Преплатен план за смартфони с интернет
Преплатен план за смартфони с интернет
Пичове, прибирам се в БГ за 3-4 месеца и си нося айфона (отключен) и търся някакви оферти за тва как да изкарам номер и да имам интернет. Гледах боб ама 50ст/МБ, другото е оферта.
Готов съм и да правя комбота примерно прима + интернет пакет, или бконект и интернет пакет.
Предлагайте някви оферти :) към 250мб на месец мисля че ще ми стигат
Готов съм и да правя комбота примерно прима + интернет пакет, или бконект и интернет пакет.
Предлагайте някви оферти :) към 250мб на месец мисля че ще ми стигат
Re: Преплатен план за смартфони с интернет
Viva free ще е най-приемливо - не е предплатено, но договорът е необвързващ и винаги може да го прекратиш спокойно.:)
Както каза колегата Вива Фрии е най-подходящия необвързващ план с нет при това качествен.:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
аз също съм за Вива фрий. Може да добавяш различни пакети.
1 мес. преди да тръгнеш пускаш предизвестие и си готов. Само последната сметка трябва да гласуваш доверие на някой да ти го плати.
Предплатен на никой оператор не си заслужава, поне относно нет. Виваком нямат въобще.
При другите е кожодерство. Скъпо и отчита на пкает от около 100 КБ най-малко беше на 20 КБ на другите два оператора.
Лошото при Вива фрий е че не може да запазиш номера на предплатена при Виваком. Ще трябва да правиш карамбули с пренос на друг оператор, но дали ще ти се заминава преди да тръгнеш?
1 мес. преди да тръгнеш пускаш предизвестие и си готов. Само последната сметка трябва да гласуваш доверие на някой да ти го плати.
Предплатен на никой оператор не си заслужава, поне относно нет. Виваком нямат въобще.
При другите е кожодерство. Скъпо и отчита на пкает от около 100 КБ най-малко беше на 20 КБ на другите два оператора.
Лошото при Вива фрий е че не може да запазиш номера на предплатена при Виваком. Ще трябва да правиш карамбули с пренос на друг оператор, но дали ще ти се заминава преди да тръгнеш?
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Mtel Smart е много добър вариянт без дългосрочен договор
[Quote]Mtel Smart е много добър вариянт без дългосрочен договор [/Quote]
за 25 лв? Ти шегуваш ли се?
за 25 лв? Ти шегуваш ли се?
Data prima-400 МВ за 120 дни-14.90 лв.Пропуснах да отбележа,като искаш и номер,вземаш една слушалка и една предплатена или bob.....и си готов...за връзка със света и BG.... ;)
-
- Регистриран: 30 юни 2005, 08:31
Защо да се шегувам? За всеки влак си има пътници, нали така?
Не познавам млад активен човек в БГ със сметка под 20лв общо за личните си телефони, да не говорим че колегата се връща от чужбина където 13 евро не са особено много. Да не говорим че и на Вива Фри все ще удари 20-25лв като комбинира пакети според нуждите си, освен ако не говори предимно с Вивакомски.
Аз не познавам хора пък, които не си правят сметката. Не е въпроса до ?13 а до това, каква максимална изгода можеш да получиш за тях. Каквото и да си пишем най-добрия вариант за човек, който си идва за няколко месеца е Вива Фрии, особенно ако иска да ползва качествен нет и то с повече мегабайти.
+Talk VIVA M-450 минути в мрежата на Вива-5,90
+Talk Extra M-30+30 минути към всички мрежи-5,90
+Net L-1000mb неограничен нет-9,90
=20 кинта
Няма по добра оферта!
+Talk VIVA M-450 минути в мрежата на Вива-5,90
+Talk Extra M-30+30 минути към всички мрежи-5,90
+Net L-1000mb неограничен нет-9,90
=20 кинта
Няма по добра оферта!
Samsung GALAXY S22 Ultra