Loop договори
-
- Регистриран: 22 окт 2012, 02:45
Loop договори
Здравейте колеги, имам малко запитване. Гледам, че в сайта на лооп пише само за Лооp extreme u 007, че имат 100 и 150мб бърз интернет, това означавали, че на другите тарифи интернета е само бавен (тоест 64кб или колкото се води). Ако е така бихте ли ми дали някакви насоки относно екстрийм и 007, като от какво да се пазя (защото от тук съм разбрал, че всеки план има някакви уловки). Благодаря много!
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Loop договори
[Quote]че имат 100 и 150мб бърз интернет[/Quote]
Това не са мегабити а количество мегабайти!Дават ти примерно 150 мегабайта трафик който като ги изразходиш по нататък ти ограничават качването и свалянето със скорост 64 килобита/сек.
Преди това скоростта ти е толкова колкото ти разрешава телефона - максимум 42 мегабита.
Засега за 100 мегабита мобилни скорости без ограничение може само да си мечтаем.
Това не са мегабити а количество мегабайти!Дават ти примерно 150 мегабайта трафик който като ги изразходиш по нататък ти ограничават качването и свалянето със скорост 64 килобита/сек.
Преди това скоростта ти е толкова колкото ти разрешава телефона - максимум 42 мегабита.
Засега за 100 мегабита мобилни скорости без ограничение може само да си мечтаем.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
Ясно ми е какво представляват просто не съм се изказъл добре. Въпросът ми беше - само тези 2 плана ли предоставят бърз нет(тоест на другите планове нета постоянно е 64кб)?
На другите им планове също е бърз нета но примерно на мега лооп минеш ли 100 мб трафик след това започваш да си плащаш за всеки мб трафик което е кофти, но пък с тези 64кб които предлагат за екстриим и 007 е още по кофти...:S
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Извинявай, останах с впечатление че не знаеш. (blush)
Наистина на страницата им за останалите абонаменти(LOOP COOL и MEGA LOOP) пише:
[Quote]100 MB [B]включен[/B] мобилен интернет
[B]0,01 лв. цена за MB мобилен интернет след изчерпване[/B] на включения трафик**
**[B] Цената от 0,01 лв./МВ важи за първите 200 МВ мобилен интернет на месец[/B] след изчерпване на включения трафик. [B]След това цената е 0,20 лв./МВ[/B]. Начин на таксуване: на 1 Kb. Минимална цена на сесия – 0,01 лв.[/Quote]
Тоест няма ограничение в скоростта но си плащаш - първите 100 към пакета, следващите 200 ти идват още 2 лв. и после почват да скубят яко.
Така че някой от първите 2 абонамента е по-добре.Ама там пък тарифите са по-високи...:|
Наистина на страницата им за останалите абонаменти(LOOP COOL и MEGA LOOP) пише:
[Quote]100 MB [B]включен[/B] мобилен интернет
[B]0,01 лв. цена за MB мобилен интернет след изчерпване[/B] на включения трафик**
**[B] Цената от 0,01 лв./МВ важи за първите 200 МВ мобилен интернет на месец[/B] след изчерпване на включения трафик. [B]След това цената е 0,20 лв./МВ[/B]. Начин на таксуване: на 1 Kb. Минимална цена на сесия – 0,01 лв.[/Quote]
Тоест няма ограничение в скоростта но си плащаш - първите 100 към пакета, следващите 200 ти идват още 2 лв. и после почват да скубят яко.
Така че някой от първите 2 абонамента е по-добре.Ама там пък тарифите са по-високи...:|
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
-
Аз питам, защото останах с впечатление, че само Екстрийм и 007 имат бърз нет, защото мои познати на Мега и Куул са с трагично бавен нет, което ме навежда на мисълта, че при тях е винаги 64кб, независимо какво си израсходил.