относно MegaTel
Re: относно MegaTel
[Quote]Автор: SwollenMembers
Дата: 14.10.2013 14:05
За тона не коментирам, и не мога да взема страна
Как така не можеш да вземеш страна ? Разбира се, че можеш - абсурдно е фирма, да държи такъв тон на клиент, и то в писмен вид. Това аз лично за пръв път го виждам...[/Quote]
В моята фирма аз определям нещата и тона с който ще се говори - това че нямаш нужните знабия и информация не те прави ПРАВ !
[Quote]Автор: Paffkata™
Дата: 14.10.2013 14:39
Не знам в каква държава живеем вече.[/Quote]
Държавата е ясна за всички, но явно на теб все още не.
Колкото по-бързо се \"адаптираш\" към обстановката толкова ще ти бъде по-приятно ;)
по темата:
Няма да рекламирам какво ползвам, защо го ползвам, и как го ползвам - за да не стане реклама
Но ще ви кажа, че фирма некоректна и не с достатъчно добри условия не е и няма как да е на пазара.
Така че ползвайте ..............., дори и услугите на въпросната фирма - защо ли ???
Защото е тука и съществува :P
Дата: 14.10.2013 14:05
За тона не коментирам, и не мога да взема страна
Как така не можеш да вземеш страна ? Разбира се, че можеш - абсурдно е фирма, да държи такъв тон на клиент, и то в писмен вид. Това аз лично за пръв път го виждам...[/Quote]
В моята фирма аз определям нещата и тона с който ще се говори - това че нямаш нужните знабия и информация не те прави ПРАВ !
[Quote]Автор: Paffkata™
Дата: 14.10.2013 14:39
Не знам в каква държава живеем вече.[/Quote]
Държавата е ясна за всички, но явно на теб все още не.
Колкото по-бързо се \"адаптираш\" към обстановката толкова ще ти бъде по-приятно ;)
по темата:
Няма да рекламирам какво ползвам, защо го ползвам, и как го ползвам - за да не стане реклама
Но ще ви кажа, че фирма некоректна и не с достатъчно добри условия не е и няма как да е на пазара.
Така че ползвайте ..............., дори и услугите на въпросната фирма - защо ли ???
Защото е тука и съществува :P
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]В моята фирма аз определям нещата и тона с който ще се говори - това че нямаш нужните знабия и информация не те прави ПРАВ ![/Quote]
Аз не казвам, дали съм прав или не ... дори и клиентът да не е прав и да те провокира, просто е автогол да го нападнеш в писмена форма, най-малкото защото се стига до подобни теми във форумите, които объркват потенциалните потребители, които реално имат интерес към дадена услуга.
[Quote]Но ще ви кажа, че фирма некоректна и не с достатъчно добри условия не е и няма как да е на пазара.[/Quote]
Специално по отношение на VoIP пазара това по всяка вероятност Е така, но ако говориш за пазара в България като цяло и фирмите, всички знаем че това не е точно така. В различните сектори е пълно с некоректни фирми и лоши условия, които имат подкрепа и пречат на частния бизнес и неговото нормално развитие (no)
Аз не казвам, дали съм прав или не ... дори и клиентът да не е прав и да те провокира, просто е автогол да го нападнеш в писмена форма, най-малкото защото се стига до подобни теми във форумите, които объркват потенциалните потребители, които реално имат интерес към дадена услуга.
[Quote]Но ще ви кажа, че фирма некоректна и не с достатъчно добри условия не е и няма как да е на пазара.[/Quote]
Специално по отношение на VoIP пазара това по всяка вероятност Е така, но ако говориш за пазара в България като цяло и фирмите, всички знаем че това не е точно така. В различните сектори е пълно с некоректни фирми и лоши условия, които имат подкрепа и пречат на частния бизнес и неговото нормално развитие (no)
namesny, ако предлагаш свирки чудесно, ще се възполвам, но предпочитам да са от жена ти.
Аре беги сега.
Аре беги сега.
Ще си използвам контактите да ти докарам св*рките,дано добре да си посвириш.(kiss)
Защото голяма сиврня ще падне,надявам се да ти хареса и да спреш да плюеш всички хора и фирми различни от лумпените като тебе.
mod edit: Бан.
vladovn
Защото голяма сиврня ще падне,надявам се да ти хареса и да спреш да плюеш всички хора и фирми различни от лумпените като тебе.
mod edit: Бан.
vladovn
А бе обърнахте го на градска баня вече! Какви са тия псувни, може ли такова нещо, къде са модераторите? Не е само Владо модератор в тоя форум!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
Мегаскапаняци ;)
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Хахахах, eбати отговорът... ебати фирмата : ) Прочета ли такъв отговор - няма значение дали нещо го е провокирало.. голямаааа черна точка за фирмата. За първи път я чувам, но вече само с този отговор ще я свързам. Голяма \"реклама\" си правят...
Ей мега...... въздържай се от определения. Надявам се че си ме разбрал :X
Никой не ви кара нито тебе нито пафката да ползвате една или друга услуга ! Но никой не си е позволил да ви убижда ! И двамата сте един тип клиенти и всеки мобилен оператор в бг гледа на вас само като на 6-8 евро от евросубсидията която получава за всяка сим карта било предплатена или на абонамент. Благодарение на изискаванията на клиенти като пафката всички оператори направиха таксуването 60/60 но сте малки да го разберете.
Никой не ви кара нито тебе нито пафката да ползвате една или друга услуга ! Но никой не си е позволил да ви убижда ! И двамата сте един тип клиенти и всеки мобилен оператор в бг гледа на вас само като на 6-8 евро от евросубсидията която получава за всяка сим карта било предплатена или на абонамент. Благодарение на изискаванията на клиенти като пафката всички оператори направиха таксуването 60/60 но сте малки да го разберете.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]6-8 евро от евросубсидията която получава за всяка сим карта било предплатена или на абонамент. [/Quote]
Това ако е истина, би обяснило доста неща :)
Това ако е истина, би обяснило доста неща :)
много забавна тема, ей на това му се вика бизнес по български :X