Подводните камъни на МТел - ВНИМАНИЕ!
Re: Подводните камъни на МТел - ВНИМАНИЕ!
Не можеш. Никой не следи системите на операторите, могат да правят каквото си искат.
Наскоро пренесох от МТел към Виваком номер, който се води на мое име, но се ползва от друго лице. Сигнал за пренесен номер [B][u]липсва[/u][/B].
Явно това е част от коледните промоции на операторчетата!:D :D :D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Чудно, чудно.
При бтк може и да е техн. проблем, при тях често аварира техниката, тъй, като е по - стара от някой съфорумци. :D
При бтк може и да е техн. проблем, при тях често аварира техниката, тъй, като е по - стара от някой съфорумци. :D
Чудя се дали да пусна сега тема за Виваком и техните подводни камъни...
Фирмата, в която работя наскоро пренесе мобилните си номера от Мтел към Виваком, а фиксирания си остана при Мтел. Когато набираме от стационарния някой от мобилните при нас сигнал ИМА и времето до първият сигнал е доста продължително (чак досадно).
Предполагам, че такъв сигнал има само когато набиращия телефон е в мрежата \"дарила\" номера.
Предполагам, че такъв сигнал има само когато набиращия телефон е в мрежата \"дарила\" номера.
Според мен би трябвало да ти опростят минутите към боба, щом имаш безплатни към мрежата на Мтел.
Подавай жалби навсякъде и искай анулиране на договора, и си купи две карти на боба, и за 30лв ще имаш 1000 към всички мрежи
Подавай жалби навсякъде и искай анулиране на договора, и си купи две карти на боба, и за 30лв ще имаш 1000 към всички мрежи
Това е много глупав казус... хем преместване има, към виртуален оператор, хем мрежата е същата. На мен повече ми изглежда като проблем с билинг-а, но със сигурност трябва да си търсиш правата.
[Quote]Предполагам, че такъв сигнал има само когато набиращия телефон е в мрежата \\\"дарила\\\" номера. [/Quote]Логично. (yes)
За основната тема - случаят ми е много любопитен - ако се изиска подробна разпечатка (при М-Тел тя не се получава по право) и да се види откъде и как точно е калкулирана тази сума.
За основната тема - случаят ми е много любопитен - ако се изиска подробна разпечатка (при М-Тел тя не се получава по право) и да се види откъде и как точно е калкулирана тази сума.
И аз да си кажа - с пренесен номер съм от ментел на вива, сигнал - йок