НОВИТЕ БИЗНЕС ТАРИФИ НА МТЕЛ (И ПОДВОДНИ КАМЪНИ ОТНОВО)
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
НОВИТЕ БИЗНЕС ТАРИФИ НА МТЕЛ (И ПОДВОДНИ КАМЪНИ ОТНОВО)
АДМИРАЦИИ:
Нещо ново от Мтел - БИЗНЕС ПЛЮС, без ДДС: http://www.mtel.bg/mtel-biznes-plyus
- минутите към всички бг мрежи и Зона 1
- включените SMS са към всички бг мрежи
- включени МВ
- безплатни р-ри във фирмената група
ПОДВОДНИ КАМЪНИ:
- цените са валидни само с 24 месечен договор
- таксуването е на цяла минута
- След изчерпване на включените минути разговорите към всички национални мрежи се таксуват на 0,24 лв. с ДДС на минута (включително към клиенти на тарифни планове с марка “bob”).
- Цената на изпращане на SMS към всички национални и международни мрежи, след изчерпване на включените SMS е 0,24 лв с ДДС.
- Таксуването на трафика за пренос на данни: на 100 KB
- След изчерпване на включените в пакета минути за разговори в чужбина, разговорите се тарифират според стандартните тарифи за международни разговори
- Няма включени безплатни \"Бизнес разговори\"
Нещо ново от Мтел - БИЗНЕС ПЛЮС, без ДДС: http://www.mtel.bg/mtel-biznes-plyus
- минутите към всички бг мрежи и Зона 1
- включените SMS са към всички бг мрежи
- включени МВ
- безплатни р-ри във фирмената група
ПОДВОДНИ КАМЪНИ:
- цените са валидни само с 24 месечен договор
- таксуването е на цяла минута
- След изчерпване на включените минути разговорите към всички национални мрежи се таксуват на 0,24 лв. с ДДС на минута (включително към клиенти на тарифни планове с марка “bob”).
- Цената на изпращане на SMS към всички национални и международни мрежи, след изчерпване на включените SMS е 0,24 лв с ДДС.
- Таксуването на трафика за пренос на данни: на 100 KB
- След изчерпване на включените в пакета минути за разговори в чужбина, разговорите се тарифират според стандартните тарифи за международни разговори
- Няма включени безплатни \"Бизнес разговори\"
Re: НОВИТЕ БИЗНЕС ТАРИФИ НА МТЕЛ (И ПОДВОДНИ КАМЪНИ ОТНОВО)
[B]С_П_Р_И С_И C_A_P_S L_O_C_K-A[/B]
При вива са по-добри в пъти
мтел 100 мин = 14.90 без ДДС
вива 250 мин 12.80 без ДДс
Мтел 250 мин 24.90 без ДДС
Вива 350 18.80 без ДДС
Аз ако имам фирма ще избера вива при тези цени не знам кой луд ще си вземе карти от мтел.Уникален бизнес план от страна на мтел \"Продай по-малко на по-висока цена\'(no)(no)(no)
мтел 100 мин = 14.90 без ДДС
вива 250 мин 12.80 без ДДс
Мтел 250 мин 24.90 без ДДС
Вива 350 18.80 без ДДС
Аз ако имам фирма ще избера вива при тези цени не знам кой луд ще си вземе карти от мтел.Уникален бизнес план от страна на мтел \"Продай по-малко на по-висока цена\'(no)(no)(no)
...и не само офертите са по-добри, а и по отношение към клиента и коректност в сравнение с другите два оператора Вива са на първо място.
Ако имаш фирма няма да се набуташ с предплатени минути, независимо от оператора!
Защо, ако не е тайна? Питам защото имам фирма и ми е интересно защо съм се набутал с абонаментни планове, на които минутите се изговарят като цяло и досега съм възприемал като относително изгодни.
А не ги ли притисна да ти предложат индивидуална оферта за твоята фирма? В предишната фирма точно така действахме и оставахме операторите да се надцакват. Но картите бяха 130+ (4-5хил.лв. на месец).
Договорите изтичат след 6 месеца. Някъде февруари ще видя какво ще предложат за преподписване. Иначе при мен картите не са чак толкова много за съжаление и не очаквам чудеса.
\"Няма включени безплатни \\\"Бизнес разговори\\\" ако това значи разговори в бизнес групата, значи плана е повече от неизгоден. Все пак идеята при фирмите е разговорите в бизнес групата да неограничени и безплатни.
Е добре де, преди като ползвахме бизнес планове от Мтел - силата им беше в това, че предлагаха освен \'безплатни\' или иначе казано включени минути в групата от карти на фирмата, имаше и такива включени минути към всички бизнес клиенти абонати на Мтел в България. Сега няма ли ги?