Цена на обаждане към автоматичното меню *88
Цена на обаждане към автоматичното меню *88
Просто за информация на потребителите на Мтел. Вече се заплащат 0.036 ст. и за достъп до автоматичното меню на *88(досега се плащаше само за достъп до оператор). Ето го и текста от ценорасписа :
[Quote]Цена на обаждане към автоматичното меню или свързване с оператор на *88
Абонати на тарифни планове 0,036 лв.
[/Quote]
http://www.mtel.bg/spravki-tseni-i-taksi
[Quote]Цена на обаждане към автоматичното меню или свързване с оператор на *88
Абонати на тарифни планове 0,036 лв.
[/Quote]
http://www.mtel.bg/spravki-tseni-i-taksi
Re: Цена на обаждане към автоматичното меню *88
Нещастници! Ако е така до тези 3,6 стотинки ли опряха?
3,6 ст. никак не са малко. Ако днес 100 000 души си проверят сметките - ето ти 3600 лева, а представи си ако го направят 1 000 000 = 36 000 лева - от нищо. Много добре са си направили сметката изедниците - ама всеки си има глава на раменете да преценява какво да прави.
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
От много време е цената от 0.036 ЛЕВА (преди това беше 0.024 лв.) за абонати на договор. Само за Прима клиенти се заплаща допълнително разговор с оператор.
Аз на моята прима си ползвам кратките кодове за проверка на сметка, пставащи минути в сип и т.н. и проблеми нямам...хем по-бързо получавам инфо, хем не им пъшня гушите... (whistle)
За фирмените карти е безплатно.
Ще споделиш ли моля за тези алтернативни начини че не се сещам нещо......а да има през смартфона или през интернет....и 2-та начина не важат за хора над 50....та и за много млади хора който не им е за цел да търсят компютър или нямат смартфон...."повече за теб...шефе"
Тъжно!!!!
ООООО сетих се...това е СТК менюто което в 80% от случаите изписва "моля опитайте по-късно услугата е временно недостъпна. Нямам нерви да уча баба ми да работи с СТК....по лесно е тя да ми се обади и аз да видя от ПЦ-то на работа....и при това безплатно, ето ше започна да върша работата ба М .
мъка мъка
Тъжно!!!!
ООООО сетих се...това е СТК менюто което в 80% от случаите изписва "моля опитайте по-късно услугата е временно недостъпна. Нямам нерви да уча баба ми да работи с СТК....по лесно е тя да ми се обади и аз да видя от ПЦ-то на работа....и при това безплатно, ето ше започна да върша работата ба М .
мъка мъка
-
- Регистриран: 15 фев 2006, 16:27
За баланс по сметката и дата на валидност: *101# -> бутон за набиране
За оставащи безплатни минути към Мтел: *101#07#
За оставащи безплатни минути към номерата от Семейство и приятели: *101#04#
За оставащи безплатни обаждания към Семейство и приятели: *101#08#
За оставащи безплатни минути към VIP номера: *101#01#
За оставащи безплатни SMS-и към Мтел: *101#05#
За оставащи безплатни MMS към Мтел: *101#06#
За оставащи безплатни MВ: *101#03#
За оставащи безплатни SMS-и към национални и международни мрежи: *101#02#
https://www.mtel.bg/proverka-na-prima-balans
За оставащи безплатни минути към Мтел: *101#07#
За оставащи безплатни минути към номерата от Семейство и приятели: *101#04#
За оставащи безплатни обаждания към Семейство и приятели: *101#08#
За оставащи безплатни минути към VIP номера: *101#01#
За оставащи безплатни SMS-и към Мтел: *101#05#
За оставащи безплатни MMS към Мтел: *101#06#
За оставащи безплатни MВ: *101#03#
За оставащи безплатни SMS-и към национални и международни мрежи: *101#02#
https://www.mtel.bg/proverka-na-prima-balans
Благодаря за качествения пост.
Цената е въведена от много повече време и целта не е печалба (въпреки, че такава има, факт, който може би много учудващо има нещо общо с това, че мобилния оператор е търговско дружество), колкото облекчаване на трафика към *88 и операторите в кол-центъра, които общо взето бяха претрупани с тотално безсмислени въпроси и доста неприлични предложения. Като цяло Бай Ганьо сам си е виновен за това.
Ползата обаче е по-бързото и облекчено обслужване за всеки, който се обади със смислени въпроси и по работа. Не мисля, че някой е бил особено доволен, че не са му вдигнали бързо или е оставен на "изчакване" заради това, че сътрудника в кол центъра е ангажиран с първото обаждане на друг клиент, който е пиян и се чуди с кой да си поговори за времето или просто света му е крив щото жена му или любовницата не е пуснала, не е получил повишение или Бог знае какво и се чуди кой да напсува по телефона, щото на мижитурката не му стиска на живо или ползва оператора за справка, нямаща нищо общо с мобилните услуги (от сорта на това къде се намира еди-какво-си, колко струва билета за някой концерт, програма на телевизията, събуждане по телефона, секс услуги и и т.н. ..).
Цената е въведена от много повече време и целта не е печалба (въпреки, че такава има, факт, който може би много учудващо има нещо общо с това, че мобилния оператор е търговско дружество), колкото облекчаване на трафика към *88 и операторите в кол-центъра, които общо взето бяха претрупани с тотално безсмислени въпроси и доста неприлични предложения. Като цяло Бай Ганьо сам си е виновен за това.
Ползата обаче е по-бързото и облекчено обслужване за всеки, който се обади със смислени въпроси и по работа. Не мисля, че някой е бил особено доволен, че не са му вдигнали бързо или е оставен на "изчакване" заради това, че сътрудника в кол центъра е ангажиран с първото обаждане на друг клиент, който е пиян и се чуди с кой да си поговори за времето или просто света му е крив щото жена му или любовницата не е пуснала, не е получил повишение или Бог знае какво и се чуди кой да напсува по телефона, щото на мижитурката не му стиска на живо или ползва оператора за справка, нямаща нищо общо с мобилните услуги (от сорта на това къде се намира еди-какво-си, колко струва билета за някой концерт, програма на телевизията, събуждане по телефона, секс услуги и и т.н. ..).
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
Говориш за свърване с оператор. А как ще коментираш това, че тази цена важи за свързване с автоматичното гласово меню?