Мнение относно телефоните на HTC

veri91
Регистриран: 24 окт 2012, 18:13

Мнение относно телефоните на HTC

Мнение от veri91 » 24 окт 2012, 18:21

Здравейте!
Както сега написах като коментар под модела, аз имам Ел Джи оптимус ми п350 и съм много недоволна. Мисля да го сменям и съм се насочила към НТС. Много хора ми говориха за Самсунг Галакси да взема, но аз съм имала Самсунг преди бая години (7 някъде), после майка ми имаше и не съм най-големият им фен от досегашните си наблюдения.
една моя приятелка имаше НТС, чийто екран се сцепи, но повечето сензори продължаваха да работят. Това ми говори, че май са здрави. НО здравината не е всичко.
Искам мнението на хора имали/имащи НТС - струват ли си, предимства и недостатъци, кой модел бихте ми препоръчали?

mod edit: Темата е в грешна секция и я заключвам.
vladovn

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Re: Мнение относно телефоните на HTC

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 24 окт 2012, 20:01

ако е с андроид все тая.напрактика са еднакви за използване и като това което предлагат.останлото и самсунг и хтс са достатъчно добри като батерия,обхват и тн.вземи това,което ти харесва на външен вид,марката не е важна.все са го правили китайци,корейци тайванци и други подобни дръпнати индивиди :)

veri91

Мнение от veri91 » 24 окт 2012, 20:20

Да си кажа честно, аз съм си свикнала на андроида. А и ми се струва по-добър от ОС, с която е примерно майка ми - тя е с Нокиа Е5 и нейния е бая по-сложен, по-нелогично (според мен) подредено е менюто. Не знам каква операционна система е, но предпочитам андроид.
най-вече сякаш ме интересува като батерия как са НТС, \'забиват\' ли често - общо взето надеждни ли са и какъв тип проблеми дават при работа с тях. Камерата им знам, че е хубава - моя позната имаше ХД2 и имаше страхотни снимки. Звукът също предполагам е добър, а от сегашния ми съм почти на 100% убедена, че ще е по-добре.

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 24 окт 2012, 20:32

Щом държиш на андроида няма да сгрешиш като избереш нещо от HTC.:)
Ползвам точно този,който спомена HTC HD2-добра изработка.Може да избереш нещо старо втора ръка и пак ще си доволна ако нямаш амбиции за последните ъпдейти на ОС-Desire и прочие.Тези от Sensation серията също си заслужават с аудио качеството си.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 24 окт 2012, 20:33

Не искам да влизам в спорове с никого тук, но съм имал и HTC няма толкова бъгаво устройство, имам и два Самсунга и повече едва ли ще взема андроид от друга фирма просто за андроид Самсунг са най-добрите, за WP са Nokia!
Ако взимаш андроид устройство почакай новите Нексуси, които ше налазят скоро пазара.;)
Бях с HTC DESIRE HD след, като правеше крашове ежедневно, и се рестартираше понякога ей така нарочно в един такъв момент във фитнеса имах важен разговор и нестига, че качеството на звука в слушалката е кофти силата на звука е супер слаб ами се рестартира ей така без нищо, и като ми пречерне му забих един 30кг дъмбел ама направо му пробих металния корпус горилата стана на дъвка... да интересно е че там където се концентрира удара горилата се тегли като дъвка.:D
Samsung GALAXY S22 Ultra

veri91

Мнение от veri91 » 24 окт 2012, 21:55

Мерси, че се отзовававте :)
А искам да попитам - тази горила какво представлява, доста хора я споменават и кои модели я имат?

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 25 окт 2012, 00:00

Вероятно имаш предвид горила глаз-защитно покритие на дисплея :)
Отиди в сайта на продукта,там има списък http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla

vlad93
Регистриран: 30 яну 2011, 00:23

Мнение от vlad93 » 25 окт 2012, 00:49

Аз лично бих ти препоръчал HTC.Просто изпробвал съм Samsung,LG,Sony Ericsson с андройд и все нещо при тях куца:забиват,рестартират се,насичат..Някак си андроида върви най-гладко на HTC-то.Sensation XE или One S ще ти свършат отлична работа ;)

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 25 окт 2012, 08:33

[Quote]HTC-то.Sensation XE или One S ще ти свършат отлична работа [/Quote]

За тези два модела може и да си прав, но примерно флагмана ONE X е доста бъгав и се чакаха колко партиди да минат за да се пооправят нещата!
Я кажи кои по точно модели си пробвал на Самсунг, че ги твърдиш тия неща? Искаш ли да се видим, ще ти дам да тестваш С2 и С3 да ми кажеш кое им е бъгавото, къде насичат и как така се рестартирват? Пък от Сони какво се оплакваш? Играл съм си с една Арка и мога да ти кажа, че за един час близо ръчкане даже не ми и лагна! Ама нали трябва да плюеме по форумите.(angry) Единственото, което ме изкефи в HTC-то е Сенза, което преди време беше по-добре от Тъчуиз, но сега нещата са на кантар.

@veri91, имай в предвид също така, че от HTC не обичат да пускат ъпдейти за устройства минали една година ако това те интересува разбира се.
Няма да пиша нощ повече по темата, но пак повтарям всеизвестно е, че сега повечето марки, ще пускат Нексуси по добре почакай и се насочи натам, поддръжката на тези устройства е гарантирана!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

bayhuy
Регистриран: 05 ное 2004, 16:02

Мнение от bayhuy » 25 окт 2012, 09:26

И аз препоръчвам HTC. Имам One X, серия SH25, взет е от Швеция и нямам никакъв бъг. Лети, та се къса, няма лаг, няма забавяне...бял красавец.

Отговори