относно MegaTel
Re: относно MegaTel
Ако си мислиш че има нещо истинско в реклами като "клиентите са ни скъпи,нашия свят си ти,заедно можем повече",съгласен съм че е така но само до получаването на субсидията или в другия случай при продажба клиентите на договор са ни адски скъпи но до финализиране на сделката. Това се отнася за всички телекоми,кабелни телевизии и интернет доставчици. Щом се продават и дупе дават за едно договорче,после дупе да ни е яко на нас сладурите.
То има субсидия и за всяка изградена базова станция но подробности.
То има субсидия и за всяка изградена базова станция но подробности.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Това ми е безкрайно ясно, в момента в който подпишеш срочен договор с оператор, те отписват и далеч не си важен, освен ако не си голям корпоративен клиент. Но не знаех, че навсичкото отгоре получават евросубсидия :X Това еднократна субсидия за всяка нова сим карта ли е ?
За всяка нова сим карта и за новите базови станции.
Поради такива причини и съображения го упътих паффката с неговата идея за оферта:
- включени минути към всички мобилни в Бг, през sip акаунт за мобилен Андроид телефон, БЕЗ месечна такса, а с минути валидни за срок поне 6/12 месеца и на цена по-ниска от 9 ст./мин. и без договори, без условия.
Всички оператори направиха таксуването 60/60 секунди,при всички минутите са валидни 1 месец като ясно си пише: Неизразходваните минути не се прехвърлят в следващия месец.
Поради такива причини и съображения го упътих паффката с неговата идея за оферта:
- включени минути към всички мобилни в Бг, през sip акаунт за мобилен Андроид телефон, БЕЗ месечна такса, а с минути валидни за срок поне 6/12 месеца и на цена по-ниска от 9 ст./мин. и без договори, без условия.
Всички оператори направиха таксуването 60/60 секунди,при всички минутите са валидни 1 месец като ясно си пише: Неизразходваните минути не се прехвърлят в следващия месец.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]За всяка нова сим карта и за новите базови станции.[/Quote]
Новата промоция на Виваком изведнъж придоби смисъл : ) Аз лично от 4-5 години не съм си купувал телефон от оператор, а откакто въведоха безсрочните договори съм на такъв ... и нямам и намерение да ги храня повече от това, това си е троен обир ... веднъж си плащаш месечните такси по договора, втори път плащаш \"субсидиран\" телефон често на по-висока цена, отколкото е в mobile shop, пък и трети път получават субсидия за цялото това упражнение... нямам думи просто (no)
Новата промоция на Виваком изведнъж придоби смисъл : ) Аз лично от 4-5 години не съм си купувал телефон от оператор, а откакто въведоха безсрочните договори съм на такъв ... и нямам и намерение да ги храня повече от това, това си е троен обир ... веднъж си плащаш месечните такси по договора, втори път плащаш \"субсидиран\" телефон често на по-висока цена, отколкото е в mobile shop, пък и трети път получават субсидия за цялото това упражнение... нямам думи просто (no)
И аз не знаех за тези субсидии, сега нещата наистина се \"връзват\"...
Колкото до Мегател - не знам какво е довело до това. С мен кореспонденцията мина повече от чудесно и нямам забележки нито към човекът, с когото говорих, нито към качеството...
Тук подкрепям мнението на Капо ;)
Колкото до Мегател - не знам какво е довело до това. С мен кореспонденцията мина повече от чудесно и нямам забележки нито към човекът, с когото говорих, нито към качеството...
Тук подкрепям мнението на Капо ;)
А бе тоя дето е писал отговора вероятно е пил нещо.-..:D
Това е неофициална самосиндикална реакция на някой си с напомпано самочувствие.Много \"знае\" този как се прави бизнес.
Това е неофициална самосиндикална реакция на някой си с напомпано самочувствие.Много \"знае\" този как се прави бизнес.
-
- Регистриран: 18 окт 2009, 09:12
Току виж утре излезнала още някоя например БОДЛИВАТЕЛ или МЕКАТЕЛ .В тая държава всичко е тръгнало на майната си :D
To си има - \"Ем-Тел, Ем-Бодлива\" :D
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Айде стига с тия простотии, че му писна на горския. Как ще ползваш "Мекател" без "Ем-Тел, Ем-Бодлива"?