Vivacom се срина в Стара Загора
Vivacom се срина в Стара Загора
Какво е положението в останалите градове? Тук вече няколко познати се оплакват от сутринта - обхват има, но набиранията са неуспешни, а при проверка - Service Logic Unavailable. Как е при Вас?
-
- Регистриран: 10 мар 2006, 19:28
Re: Vivacom се срина в Стара Загора
И при мен е същото - от сутринта нито входящи, нито изходящи обаждания са възможни. Само веднъж успях да се свържа със 123. Иначе кодовете за проверка на сметка, както и предаването на данни си работят. Район: Стара Загора
[B]Vivacom[/B]
Потребителите на предплатената ни услуга е възможно да изпитват временни затруднения с достъпа до мрежата.
Поднасяме извинения и работим за нормализиране на връзката във възможно най-кратък срок.
Благодарим ви за разбирането и търпението!
Потребителите на предплатената ни услуга е възможно да изпитват временни затруднения с достъпа до мрежата.
Поднасяме извинения и работим за нормализиране на връзката във възможно най-кратък срок.
Благодарим ви за разбирането и търпението!
[Quote]Потребителите на предплатената ни услуга е възможно да изпитват временни затруднения с достъпа до мрежата.
Благодарим ви за разбирането и търпението![/Quote]http://www.facebook.com/VIVAC0M/posts/560118634032501
И аз го видях това но засега нямам проблеми на предплатената.
Благодарим ви за разбирането и търпението![/Quote]http://www.facebook.com/VIVAC0M/posts/560118634032501
И аз го видях това но засега нямам проблеми на предплатената.
В Бургас около обяд мрежата ме изхвърляше при опит да набера. И на предплатена и на сметка, 2G и 3G. Не съм пробвал по-късно.
И във Враца почти цял ден не може да се набира,странно пробвахме от трима души само един можеше да набере.
Сега се сещам, че днес набрах по веднъж от [B]боба[/B] и Вива един вивакомски номер на магазин и в двата случая мрежата просто прекрати позвъняването. Помислих, че човекът просто е направил глухо пренасочване, но по-скоро при него е имало проблем, защото веднага след това говорих с друг Вива номер.
и в София беше така можеше да се избират абонати на глобул но не и на виваком
явно голям гаф свръзан с подръжката на централите на оператора
явно голям гаф свръзан с подръжката на централите на оператора
В София вече втори ден има някакви проблеми. Звънят ми хора и чуват Виваком ще предаде за вашето обаждане. Сега получих смс за 6 пропуснати повиквания. Явно е голям гаф :|
Абе сигурно са демонтирали подслушвателната техника да прикрият следите на Цв.Цв. и от там са сривовете.