Има отстъпка за целия срок на договора,който трябва да е двугодишен и е само за настоящи абонати.Има и друга уловка.Изисква се да се поднови и настоящия договор с 2 години освен трафик унлимитед-а.Ограничението е на 128 kbps,което е добре,но с това преподписване са се о*рали.
http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/traffic/
Виваком Traffic Unlimited 3000 MB - 7.80лв. обаче...
Re: Виваком Traffic Unlimited 3000 MB - 7.80лв. обаче...
Това си е далавера, защото не е далеч времето, когато ще си спомняме със съжаление за такова ограничение от 128кбпс! Не съм чел условията, но след като се предлагат още такива планове е добре на който му трябва нет да се възползва докато това е възможно. Да не мислите, че Вива вечно, ще подържат 128кбпс? Всички режат на неизползваемите 64кбпс, а след още повече време, ще стане като в повечето държави, директно принуждаване да си плащаш бързи 2/3/5 гиги, защото и \"подарения\" нет на 64кбпс, ще отпадне!:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
скоро булсатком ще предложат най добрите оферти
-
- Регистриран: 17 дек 2012, 20:10
Е то няма как да искаш добра оферта и да не подпишеш договор. Офертата е доста добра.
А дано, щото след мегабайтите на максимална скорост трафика ми при Вива пада до 4-5KB.
smart_man88,проблема е,че трябва да преподпишеш и другия си абонамент и така ще имаш 2 такси за по две години,но със сигурност на някой ще му е изгодно.
В Англия аз ползвам неограничен интернет на оператора 3 за 15 паунда на месец (предплатена карта). В това число получаваш 300 мин + 3000 смс към всички мрежи. Утре на 6.06.2013 ще ми изтече месеца, а до тук имам използвани 14.45 GB данни. През това време никой не ме е ограничавал и интернета си е през цялото време еднакъв. Дано новите оператори да предложат нещо подобно, а не само да ни хвърлят прах в очите.
Нека само да падне роуминга в ЕС :)