Забелязах, че са спряли една от малкото хубави Български телевизии и това е Фолклор ТВ . Много са зле тия, тва не се ли нарича нарушаване на правата по договора и то от тяхна страна ,защото когато сме си слагали подписа на договора тази телевизия е фигурирала...???
А и преди не много време махнаха Дискавъри и Пинк( сръбската )
Искам да попитам някой от форума ,да разясни не е ли нарушаващо правата Такова премахване на телевизии Без значение каква е тя ,при положение, че клиента си е сложил подписа на други условия ?
Близу също спряха телевизия ...и то май не една ...
Re: Близу също спряха телевизия ...и то май не една ...
Във всеки договор пише, че имат право да променят програмната схема и е съвсем нормално - няма как вечно да си стоят едни и същи канали и няма как да ти гарантират, че това ще е така.:)
Ти пък намери от кой доставчик да се оплакваш :D
Аз тези отдавна ги отсвирих. Убеден съм, че отрязването на Дискавъри има доста общо с нарастващата алчност на бТВ, както и на тяхната собствена, естествено. Лесно са се разбрали помежду си - "да го духа потребителя" и са си стиснали ръцете. Надявам се този дух на "разбирателство" никога да не води и преговорите на Булсатком.
Аз тези отдавна ги отсвирих. Убеден съм, че отрязването на Дискавъри има доста общо с нарастващата алчност на бТВ, както и на тяхната собствена, естествено. Лесно са се разбрали помежду си - "да го духа потребителя" и са си стиснали ръцете. Надявам се този дух на "разбирателство" никога да не води и преговорите на Булсатком.
А дано че иначе нз каква тв ще трябва да се търси :(
Много \"\' хубаво \"\' си избърсват ръцете, така операторът и телевизиите си правят някви уговорки ,а потребителят го д*х * ... Това че те не могат да се уговорят кой колко кинти да лапне въобще НЕ трябва да засяга потребителя ... Ми те утре всички телевизии ще скочат че искат увеличаване на цените или др.условия и ще плащам само за БНТ :D