Коледна игра на мтел - "Ти видя ли коледния пикап на Мтел? "
Re: Коледна игра на мтел -
Санито и Мерито явно вървят в комплект,обади ли се едната чакай скоро и другата...;)
(woo)
Я виж ти сам предизвиках, макар и със закъснение от 6 дни да се активизират ботовете на Ментеля, след като модератора на Мтел Асен вече не е мод, остана свитата му :)
[B] GlupavoMagare[/B], [u][B]пишеш си с ботове от Мтеля[/B],[/u] които нямат срама да пишат една през друга, труженички по неволя :P:D;)
Искам да пожелая през новата година на ботовете на Ментеля, през новата 2013г да сменят малко никовете и изразните средства за да не ни разсмиват толкова разголени със задните си меки части (woo):D;)
Я виж ти сам предизвиках, макар и със закъснение от 6 дни да се активизират ботовете на Ментеля, след като модератора на Мтел Асен вече не е мод, остана свитата му :)
[B] GlupavoMagare[/B], [u][B]пишеш си с ботове от Мтеля[/B],[/u] които нямат срама да пишат една през друга, труженички по неволя :P:D;)
Искам да пожелая през новата година на ботовете на Ментеля, през новата 2013г да сменят малко никовете и изразните средства за да не ни разсмиват толкова разголени със задните си меки части (woo):D;)
-
- Регистриран: 13 дек 2012, 17:02
Абе ти луд човек ли си, не съм никакъв бот, каквото и да зсна4и това - даже не съм на мтел :D
-
Виж, че съм нов във форума и ми е интересно да коментирам по някакви теми и това е първата тема, в която коментирам мтел конкретно, моля да не ми лепкаш определения ! Аз съм неутрален ! (whistle)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
[Quote]GlupavoMagare, пишеш си с ботове от Мтеля[/Quote]
Никой не те определя като бот просто те предупреждава че си пишеш с регистрациите на една ментелска служителка която си уплътнява времето когато няма клиенти.
Никой не те определя като бот просто те предупреждава че си пишеш с регистрациите на една ментелска служителка която си уплътнява времето когато няма клиенти.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
Добре, благодаря ви, тогава няма да си пиша повече с тях двете или които и да са, че не ги запомних даже...хихи :) Слагам точка на темата :) мерси пак, пич си ти :)
Наместо да пълните форума с глупави коментари, вземете отговорете на човека, че и на мен. Някой виждал ли е пикапа и засякъл ли е думата, изписана върху него, за да я пратя и да участвам едно хубаво в играта?
Колата се е покрила при тази снежна виелица във Бургас днеска :) иначе 19-20.12.2012г. трябваше колата да е във Бургас(whistle)
-
Нали казах, че един приятел го е видял и бил сензационен като подвижен цирк :D
Хубаво, де. Но нас не ни интересува кой го е видял и видял ли го е някой, а какво е пишело на него. Думата. Тя е важната в случая, за да я пратим като есемес за наградите. Ботките Mary13 и Sanya, айде да се размърдате малко и да кажете думата. Ето, споменавам във всички варианти М-тел, Мтел, Mtel, M-tel, Mobiltel, Мобилтел, за да влезете тутакси да си напишете глупостите. Но напишете и думата.