Стотици клиенти на Виваком се чувстват прецакани от играта “3 години”

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Re: Стотици клиенти на Виваком се чувстват прецакани

Мнение от asenna5 » 21 ное 2012, 13:38

Отговора ми не е насочен към @chilko конкретно.

Та ..

[Quote]лично aз бих поставил под съмнение всякакви подобни новини за конкуренти оператори, които идват от сайт с участието на мтел.[/Quote]

А трябва ли да се поставят под съмнения статиите тук в такъв случай ? Между другото това си е направо директна обида за хората, които са писали точно в този форум, тъй като статията на 70% е "заета" от коментари, писани [u][B]в този форум.[/B][/u] И само да отбележа, че цензура тук има - да - и я налага някой, който определено изтри посочения източник на новината, радвам се че темата не затри.

[Quote]последно време заради неговата хиперактивност в постването на теми п/в вива и в активната му дейност по замитане,триене и заключване на форума му се и...а м...та[/Quote]

Ти сигурно живееш на Мелмак и пишеш в тамошното мобиле, тъй като изглежда не знаеш, че от години този форум не се модерира с твърда ръка, както е необходимо и нещата обикновено отдавна са излезли извън контрол преди аз да се намеся. А бан за толкова години от мен наложен имат точно пет човека. Вярно - егати мода, да позволява да у се качват така на главата. Но го правя защото съм добър. В други форуми, които модерирам наказания и банове се отнасят за далеч по-мали провинения, да не говорим някой изобщо да си позволи да се прави на толкова оборотен. Но ако ти харесва да мислиш така аз съм ОК. Следващия път по отношение на теб ще реагирам като един истински модератор, благодаря.

[Quote]Етика и ментел нещо не съвместимо[/Quote]

Етика и Ганьо - още повече.

[Quote]Добре, има ли значение, кой казва нещо, ако то е истина. Едва ли самите Виваком ще напишат ау направихме гаф, не си направихме сметката, че така ще стане. Манипулативно е да коментирате източника, а не фактите...а те отдавна бяха изнесени тук във форума...[/Quote]

Разбира се, че няма значение. От темата за пореден път се видя лобито на Виваком, което не стига че не си признава грешките и не се извини извърта темата. Няколко човека хич не съм им удобен. Да си сменят професиите. Както казах - в темата остро реагират единствено платените драскачи на Виваком. НИкой друг. То и други няма.

[Quote]Това, което ме интересува е информацията, която ми се предоставя.[/Quote]

Информацията е на 100% достоверна и колкото и да искат да я скрия и да ми пращат разни заканителни бележки просто няма да се получи.

[Quote]за този си пост ако имаш достойнство трябва да се отеглиш като модератор-нещо което не очаквам да направиш но..Като цяло сайта запада ето от днес не е постната новината за новия бикънект план на глобул-не че е нещо особенно но заради новината.[/Quote]

Имам достойнството да го напиша отново и да си застана на 100% зад думите, защото знам, че съм прав. като цяло ако искаш да помогнеш да развиваш форума що не публикува новината за бикънекта ти ?

[Quote]Истина коя истина за кого е истина и да,от огромно значение е от кого е поднесена информацията конкретно за тези кодове в началото и аз като децата почнах да пращам ама се сетих и звъннах на 123 и след подробно обяснение разбрах,че точно мен не ме устройва Та имам навика за всичко да се допитвам до кол-центъра за да не стават грешки (още от времето на ментел ) но наистина доста подвеждащо бе докато не се изясни след разговор с оператора[/Quote]

Боже, Боже, това ми напомня на великите "компенсации", които получиха клиентите на Виваком началото на годината. Сега само допълнително затвърдиха жалкото си отношение. Не стига че оставиха половин България (ако не и повече) без интернет, без телефони, банките на работеха и не знам какво още, ами за да получи човек жалката им компенсация трябваше да попълва едни фермани, да се моли, свещи да пали ...и то за 50 мин. към домашни телефони. Ще компенсираме ако поиска клиента, брао ..Та сега пак така. Ще дадем отстъпките, ако се обади клиента. Проблема е, че тоя път се обажда и пак не получава. Ама няма проблем бе, нали са Виваком .....

[Quote]Защо някои хора се опитват да изкарат вината винаги в потребителите? В случая с кодовете няма дребен шрифт, а на всичкото отгогоре Виваком не изпълниха описаното в смс-а за печалба и обявата на техния сайт vivacom.bg. Така че за вина в потребителите в случая с кодовете не може да се търси![/Quote]

Доста често потребителя сам си е виновен - факт. Но този случай не е такъв, спокойно.

