Още от Виваком - 1000MB мобилен интернет за компютър за 5,80лв/месец
За целия срок, при 24 месечен договор - но само в комбинация с друга услуга на компанията.
Ето и инфо: http://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/mobilni_uslugi/mobilni_abonamentni/traffic/
Сега да очакваме предколедното раздвижване и при другите :)
1000MB мобилен интернет за компютър за 5,80лв/месец
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Re: 1000MB мобилен интернет за компютър за 5,80лв/месец
[Quote]След достигане на тези обеми, скоростта се ограничава [B]на 64 Kbps[/B] за Traffic Unlimited XS+ и Traffic Unlimited S+[/Quote]
64 Kbps не мерси(no) Предпочитам 250-500, но на 128 Kbps
64 Kbps не мерси(no) Предпочитам 250-500, но на 128 Kbps
На мен по ми допада Trafic Unlimited M+ 6GB на месец за 7.90лв. без да я комбинираш! :)
Е верно е така само първите 6 месеца, но все пак и после не е зле...
Е верно е така само първите 6 месеца, но все пак и после не е зле...
Под 5-6 GB на месец не стават за компютър/лаптоп. Само ъпдейитте на Win и антивирусната ще ти глътнат минимум 500 MB. Няколко влизания в Youtube и си на 64 kbps. А това е трудно търпимо дори за сърфиране в умерено натоварващи сайтове. За теглене забрави.
Лично аз предпочитам да дам 25 лв. за 1 Mbps сигурна скорост без ограничение в трафика, отколкото тези 6 лв. за нещо което ще замине за 4-5 дни и после ще ми се цеди капка по капка.
Лично аз предпочитам да дам 25 лв. за 1 Mbps сигурна скорост без ограничение в трафика, отколкото тези 6 лв. за нещо което ще замине за 4-5 дни и после ще ми се цеди капка по капка.
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Много надценяваш възможностите на Wireless технологиите :) Идеята на мобилния интернет е да се ползва, когато излезнеш навън, докато пътуваш или ако попаднеш в хотел без интернет. Няма как да го ползваш за основен (ъпдейти за windows, antivirus, download на HD филми и т.н.), чисто технически е невъзможно, поне на този етап. Представи си какво ще стане, ако всички компютри се вържат в една мобилна мрежа, било то LTE или каквото ще - абсурд :X Както Wi-Fi точките в конферентните зали често падат, без значение колко скъпо оборудване е ползвано, така и мобилните мрежи на операторите ще паднат, ако ти пуснат истински неограничен нет :) Колкото и да се увеличават скоростите на мобилните мрежи, още дълго време ще си ползваме кабел вкъщи и офиса, това е положението (whistle)
с макс телеком е възможно да се теглят филми и да правиш каквото си пожелаеш в нета
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
[Quote]с макс телеком е възможно да се теглят филми и да правиш каквото си пожелаеш в нета[/Quote]
Просто имат в пъти по-малко потребители на интернет и могат да си го позволят. Със сигурност, ако клиентите им станат много и те ще сложат ограничение :)
Просто имат в пъти по-малко потребители на интернет и могат да си го позволят. Със сигурност, ако клиентите им станат много и те ще сложат ограничение :)