Citytel

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Re: Citytel

Мнение от omax » 06 ное 2013, 16:20

както казаваше един колега от друг форум:
\"до като има балъци - уиски с фастъци\"
В България е пълно с такива фирми, защот в България живеят....такива като теб.
Докато има ревльовци по форумите, ще има и фирми тарикати.
Предприеми някакви действия, а не плачи тук.
\"Тарикат мъж не писка\".........

master89
Регистриран: 10 авг 2006, 12:50

Мнение от master89 » 07 ное 2013, 00:40

Ти не си наред с главата. Форумът е такъв, темата е такава, но хейтърът си е хейтър - всичко го дразни! Явно ти харесва някой да ти чете глупостите, както и това да се правиш на остроумен!
И не е лошо да се научиш да пишеш грамотно в правилен словоред, ала май на тарикатите това не им се отдава...

MiraTel
Регистриран: 04 май 2011, 11:45

Мнение от MiraTel » 07 ное 2013, 18:37

Здравейте и от мен управителя на магазин Citytel, в отговор на г-на с профил \"master89\", един от малкото недоволни клиенти от нашето обслужване. Длъжен съм да се включа за да обясня на аудиторията за нашия случай. Доколкото си досещам по изказа на г-н Master(майстор на телефона),защото преди да го донесе в магазина, тоест беше си го ударил от земята и после си го беше сглобил както е могъл, и телефона на нищо не приличаше. Та тъй той претендираше за гаранция която нямаше как да му уважа. И понеже той много настояваше аз го изпратих в Омнияком, а те са оторизирания сервиз на Самсунг с който работя по договор и разчитам на тях когато се стигне до сервиз. От там са му обяснили същото и той разбира се сега намира утеха на своите лични неволи като бълва лъжи в този форум. Благодаря на многобройните си клиенти които ни се доверяват, ние винаги ще се стараем да сме лоялни коректни и да даваме най-добрите цени на пазара.
Поздрави.

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 07 ное 2013, 21:08

А защо чак сега се обаждаш Miratel?

master89

Мнение от master89 » 09 ное 2013, 15:40

Дами и господа, гузен негонен бяга!

Не знам за какви счупени телефони говорите и никога не бих си ударил телефона в земята, но браво! Това доказва, че има още безброй недоволни клиенти от поредните ви изяви, които очевидно нямат достъп до този форум, за да изразят негативното си мнение към вас! Честито!

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 10 ное 2013, 00:06

Значи не отричаш, че си ходил и в официялния сервиз на Samsung и са те върнали, а? Аз така като съдя по тона ти, само в тая тема обиди няколко потребителя на форума, какво остава за останалите лъжи, които бълваш. Както казах още в началото, пък и се потвърди и от магазина, имаш си оригинална гаранция, това че си си счупил телефона и сега ревеш, твой проблем... Не са ти виновни другите.

Iveto_lady
Регистриран: 10 ное 2013, 11:25

Мнение от Iveto_lady » 10 ное 2013, 11:34

Случайно видях темата и искам да отправя един въпрос към \'СИТИТЕЛ\'. А Вие защо лъжете, че гаранцията ви е към сервизи на САМСУНГ? Това въобще не е вярно!

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 10 ное 2013, 11:38

А ти защо си правиш нова регистрация само заради този въпрос?!

SwollenMembers
Регистриран: 12 мар 2006, 15:57

Мнение от SwollenMembers » 10 ное 2013, 12:48

ЕЙ, долен трол такъв! Къде са модераторите? :X След като се разбра каква е истината, почна нови user-и да си правиш, абе ти да не работиш за мтел??? Я си сложи няколко числа след ник-а, за по-сигурно!

master89

Мнение от master89 » 10 ное 2013, 13:50

Обстоятелственото пояснение ли искаш, SwollenMembers? С написаното по-горе се разбира, че от "Ситител" си измислят безумни истории в своя защита, защото аз не съм този клиент. И си позволяваш да обиждаш - това означава колко си посредствен и прозрачен - ти си част от екипа им!
Едва ли някой случаен ще тръгне да обижда и да хули невинните хора просто ей така! Долен си!

Отговори