[Quote]Абе господа и ботове на Мтел, много бързо забравихте колко хиляди бяха разочаровани от Мтел заради смяна на системата което продължи повече от 6 месеца, и сега какво, седнали да плюят по игра, която Мтел никога не е давала, да се спечели безплатна сметка за 3 годишнината...[/Quote]

Леко, че и ти се напъваш. Темата е за Виваком. Мтел са ясни: дадоха достатъчно бонуси и то без да си ги иска човек. Да не говорим за компенсациите, от които намазаха и тея, дето само бяха чули, че имат проблем с билинга. И то говорим трицифрени суми, а не една кирлива сметка, за Бога.
Както казах обаче: темата е за Виваком. При тях никога нищо не е ясно. И сега пак.

[Quote]Наистина не искам, честно, не искам да те обиждам, но ти нормален ли си? Сляп ли си? Модераторът, подразбира се, е длъжен да е запознат с форума в който модерира, нали???
Моля не ме банвай, но се иска доста големи balls за да кажеш такава голяма глупост.[/Quote]

Даже пак ще го повторя: Мтел не плаща на никой да пише тук. Платени драскачи тук има само Виваком. Ботове има, но даже не е ясно на кой са. Мтел не им плаща. Подозирам, че са машини, лесно различими, някви там Марии и не знам какви още. Безобидни мишки, никой не се връзва. Но Виваком пределено плаща и наема освен директно към тях, но включително и през рекламна агенция, защото им е малко.

[Quote]Асене, не успявам да асимилирам как отричаш националноизвестен и изстрадан факт, обяснявайки всичко по някакъв вятърничав и абсурден начин?! След всичко, което се изписа, излъчи по медиите, тук и куп заобикалящи ни хора от клиентелата на М-Тел. За пореден път се убеждавам, че изказванията ти тук в последните 1-2 години са чист PR и маркетинг и ако има нещо обективно чат-пат, то е колкото да не е без хич.[/Quote]

Нищо не съм отрекъл. Това са факти. И собственоръчно се разправих с двамата човека с десет ника, които си въобразявах че тук им е бащиния. Такова нещо няма да се случи повече.
Та за пореден път да отбележа, че темата е за Виваком и няколкото човека, които умело се опитват да я извъртят на 180 градуса просто няма да им се получи. Този път има кой да ги посрещне - а не аз се намирам от грешната страна на бухалката..

@milen888, няколко пъти имаш предупреждения и вече наистина много сериозно прекали. Искаш добър модератор - [B]ПОЛУЧАВАШ ГО[/B]. Бан. И ако се появиш под друг никнейм (патентован твой номер) отново поетапно ще ти бъдат изтривани всички мнения, които си писал от регистрирането си до сега. И то на всеки ник.
И това не е заплаха. Продължавай да си пишеш в Економедия, но скоро и там ще ти намеря всички никове. Повече на главата няма как да ми се качваш, обещано - прекали с добрината ми и ще си понесеш последствията.

От тук - нататък по темата. И да е ясно - тук не е лудница или детска градина. Иначе затварям. И без това сеира е пълен.

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Re: Стотици клиенти на Виваком се чувстват прецакани от играта “3 годи

Мнение от Обективният » 21 ное 2012, 13:56

Ти пък винаги поставяш под съмнение всяка анти тема за Виваком. Мога да ти кажа, че като брой недоволните от тях(общо от всичките им услуги) са повече, отколкото тези на Мтел. Единствено от мобилната телефония са доволни. Влез във форумите и фейсбук и ще се убедиш сам.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 21 ное 2012, 14:01

линка махнах аз тъй като е срещу правилата на форума, които би трябвало да знаеш.

друг е въпроса защо щом текста е базиран на писания от този форум се публикува пак, но от друг сайт? да не говорим, че изобщо не са си направили труда да цитират mobile bulgaria като източник.

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 21 ное 2012, 14:06

[Quote]Приятели,

Благодарим ви, че сте тук. Ние сме едни от вас и вие сте едни от нас. Искаме заедно да си говорим за мобилни комуникации.

Този форум е изцяло свободен и независим. Той бе създаден, за да може в него да се обсъждат всички теми от областта на мобилните комуникации.

Тъй като бихме искали форумът да е място за честни, откровени и интересни мнения, най-любезно молим да използвате учтив и неагресивен тон в постингите си.

Всяко мнение във форума на Mobile Bulgaria, което подтиква към расова или полова ненавист, към тероризъм, както и написаното на вулгарен език, ще бъде изтривано веднага. Откровени рекламни съобщения, [B]особено тези с поставени хиперлинкове [u]без никаква връзка с обсъжданите теми[/u][/B] [[i]коментар: линка е посочен като източник на новина и определено има връзка с обсъждането на мобилните оператори[/i]], ще бъдат квалифицирани като спам и няма да бъдат толерирани.

