Падат цените на мобилните разговори и есемесите през лятото
Re: Падат цените на мобилните разговори и есемесите през лятото
A защо 30? Защо не примерно... 3?
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ако искаш и без надценка,направо да работят за без пари...Ти се радвай ако е само 30%
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Бе ти си мечтай за 100% да е надценката на 2,3 ст/мин. пък...
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
И 100% да е са 5 стотинки ,ако е надценката на операторите е което е много добре.
Докато вие чакате \"най-доброто\", доста хора от година вече си говорим на 1,5-3,0 ст/мин... СуперБоб ;)
ако стане 5 ст, реално ще трябва да ми повишат цената на мен... Не знам какъв трябва да си, за да говориш реално над 10 ст/мин в момента - нормалния Боб... С мобилни в чужбина говоря на 7,5 ст/мин - Мегакол (стария)после
Планове има, просто трябва и малко \"бъбреци\", за да се възползва човек от тях...
Ако задължат операторите да намалят \"стандартните\" цени примерно до 5 ст, това ще означава, че ще вдигнат месечните такси и сегашните пакети на практика ще изчезнат... И после ще ревете, че не ви дреме за стандартната цена, при положение че нямате по-изгодни пакети...
ако стане 5 ст, реално ще трябва да ми повишат цената на мен... Не знам какъв трябва да си, за да говориш реално над 10 ст/мин в момента - нормалния Боб... С мобилни в чужбина говоря на 7,5 ст/мин - Мегакол (стария)после
Планове има, просто трябва и малко \"бъбреци\", за да се възползва човек от тях...
Ако задължат операторите да намалят \"стандартните\" цени примерно до 5 ст, това ще означава, че ще вдигнат месечните такси и сегашните пакети на практика ще изчезнат... И после ще ревете, че не ви дреме за стандартната цена, при положение че нямате по-изгодни пакети...
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ех ти пък изкара че ако намалят цените от КРС ,всъщност ще се вдигнат:D няма такова нещо и не бъркай включените минути на боб от пакета с минутата за терминиране между операторите
Отговори, които показват, че някой забравя да мисли.
5 ст. На минута е нереално ниска цена. Вероятно е възможна, но с месечна такса примерно 100 лв. Цифрата си я измислих, абсолютно произволна е, идеята е да изглежда много голяма.
Какво според вас включва надценката, както я наричате? Да не мислите, че тя е печалба за оператора? Надявам се не.
5 ст. На минута е нереално ниска цена. Вероятно е възможна, но с месечна такса примерно 100 лв. Цифрата си я измислих, абсолютно произволна е, идеята е да изглежда много голяма.
Какво според вас включва надценката, както я наричате? Да не мислите, че тя е печалба за оператора? Надявам се не.
нищо не бъркам. нали не си мислиш, че това са различни неща? всичко е свързано и операторите ще си избият загубите от други неща...
Да поясним какви са цените в момента на минута разговор към всички оператори за карти [B]без абонаментна такса[/B],
Мтел - 0.33/ 0.34/ 0.35/ 0. 54/ 0.59/ 0.83
Виваком - 0.34
Глобул - 0.39/ 0.44/ 0.45
Единствено Боб предлага 0.108. Но това е услуга от Мтел и защо не я пусне в основната си мрежа?
Мтел - 0.33/ 0.34/ 0.35/ 0. 54/ 0.59/ 0.83
Виваком - 0.34
Глобул - 0.39/ 0.44/ 0.45
Единствено Боб предлага 0.108. Но това е услуга от Мтел и защо не я пусне в основната си мрежа?
Как се смятат тези цени?Смисъл колегата по горе е писал Глобул примерно 0.39 ,а реално примерно при 12.90 безсрочен абонамент имаш 120 минути.Сега обърнах внимание той е писал без абонамент,извинявам се!