Какво е коледна промоция за BG мобилен оператор?
Re: Какво е коледна промоция за BG мобилен оператор?
Винаги и всеки потребител иска да падат цените - аз също.
НО, един пример
1кг. кремвирши /някои казват кренвирши/ има за 3 кинта
1 кг. кремвирши обаче има и за 10 кинта. Ти от кои ще си вземеш, ама честно! Дали има разлика.
По отношение на цените - сега е добре, преди беше ад. Над 2 кинта беше минутата разговор при мтел. Това е истината. Може и повече да падат, но се съмнявам.
Има БОБ, като не искате мтел, има още два оператора.
И още нещо - къде другаде падат цените - само един сектор искам за пример.
НО, един пример
1кг. кремвирши /някои казват кренвирши/ има за 3 кинта
1 кг. кремвирши обаче има и за 10 кинта. Ти от кои ще си вземеш, ама честно! Дали има разлика.
По отношение на цените - сега е добре, преди беше ад. Над 2 кинта беше минутата разговор при мтел. Това е истината. Може и повече да падат, но се съмнявам.
Има БОБ, като не искате мтел, има още два оператора.
И още нещо - къде другаде падат цените - само един сектор искам за пример.
За кренвиршите е съвсем друга работата там, друг бизнес. Някой слагат евтини суровини-боклуци и докарват цената до 3 лв. Но- в телеком бизнеса е друга работата. Базовите станции в БГ и в Македония са същите и струват същите пари. Заплатите на служителите в Македония не са по-високи отколкото в БГ. Тоест при съпоставими разходи в БГ телеком австрия продава много по скъпо, отколкото в Македония. Няма как да съм съгласен да ме правят на идиот (angry) Погледни им официалните счетоводни отчети. Отчитат над 50 % печалба спрямо приходите, т.е. от всеки лев приход, над 50 ст. са им чиста печалба (angry) Такава норма на печалба има само при наркотиците и оръжията (angry)
[Quote]И още нещо - къде другаде падат цените - [u]само един сектор искам за пример[/u].[/Quote]
Смешник:P автомобили,електроника(телевизори,перални и др.):D:D:D и доста други(no)
[Quote]Такава норма на печалба има само при наркотиците и оръжията[/Quote](yes)(yes)(yes)
mod edit: Без определения.
vladovn
Смешник:P автомобили,електроника(телевизори,перални и др.):D:D:D и доста други(no)
[Quote]Такава норма на печалба има само при наркотиците и оръжията[/Quote](yes)(yes)(yes)
mod edit: Без определения.
vladovn
[Quote]И още нещо - къде другаде падат цените - само един сектор искам за пример.[/Quote]
Ако си от София, просто се разходи по централните улици- Христо Ботев, Опълченска, Стамболийски. Вчера с приятели обикаляхме и на всички ни направи впечатление, че видяхме поне 5 ( а може и повече да са били) фризьорски салони с големи надписи- 3 лв.( три лева). Допреди две години не си спомням да е имало къде да се подстрижеш за по-малко от 7-8 лв. И това е само един пример.
Ако си от София, просто се разходи по централните улици- Христо Ботев, Опълченска, Стамболийски. Вчера с приятели обикаляхме и на всички ни направи впечатление, че видяхме поне 5 ( а може и повече да са били) фризьорски салони с големи надписи- 3 лв.( три лева). Допреди две години не си спомням да е имало къде да се подстрижеш за по-малко от 7-8 лв. И това е само един пример.
Аз искам да се върне цената на минутата, както беше преди година ама със стария такт 60/1 и ограничението на интернета въобще да не става въпрос на обсъждане при стандартните за тогава 128кбпс.
Дефакто намалиха цените ама и ни орязаха с такта така като ги сметнеш все тая, че и по-зле!
Дефакто намалиха цените ама и ни орязаха с такта така като ги сметнеш все тая, че и по-зле!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Смешник в тоя форум си ти! А коли, телевизори и друга техника, ми че то и на телефоните паднаха цените, ама какво стана с качеството.
Само като ти гледам ника и даже не ми се спори с теб.
Само като ти гледам ника и даже не ми се спори с теб.
Хайде пак започнаха кавгите, не можете ли, спокойно и културно да спорите , вижте темата за Ментеля, колко културно приключихме спора с centur . Защо трябва да се обижда и спори по толкова махленски начин във всяка тема, много е грозно отстрани, разберете го.:X
Ми че Глобул го върнаха при Юнайтед!!!
** След изчерпване на количеството мегабайти (MB) на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 128 kbps и не се прилага допълнително ограничение по отношение на скоростта.
Минималното първоначално време за таксуване е 60 секунди, след което отчитането става на секунда.
Върнаха и такта 60/1 при Уеб енд Тоук
Минималното първоначално време за таксуване е 60 секунди, след което отчитането става на секунда.
** След изчерпване на количеството мегабайти (MB) на максимално достижима скорост, скоростта на връзката пада до 128 kbps и не се прилага допълнително ограничение по отношение на скоростта.
Върнаха и такта 60/1 при Уеб енд Тоук
Не са го върнали при Юнайтед, просто смениха името от стария Уеб анд Толк!
Плюс това очаквам следващата година и този план да променят на 60/60. Нали не си мислите, че ще остане нещо от стария такт занапред?:D
Ха сега влязох в сайта на Глобул и си прав, че са върнали стария такт, но това дали се отнася за действащите договори, или е само за нови абонати? Възможно е това да е част от коледните подаръци на този оператор!:D
Плюс това очаквам следващата година и този план да променят на 60/60. Нали не си мислите, че ще остане нещо от стария такт занапред?:D
Ха сега влязох в сайта на Глобул и си прав, че са върнали стария такт, но това дали се отнася за действащите договори, или е само за нови абонати? Възможно е това да е част от коледните подаръци на този оператор!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
По вероятно е известно количество абонати да са си прекратили договорите и да са дали като причина именно намаляването на скоростта до неизползваема и новият такт (whistle)