Приятно четене и приятно...чатене:) [/Quote]

Нищо не противоречи на правилата.
Освен около 70% от последвалите коментари.
Източник са мнения на членове във форума, не е публикувана новина в сайта, за да се посочи тя като официален източник, както се прави в интернет. Аз новина не видях, иначе щях да публикувам темата директно през нея с цел да има линк с препратка към нея.
Та ако ги спазя на 100% трябва да извадя голямата метла, очевидно. Даже две големи. :S

Одисей
Регистриран: 22 фев 2009, 15:38

Мнение от Одисей » 21 ное 2012, 14:28

Човече, мога само да ти стисна ръка и да те поздравя за това което правиш, ще си позволя да те цитирам спазвайки правилата за това. Не знам какви нерви имаш, но продължавай в същия дух и не се връзвай много на измислените обвинения. Чета те още откак преди години ми помогна да си пусна жалба към Глобил с темата, която беше написал тогава и имам положително мнение за теб. Браво!

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 23 ное 2012, 13:51

[Quote]
Никой не ми плаща за да пиша каквото и да е. Правя го за лично удовлетворение и да си знаят платените, че тук има кой да ги измете и да им се присмее.

Поздрави! [/Quote]

Асене, отключих тази тема за да ти задам открито няколко въпроса:

Защо, при положение че открито си обявил "война" на платените писачи и знаеш кой от тук открито е служител на М-Тел, ти не го баннеш? (попитах те и на ЛС, но ти реши да не отговориш на този неудобен за теб въпрос?

Защо му махаш бановете и се криеш, а всъщност пред всички си честния модератор, който ще чисти всички платени писачи във форума ?

Защо си изтрил всички мнения на Crazy във форума? По негова заръка ли?

И последен въпрос:

Работиш ли нещо свързано с Мобилтел ЕАД и прилежащите му брандове М-Тел, Боб и т.н.?

Почвате много да ми лазите по нервите, само гледам някои неща и не ми се вярва за какво става въпрос ! Явно наистина ТИ си представителя на М-Тел в този форум...

Loоper
Регистриран: 19 юли 2006, 02:44

Мнение от Loоper » 23 ное 2012, 14:44

Виждам , че засягате темата за Платените форумци ...

тааа аз съм безработен от известно врме... и ще се радвам да ме вербува някой оператор - без значение кой срещу скромна сума ще говоря каквото трябва.. :)

За контакти - ЛС

Гарантирам лоялност !

Обективният
Регистриран: 18 авг 2010, 22:16

Мнение от Обективният » 23 ное 2012, 15:02

Искам и аз да попитам защо ми беше наложен бан без никакво предупреждение? От един от модераторите знам, че точно от Вас е наложено това наказание.
И защо се включваш винаги когато някой защитава Мтел, а когато платените писачи на Виваком пишат глупости, ти мълчиш?
На всички им е ясно, че този форум е рекламно поле на PR отдела на Виваком. Всички нормални го знаят това!

mishobehar
Регистриран: 30 апр 2007, 15:06

Мнение от mishobehar » 23 ное 2012, 15:50

Моля те да разгледаш сайта, да видиш какви новини се публикуват и тогава спори сайта рекламно поле на кой оператор е. Можеш да видиш, че сайта е абсолютно [B]безпристрастен[/B] към трите оператора, публикуваме техни промоции и винаги сме гледали да бъдем в добри отношения с тях... Но когато се нарушава добрия тон във форума, няма как да съм безпристрастен.. Единственият път, в който съм ощетил М-Тел в този форум е когато наложих бан на Крейзи... Можеш да ми кликнеш на юзъра и да видиш за какво пиша - гледам да стоя далеч от тези теми... За разлика от теб !

Ей... Сега ти прегледах мненията във форума... Омръзна ми от малоумни тролове като теб, които всичко което правят е само да хранят конкуренцията и да си рекламират тяхната фирма... Никога не съм изказвал позиция срещу който и да е оператор, но ВИЕ от М-Тел просто ме изкарвате извън нерви... После ходете да се оплачете на Пиар-четата си, че сме ви баннали да ми се обаждат, да съм им давал обяснение ! Това никъде го няма, ПИАР-ите да се обаждат в медията да дава обяснения.

Твоите безсмислени мнения са или чисто рекламни, или храна към конкуренцията или празни мнения, за да вдигаш тема срещу Виваком...

Не защитавам Виваком в този случай, а недоволствам от целият спам, който създавате в този форум...

Разберете че работите на изключително долно равнище и повече вредите на бранда си, от колкото му помагате...

Ще те оставя в този форум само за да ми отговориш на този пост и после те пращам и ти да си почиваш :D

DJ_NrG
Регистриран: 06 ное 2004, 08:59

Мнение от DJ_NrG » 23 ное 2012, 15:59

Аз искам да се похваля, че днес, най-после ми приспаднаха месечната такса от сметката :)

Отговори