GLOBUL iPay?

Emuhead
Регистриран: 23 ное 2009, 17:12

Re: GLOBUL iPay?

Мнение от Emuhead » 11 дек 2012, 17:42

Ти не ме разбра :D Никъде не съм казал, че услугата на Глобул е лоша. Сигурно си има пътници и за този влак. Просто за себе си не откривам смисъл. Както се казва: Да си я ползваш със здраве и успех (yes)

goltak
Регистриран: 27 фев 2007, 15:02

Мнение от goltak » 11 дек 2012, 17:49

Аз също имам VISA, няма да казвам към коя банка и ми вземат по 1.35лв. месечна такса, като картата я ползвам почти само за онлайн пазаруване и ми е по-скъпо. Когато се интересувах за цените на обслужването, най-ниската цена за дебитна карта, за месечно обслужване е 0.30лв., така че не знам каква е твоята карта без такса. Според мен имаш някаква такса, месечна или годишма или е някаква фирмена с превод на заплата или нещо подобно и има по преференциални цени, но чак без никаква такса - не ми се вярва.

Не съм обикалял банките, в 2-3 съм попитал, но иначе съм се информирал оттук:

http://www.moitepari.bg/Spravochnik/art/Advices/kolko-ni-struva-debi~5455e9a60d09435a91f011f7bcf81dea/

lxdimitrov
Регистриран: 11 дек 2012, 17:13

Мнение от lxdimitrov » 11 дек 2012, 17:52

Ти не ме разбра. Няма спор дали е лоша. Просто казваш, че няма предимства пред всички останали карти и аз ти показах 2 основни. Да не говорим, че това което глобул предлага не е просто карта, а електронно портмоне. Електронни пари. Много далеч от банки, банкови карти, банкови преводи. Но ще ти трудно да го разбереш май. Изчакай още няколко години докато осъзнаеш, че всички около теб го имат, та да го направиш и ти. Не защото си разбрал какво е, а защото всички го имат.

Emuhead

Мнение от Emuhead » 11 дек 2012, 17:55

Виж си личните съобщения за името на банката. Абсолютно съм сигурен, че има поне още една банка, която не взема НИКАКВИ такси за дебитна карта VISA.

lxdimitrov

Мнение от lxdimitrov » 11 дек 2012, 18:08

А тази ВИЗА като няма такса, разплащателната сметка към нея колко ти струва на месец знаеш ли?
Провери ако не знаеш.

lxdimitrov

Мнение от lxdimitrov » 11 дек 2012, 18:15

Ясни са усилията да обезцениш явно превъзхождащ останалите конкурентен продукт, но се опитай да гледаш реално. Ще видиш доста повече. А това, което промотираш отдавна е изгубило потребителския си блясък. Никой не иска да ходи в банки вече. Те стават все по-малко необходимо зло. Хората търсят удобство, бързина, интелигентни решения на ниска цена. Затова електронните пари убиват банковите платежни услуги в световен мащаб.

Emuhead

Мнение от Emuhead » 11 дек 2012, 18:26

Щом казваш :D Иначе аз такси за сметка и карта НЕ плащам. И предвид, че имам и двете от 10 години, би следвало да знам какво се случва с тях. И сметката е най-обикновена каквато може по всяко време да си открие всеки гражданин без никакви допълинтелни изисквания. В интерес на истината конкретната VISA я ползвам САМО за интернет покупки и следенето на движенията по нея е елементарно. И за да не си говорим повече глупости ....ето ти и линк:

http://www.ccbank.bg/bg/products-and-services/retail-business/bank-cards/visa-electron-debit-card/

goltak
Регистриран: 27 фев 2007, 15:02

Мнение от goltak » 11 дек 2012, 19:39

И банковите и небанковите карти си имат силни и слаби страни, както плановете на мобилните оператори :D, някои са изгодни за едни, другите са по удачни за други потребители и всеки може сам да избира. Банките и техните алтернативи /Като Transcard и ipay.bg/ предлагат различни варианти за всеки, хубавото е, че те са повече и има по-голям избор, но както е казал мислителя - Безплатен обяд няма. (beer)

insterion
Регистриран: 06 авг 2011, 22:41

Мнение от insterion » 11 дек 2012, 20:31

Защо аз не виждам в сайта тези неща?

7. Дават ми 3.5% лихва върху наличностите по картата -> виждам: Лихвен процент по персонална картова сметка в лева до 1%

3. Плащания на ПОС са безплатни -> виждам: Плащане на стоки и услуги чрез ПОС терминал 0,20 лева

За другото съм съгласен.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 11 дек 2012, 21:41

Оу, ползваш банката на тим. :D

Отговори