами, иначе Бай ти Мангу от ГЛобул ще дойде, ще си вземе безплатната плазма за 30лв и ще си тръгне, иди го съди. Тук си важи точно правилото за лизинг - да си техен абонат от определено време. Ако не си не може да вземеш устройство.Я ми кажи кой от 3те оператора дава нещо на лизинг без да си негов абонат и без да ти иска гаранционен депозит, ако изобщо го има като опция -тук поне Мтел има тази опция и за чужди клиенти?

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 11 окт 2012, 12:44

Когато вземаш нов телефон микро СИМ картата не е ли безплатна. Аз преди 3 месеца си взех Лумия 900 от електронния магазин на Мтел и от там ми казаха ,че тази карта ми се полага безплатно. Препоръчвам ти да пуснеш едно запитване през сайта им. Ако има нещо нередно ще ти върнат парите. А това е телефона на отдел жалби 0881106419

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Мнение от Emuhead » 11 окт 2012, 13:02

Телефона не е вземан от Мтел. Някаква такса е ОК, но 19.90 лв. е НАГЛО. Не ми е за тези 20 лв., а за принципа. Както стана дума съм ги платил, но чувството че съм бил измамен остава и ще си седи до края на договора (angry)

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

Мнение от Динко Господинов » 11 окт 2012, 13:29

Скъпо е ,но цената е официално обявена на сайта им.

DimitarStoilov
Регистриран: 11 окт 2012, 13:29

Мнение от DimitarStoilov » 11 окт 2012, 13:46

Искам само да споделя опита си с т.нар. първа оферта на Мтел.
Още на 1ви, преди да има комуникация по телевизията, подписах договор и доплатих за 250 лв. за по-големия телевизор, не безпроблемно разбира се.

Като начало - изобщо нямаха такъв продукт (40" телевизор) в прословутата система и съответно не можеха да ми издадат касова бележка, предвид, че нямаше за какво да платя?!? Вместо това, оставих 250 лв. на депозит, за да могат впоследствие да ги наместят, където е необходимо - нещо, което според мен е недопустимо.

По-големият проблем е, че 11 дни след подписването на договора, нито Мегалан са ме включили към мрежата (много били натоварени), нито пък съм си получил телевизора.
Реално никой, нито в Мтел, нито в Мегалан, знае каква е процедурата и кой трябва да достави телевизора - нещо, което е нелепо. От единия кол център ме прехвърлят към другия и обратно.
Аз наистина не знам кога и ДАЛИ ще получа телевизор.....

Някак си не ми се връзва да имаш всеобхватна кампания около ребранда и готина оферта, която реално не можеш да предлагаш адекватно и на задоволително ниво за клиента. Така изцяло се съсипва работата на хората, направили иначе готиния според мен ребранд, т.е. едни хора в Мтел се изсират върху работата на други. Срамота!

Същевременно запотен и притеснен мьекащ директор ни убеждава чрез видео в youtube колко впечатляващи са новите оферти. Да, така е, само намерете начин да ни ги предоставите.

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 11 окт 2012, 15:01

Тази история ме връща назад във времето, когато още навлизаше LAN интернета в София... Тогава, когато алчните новоотркрити доставчици с покритие само в центъра и абонати от порядъка на 100-300 човека лепеха реклами за включване в мрежата им в крайните квартали, като Надежда и Люлин. Като разбира се имаше инсталационна такса от 50лв., предплащане на 1-3 месечни такси и срок на включване до 3 месеца :D Така успяваха спокойно да оперират безлихвено с много пари на мнозина наивници, след което на цената на много разправии, заплахи и ходене по мъките по-нахалните успяваха да си върнат парите едва след няколко месеца. През това време кабеларките направиха ръст на абонатите си в центъра и разполагаха с много чужди парични средства :) Ебаси криворазбраната демокрация и капитализъм :|

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 16 окт 2012, 16:33

Доста добро начало според мен за новата идентичност на Мтел. Ако приспаднеш таксата интернета, телевизията и мобилния план, получаваш смартфон, или лаптоп, или телевизор почти без пари... Или пък ако махнеш цената на телефона на лизинг, която е около 20 лв., означава, че за 10 лв. получаваш интернет 50 мегабита, а не 10 като при Виваком, 100 национални минути и 40 канала тв.
Да, покритието е само в няколко града, но покритието по население на Мегалан обхваща над 1 млн. души., а това не е малко.

[i] П.С. Не съм напуснал форума и скоро няма да стане това. Някои ми е сложил бан без да ме предупреди. [/i]

radotomov
Регистриран: 27 апр 2006, 11:40

Мнение от radotomov » 18 окт 2012, 11:12

Подписах договора на 13-ти и днес разбрах че оборудването и телевизора ще ми дойдат на 24-ти.Добре че рождения ден на майка ми за която е телевизора е напред във времето иначе щях да се изложа заради МЕГАЛАН.Иначе и аз го смятам 10 лева интернет, 10 лева телевизия и 10 лева за мобилен номер със 100 минути което ме устройва!

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 18 окт 2012, 11:39

принципно, мисля, че е време да се смени заглавието на темата, тъй като пазарът си остана неразбит...

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 18 окт 2012, 12:37

Аз да си кажа, че статистически погледнато тази промоция чупи рекорди (по продажби). Възползвах се и аз от нея хахах... Да има си условия, който отговаря на тях ще е happy. Като за първи опит са се справили екстра :)

Отговори