Това феновете на наръфаната ябълка вЕрно нещо ви хлопа дъската...
Ще плащаш ЕДНА ГОДИНА такса, после ОЩЕ ДВЕ ГОДИНИ такси само и само да имаш смотаната ябълка...
От кой оператор да си взема Iphone?
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Re: От кой оператор да си взема Iphone?
От Mtel може да го вземеш на лизинг и сега. Излиза малко по-скъп, но условията по плановете са по-добри от тези на Глобул. Те нямат изискване да си им клиент отпреди, за да вземеш нещо на лизинг. Проблемите при тях са други - най-евтината тарифа е 20лв и 46лв за телефона (за 5-ца говорим) и друго - за да ти го отключат на края на втората година имат изискване да преподпишеш за още една. Това по принцип е незаконно и противоречи с политиката на Apple, но до колкото знам, засега все още процедират така.
От Globul със сигурност не можеш да го вземеш без да си им бил клиент известно време. А дори да си бил, ако си имал малки сметки и не си плащал редовно, няма да те одобрят.
От Globul със сигурност не можеш да го вземеш без да си им бил клиент известно време. А дори да си бил, ако си имал малки сметки и не си плащал редовно, няма да те одобрят.
Нямам зор за \"нахапана ябълка\"(whistle)
В момента изплащам HTC Evo 3D към Вивата и съм си доволен от него, но февруари ще го изплатя и ще искам нещо ново. Освен това една карта със 100-200 минути + нет към Грабул или Ментел няма да ми е излишна, пък и АКО реша да си взема Iphone някой ден ще имам вариант. Засега се насочвам към византийците, но ще изчакам да мине новогодишната лудница.
http://www.globul.bg/bg/postpaid.30.html?posm=24
В момента изплащам HTC Evo 3D към Вивата и съм си доволен от него, но февруари ще го изплатя и ще искам нещо ново. Освен това една карта със 100-200 минути + нет към Грабул или Ментел няма да ми е излишна, пък и АКО реша да си взема Iphone някой ден ще имам вариант. Засега се насочвам към византийците, но ще изчакам да мине новогодишната лудница.
http://www.globul.bg/bg/postpaid.30.html?posm=24
-
- Регистриран: 08 фев 2010, 14:21
Да де,ама преди това пак трябва да си имал карта на договор с глобул,иначе единствения вариянт да си го вземеш с нова карта на лизинг,без да си бил абонат на глобул преди това е с ти би ай, обб или пощенска банка на лизинг или с кредитна карта на го платиш кеш и после да си внасяш вноската към ркедитната карта :)
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
James, това е лудост да се дадат над 2000 Лв за телефон. :S