БУЛСАТКОМ С НОВ ОБЛИК И ПРЕДСТОЯЩИ НОВИ УСЛУГИ
-
- Регистриран: 04 дек 2009, 18:25
Re: БУЛСАТКОМ С НОВ ОБЛИК И ПРЕДСТОЯЩИ НОВИ УСЛУГИ
Може би имаш право за това което си напиасал, знам само че ако всички започнем да ползваме техните услуги ще дойде дин слънчев ден в който ще има равновесие на пазара и високите цени и арогантното отношение в добавака с непрекъсваемите договори ще са минало и то благодарение на това че ги има и че сме им дали едно рамо. Нашата фирма има перфектен интернет но сме дали заявка за интернет и от Булсатком и е хубаво повече хора да последват този пример. Ако хората не вземат участие в събитията то такива няма да има,преди протестите нямаше развитие но като изллязоха хората на улицата нещата се промениха. Аз съм за Булсата и се надявам много хора да им станат клиенти дори в началото да имат някакви трудности с течение на времето нещата ще се наредят. (yes)
[Quote]Нашата фирма има перфектен интернет но сме дали заявка за интернет и от Булсатком и е хубаво повече хора да последват този пример.[/Quote]
По-голяма глупост от това не бях чел! Да смениш услуга, която сам казваш е перфектна ми звучи нелепо! Нещо се оптваш да манипулираш или какво?
[Quote]Аз съм за Булсата и се надявам много хора да им станат клиенти дори в началото да имат някакви трудности с течение на времето нещата ще се наредят. (yes) [/Quote]
Щом си мазохист стани им клиент и чакай нещата да се оправят!
Сега имат промоция, като заменят безплатно основния СД приемни с ХД ако ползваш пакет Премиум! Дотук добре само, че пак няма налични ХД приемници (проверих в 5 офиса в София и 2 в провинцията)!
По-голяма глупост от това не бях чел! Да смениш услуга, която сам казваш е перфектна ми звучи нелепо! Нещо се оптваш да манипулираш или какво?
[Quote]Аз съм за Булсата и се надявам много хора да им станат клиенти дори в началото да имат някакви трудности с течение на времето нещата ще се наредят. (yes) [/Quote]
Щом си мазохист стани им клиент и чакай нещата да се оправят!
Сега имат промоция, като заменят безплатно основния СД приемни с ХД ако ползваш пакет Премиум! Дотук добре само, че пак няма налични ХД приемници (проверих в 5 офиса в София и 2 в провинцията)!
-
- Регистриран: 04 дек 2009, 18:25
Здрасти,мислех да не отговарям по темата но не си прочел правилно. Никъде не съм писал че искам да сменям интернет доставчика ни,просто си вкарваме втори интернет от който нямаме особено голяма нужда и за момента ще го пуснем като FREE WIFI.
[Quote]просто си вкарваме втори интернет от който нямаме особено голяма нужда [/Quote]
По тази логика да взема да си вкарам интернет и от Булсат, че да ми се повтаря с този от Мтел!
Щом имаш излишни пари ги давай на когото си искаш, но не се опитвай да промиваш мозъците на хората!
По тази логика да взема да си вкарам интернет и от Булсат, че да ми се повтаря с този от Мтел!
Щом имаш излишни пари ги давай на когото си искаш, но не се опитвай да промиваш мозъците на хората!
Зависи от фирмата. В старата ми работа имахме интернет от 2 доставчика абсолютно независими един от друг, защото ако паднеше интернета и телефонията то спираше работа фирмата докато не отстранят проблемите доставчиците. Така че не са една или две фирмите, които си подсигуряват комуникациите. Преди време като крадяха магистралните кабели на БТК то получавахме отговор от тях, че ще отстранят проблема до 4 дни. Да ама 4 дни са убийствени загуби за някои фирми...
[Quote]Преди време като крадяха магистралните кабели на БТК то получавахме отговор от тях, че ще отстранят проблема до 4 дни. Да ама 4 дни са убийствени загуби за някои фирми..[/Quote]
Звучи логично!
Извинявам се!(blush)
Звучи логично!
Извинявам се!(blush)
Абе някой знае ли как се отключват програмите на БУЛСАТКОМ - един колега ми каза в нета имало ключове и прочие ,ама не мога да ги сложа на стария сателит.Някой ,ако знае мове да сподели
[Quote]знам само че ако всички започнем да ползваме техните услуги ще дойде дин слънчев ден в който[u] ще има равновесие на пазара[/u] и високите цени и арогантното отношение в добавака с непрекъсваемите договори ще са минало [u]и то благодарение на това че ги има[/u] и че сме им дали едно рамо[/Quote](woo)
Ти добре ли си:D За конкуренция чувал ли си или за монопол, искаш да са само те на пазара(angry) Звучиш като партиен секретар(no)
Сори за офтопика, ама тоя взе да дразни и с ника си(който е чиста реклама) и с изказванията от рода \"смърт на всички, само моЙто е добро, нищо, че за нищо не става ама е моЙто\"
Ти добре ли си:D За конкуренция чувал ли си или за монопол, искаш да са само те на пазара(angry) Звучиш като партиен секретар(no)
Сори за офтопика, ама тоя взе да дразни и с ника си(който е чиста реклама) и с изказванията от рода \"смърт на всички, само моЙто е добро, нищо, че за нищо не става ама е моЙто\"
Близу и на мен ми предложиха мн добра оферта след като подадох заявлението
Може ли да кажеш в касовата ти бележка срещу тези 25 лева какви услуги пише че получаваш?