Промяна условия тарифиране на Prima на Мтел

azcv
Регистриран: 01 апр 2008, 00:37

Re: Промяна условия тарифиране на Prima на Мтел

Мнение от azcv » 14 юли 2013, 12:29

Никога не е могло с 4 лева да се зарежда за цяла година при вива.Преди ставаше с 4 лева за 3 месеца,но от март-април 2012 е променено и зареждаш 4 лева само за месец.Като ми обясниха,че и преди не е трябвало да бъде така,ама явно бил някакъв бъг и недоглеждане.

Rosen Petkov
Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48

Мнение от Rosen Petkov » 14 юли 2013, 14:56

@[B]milen888[/B] - Не можеш с по-малко от 10 лв. зареждане да удължиш срока на предплатена карта към Виваком за 12 мес. Имам една от 5+ години, която в момента я използва друг човек, но редовно си му я зареждам от моята (която е на абонамент) като използвам USSD командите (*137#) и всичко винаги до сега си е било точно, надявам се и за в бъдеще... :)
Нокия с фенерче.

allIN
Регистриран: 06 май 2011, 20:00

Мнение от allIN » 14 юли 2013, 15:02

Може-може и то от доста време (yes)
Не оспорвайте думите на човека без да сте проверили.

;)

Rosen Petkov
Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48

Мнение от Rosen Petkov » 14 юли 2013, 15:18

Извинявам се, моя грешка!
В момента минималната сума е 5 лв. (след справка със съответните специализирани с;ужби)... ;)
Нокия с фенерче.

milen888
Регистриран: 15 ное 2006, 15:50

Мнение от milen888 » 14 юли 2013, 21:35

[Quote]Може-може и то от доста време
Не оспорвайте думите на човека без да сте проверили.[/Quote]

Благодаря колега. Те много хора така си говорят, без да са проверили как стоят нещата. Преди два месеца заредих една стара предплатена карта на Виваком с 4 лв. през автомата, намиращ се в магазина на оператора в Мол София. Срока на валидност на картата се удължи с една година (yes)

dirk
Регистриран: 07 дек 2009, 23:01

Мнение от dirk » 15 юли 2013, 11:08

За себе си въпроса с Ментел съм го решил.
Но като човек с претенции за познаване на бизнес климата и конкурентния пазар (не в сферата на комуникациите де) не мога да си обясня тази стратегия на геноцит спрямо клиентите си от страна на \"Любимия-оператор\".
Цените глобално падат пазара е пренаситен и тн..,Да опитват се с 60/60 да наваксват пропуснатите ползи всички по \"пионерския\"почин на Ментел
Въпреки,че не е покриваемо повече от 10-15%.
Но Примата с мазохистичните 50ст.мин. да пипат,просто ми е безсилна аналитичната страна на мозъка ми.
Моля някой по знаещ да ми разясни.
(beer)

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 15 юли 2013, 12:37

Аз също получих въпросният СМС, но при мен нещата стоят по-различно, т.е. тарифирането ми е на разговор, а не на минута, понеже ползвам тарифен план [B]"Моят час 2"[/B]. Та сега ми е много интересно какво ще се получи в моя случай. Ясно е, че псуване ще има... Освен това, аз по нищо не се различавам от абонат на договор, който плаща 10 лв. месечна такса, тъй като аз всеки месец си зареждам картата със същата сума (за да се възползвам от промоционалните им цени, естествено!). Откъде-накъде такава дискриминация? Как така ще ме задължават да преминавам към определена тарифа, при условие, че имат и други предплатени тарифи, от които мога да си избирам? Въобще... отново пълните "шитни" в типичен "Mentel Style". Ей затова [B]НИКОГА[/B] няма да съм на договор при този шибан оператор!!!

(angry)

[B]P.S.[/B] Ако наистина няма възможност да се промени тарифата, ще си изговоря парите в картата - и [B]СБОГОМ![/B] - има и други оператори, които явно повече държат на клиентите си в това отношение... Освен това, ще накарам и хората, заради които си взех тази предплатена карта, също да се преместят. Едва ли ще възразят...

:D

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 15 юли 2013, 17:20

Прасунчо, и да не е тази промяна в таксуването, всички тези видове промоционални Прима, не са безкрайни във времето. Обсъждано е във форума преди време, че обикновено една промоция е за две години. Това е записано някъде, но не си спомням къде...

prasuncho
Регистриран: 03 мар 2008, 14:20

Мнение от prasuncho » 15 юли 2013, 19:00

Да, аз също имам спомен, че сме обсъждали това за срока на давност на прима-промоциите, но в крайна сметка моята карта е активна от 1 година, а не от 2...

(angry)

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 15 юли 2013, 19:43

От колко време е твоята Прима, мисля, че е без значечние. Двегодишният срок тече от датата на пускане на промоцията...

Отговори