Citytel
Re: Citytel
Колега инструктор си купи от Citytel или Miratel - Галакси С3 преди годин и нещо, и е супер доволен на цена много под мобилките..или Технотата. Така че няма смисъл да се пенявиш тука! Ако наистина си потърпевш а не просто от конкуренцията, можеш да си потърсиш правата!!!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз също последните два телефона съм ги купувал от Citytel и работят перфектно, а обслужването беше учтиво. Дори няколко дни след като си получих поръчката ми се обадиха за да ме попитат дали съм доволен от работата на устройството :)
[Quote]Телефонът, който си купих от там, даде дефект - звукът изчезна напълно и не можех да проведа дори един разговор, дори не бяха минали и 2 месеца от покупката,[/Quote]
Интересно как ще си купиш телефон и близо два месеца няма да проведеш нито един разговор от него?(woo)
Интересно как ще си купиш телефон и близо два месеца няма да проведеш нито един разговор от него?(woo)
Нищо не казва. Ако възникне проблем и се наложи да ползваш гаранцията, то тогава ще те питам колко са коректни...
Нямам нерви да се разправям повече...
Ако възникне проблем и се наложи да ползваш гаранцията, то тогава ще те питам колко са коректни...
Виж им сайта, дори има правописни грешки, а ти си тръгнал да ме убеждаваш, че са сериозна фирма.
Виж им сайта, дори има правописни грешки, а ти си тръгнал да ме убеждаваш, че са сериозна фирма.
Клиентът винаги е прав, но едва ли си толкова умен, за да го знаеш! ;)
Извод- евтиното винаги излиза по-скъпо!
В крaйнa сметкa, имa ли някой друг, който дa е стигaл до гaрaнциятa нa aпaрaт, който е купен от тaм? Нормaлно е тези с безпроблемните aпaрaти дa сте доволни.
Също тaкa ми е любопитно кaк бихa коментирaли ситуaциятa от стрaнa нa продaвaчa. Предвид че достa aктивно сменят цените в сaйтa, се чудя кaк не сa видели темaтa.
Също тaкa ми е любопитно кaк бихa коментирaли ситуaциятa от стрaнa нa продaвaчa. Предвид че достa aктивно сменят цените в сaйтa, се чудя кaк не сa видели темaтa.
Едва ли имат очите да пишат и да си признаят вината!