Моля за малко помощ!!
Моля за малко помощ!!
Здравейте на всички.Преди няколко дни закупих мобилен телефон SAMSUNG JET S8000 за дъщеря ми.Телефона не е пристигнал още,но до няколко дни ще е тук в Кипър където живея.Апарата обаче е заключен към Orange Network.Мисълта ми е как да го отключа.Трябва в някой сайт,и ако да...точно не знам къде,или ако някой разполага с някакъв код от който ще имам полза,ще съм му много благодарен.Всякаква помощ ще ми е от полза.Благодаря предварително.
Re: Моля за малко помощ!!
90% от телефоните на Orange са кодирани.
Тествай го, ако е кодиран го занеси в първия сервиз в Кипър, да го разкодират. Предполагам ще ти вземат 5-10 евро.
Тествай го, ако е кодиран го занеси в първия сервиз в Кипър, да го разкодират. Предполагам ще ти вземат 5-10 евро.
Тук в нашия град за съжаление няма сервиз.Трябва да отида до столицата,пък тя е доста далеч,на около 150 км във едната посока.Намерих ето този сайт,но не знам дали ще стане нещо. http://www.mobileunlocked.com/samsung/s8000+jet/
Специализиран сервиз, сам е трудно да се разкодира телефон.
Ще се справиш сам!Стига да имаш кредитна карта да си платиш!Саитове има много за отключване онлаин на базата на имеи на телефона!Калкулират кода на базата на имея след което следваш това което е написано в саита!успех!(yes)