ainol-novo.com/ainol-novo9-spark-quad-core-9-7-inch-retina-screen-ram-2gb-dual-camera-16gb.html
Ето това разгледай :) Аз съм се прицелил стабилно в него.
Таблети на достъпна цена !
-
- Регистриран: 13 дек 2012, 17:02
Re: Таблети на достъпна цена !
Не съм упорит, бре. Къде я видя тая упоритост - просто съм се захванал с ALLVIEW и желая да разнищя всичко! И смартфони предлагат сега видях ...
Брей и това изглежда доста добро ! Аз съм сеп рецелил в 8 инчовия на ALLVIEW. Един приятел вика, че били китайски, ама не са, само ги сглобяват там...така си мисля
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
А сега малко да разнищим темата.
Значи вие да не сте телепати - Магарето публикува значи темата(11:37) и само за 3 минути е прочетена от Reggaeman осмислена е и влязъл да напише дълъг пост и да го публикува(11:40).Извинявай ама ние доматите не ги ядем с колците - физически е невъзможно това(един вид предварително е знаел какво е написано).Като добавим и заглавието цялата тема е просто една скрита реклама на Алвю от тия двамата(ако са двама).Не за първи път се правят подобни опити за популяризиране на тази марка - не изглежда лошо ама чак толкова тарикатлъци...:|
Значи вие да не сте телепати - Магарето публикува значи темата(11:37) и само за 3 минути е прочетена от Reggaeman осмислена е и влязъл да напише дълъг пост и да го публикува(11:40).Извинявай ама ние доматите не ги ядем с колците - физически е невъзможно това(един вид предварително е знаел какво е написано).Като добавим и заглавието цялата тема е просто една скрита реклама на Алвю от тия двамата(ако са двама).Не за първи път се правят подобни опити за популяризиране на тази марка - не изглежда лошо ама чак толкова тарикатлъци...:|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Даже пишат по един и същи начин, забележете разстоянието преди знака \"!\" както и произнасянето на марката с главни букви :) Браво, наблюдателен си AVKansazov :)(beer)
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Още в началото го забелязах ама викам айде да не ги закачам само че \"те\" продължават да \"разговарят\" по между си и не се стърпях.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0