Тотално влошаване на условията при Виваком
Re: Влошаване на условията при Виваком
Промото с удвоения брой минути на пакети M и L се завръща другата седмица отново за няколко месеца, условието за минимум 9,80 лв такса за пакетите е само за промото комбинация с дом телефон ; пакетите на абонамент на Viva free може да се променят в магазин без удължаване на договора като трябва след промяната да се запази общата цена като сбор или да бъде по висока :)
Re: Тотално влошаване на условията при Виваком
Хъм Взех Да Се Притеснявам От Поста Ти,Тъкмо чакам прехвърляне от глобул на виваком на вива фрее за 1 година за да хвана намалението с 2 лева във комбинация с домашен телефон... Но Все пак ако мобилния нет си е както четох в повечето постове 5.90 (500МБ бързи + неограничен на 128кбпс) и 1800 минути към мобилни и фикс на виваком като такта е на секунда след 1 минута за 9.90-2 лева = 7.90+5.90=13.80лв
За Мен Е Уникален план при положение че глобул ми искаха 13.90 за 500 мин глобулски и 250 МБ нет??!!!
За Мен Е Уникален план при положение че глобул ми искаха 13.90 за 500 мин глобулски и 250 МБ нет??!!!
Няма повод да се тревожиш, в твоя случай си на далавера с прехвърлянето.(yes) Просто тук доста симпатизанти на Виваком негодуваме, защото сме им клиенти от години и знаем какво бяха и в какво се превърнаха...
-
- Регистриран: 29 авг 2010, 20:17
Днес ми се обади служителка на Виваком и ми предложи едната карта на мое име, която е на Вива фрий, да мине на договор при същите условия, като съм щял да ползвам 50% отстъпка от месечната такса за 2 месеца при едногодишен договор и т. н. Отказах учтиво, като обясних, че според мен смисълът на Вива фрий е да дава свобода на потребителя, а не да го обвързва с договори, и даже смятам и другата си карта да пусна на този тарифен план след като ми изтече договора. При това въпросната служителка ми каза, че за съжаление вече Вива фрий се предлага само при удължаване на договор, а за други клиенти е спряна. Някой знае ли нещо повече по въпроса? В сайта им този тарифен план не е махнат.
Ако това е вярно, ще е капката, която ще прелее чашата - ще се прехвърлят и спират карти. При мен се очертава 1 за спиране и 1 за прехвърляне.
Май единствения вариант за момента е прехвърляне към боб. Тия операторчета незнам, как я мислят занапред.
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]Ако това е вярно, ще е капката, която ще прелее чашата - ще се прехвърлят и спират карти. При мен се очертава 1 за спиране и 1 за прехвърляне.[/Quote]
И къде ще се прехвърлиш ? От гледна точна на маркетингови похвати всички са едни и същи. Тази \"служителка\", която е казала, че тарифният план не се предлага вече, дори не е служителка на Виваком и няма нищо общо с операторите, с които се свързваш на 123. Това са служители на външни call centers, чиято единствена задача е да звънят на настоящи абонати и да ги карат да преподписват, като им е позволено всичко, дори и да лъжат. Истината е, че и трите оператора не знаят какво е конкуренция и как се задържат и печелят клиенти, сами се сещайте защо. Обиколих и трите оператора, единствената разлика е в мрежите им... всеки сам си прави изводите за тях, за мен преднината на Виваком е огромна, още повече че са най-малкия мобилен оператор, т.е. съотношението инвестиция:приход е коренно различно, отколкото би било при мтел, които последно нямаха 3G дори и в някои от планинските и морските курорти, в същото време дадоха маса пари на някаква английска компания за дизайн на новото си лого :X За Глобул пък какво да кажем (no)
И къде ще се прехвърлиш ? От гледна точна на маркетингови похвати всички са едни и същи. Тази \"служителка\", която е казала, че тарифният план не се предлага вече, дори не е служителка на Виваком и няма нищо общо с операторите, с които се свързваш на 123. Това са служители на външни call centers, чиято единствена задача е да звънят на настоящи абонати и да ги карат да преподписват, като им е позволено всичко, дори и да лъжат. Истината е, че и трите оператора не знаят какво е конкуренция и как се задържат и печелят клиенти, сами се сещайте защо. Обиколих и трите оператора, единствената разлика е в мрежите им... всеки сам си прави изводите за тях, за мен преднината на Виваком е огромна, още повече че са най-малкия мобилен оператор, т.е. съотношението инвестиция:приход е коренно различно, отколкото би било при мтел, които последно нямаха 3G дори и в някои от планинските и морските курорти, в същото време дадоха маса пари на някаква английска компания за дизайн на новото си лого :X За Глобул пък какво да кажем (no)
-
- Регистриран: 29 авг 2010, 20:17
За Глобул няма какво да се каже. Те може да са зле откъм мрежа, но за сметка на това така си \"подобриха\" тарифните планове, че направо им се чудя. Остава само бобеца, ама без нет. Тогава за какво ми е смартфон. Просто наистина избор няма. Остава да се надяваме на раздвижване на пазара към края на годината след като е стартирал Булсатком, което я стане, я не. Все пак сме в България.
[Quote]Тази \"служителка\", която е казала, че тарифният план не се предлага вече, дори не е служителка на Виваком и няма нищо общо с операторите, с които се свързваш на 123. Това са служители на външни call centers, чиято единствена задача е да звънят на настоящи абонати и да ги карат да преподписват, като им е позволено всичко, дори и да лъжат.[/Quote]Реших да проверя - няма такова нещо, Viva FREE си се предлага както преди. (yes)
Бреее... в заглавието констатацията е страшна,ама кой да внимава като подписва договора....и си се радва на новия субсидиран телефон!? Имам 4 номера на Free без договор + 1 с договор пак на Free.Изрично бях предепреден,че промяна може да става само в рамките на плана и само нагоре! Отделно дето плана Free си го има ,стига спекулации..!