Citytel
Re: Citytel
както казаваше един колега от друг форум:
\"до като има балъци - уиски с фастъци\"
В България е пълно с такива фирми, защот в България живеят....такива като теб.
Докато има ревльовци по форумите, ще има и фирми тарикати.
Предприеми някакви действия, а не плачи тук.
\"Тарикат мъж не писка\".........
\"до като има балъци - уиски с фастъци\"
В България е пълно с такива фирми, защот в България живеят....такива като теб.
Докато има ревльовци по форумите, ще има и фирми тарикати.
Предприеми някакви действия, а не плачи тук.
\"Тарикат мъж не писка\".........
Ти не си наред с главата. Форумът е такъв, темата е такава, но хейтърът си е хейтър - всичко го дразни! Явно ти харесва някой да ти чете глупостите, както и това да се правиш на остроумен!
И не е лошо да се научиш да пишеш грамотно в правилен словоред, ала май на тарикатите това не им се отдава...
И не е лошо да се научиш да пишеш грамотно в правилен словоред, ала май на тарикатите това не им се отдава...
Здравейте и от мен управителя на магазин Citytel, в отговор на г-на с профил \"master89\", един от малкото недоволни клиенти от нашето обслужване. Длъжен съм да се включа за да обясня на аудиторията за нашия случай. Доколкото си досещам по изказа на г-н Master(майстор на телефона),защото преди да го донесе в магазина, тоест беше си го ударил от земята и после си го беше сглобил както е могъл, и телефона на нищо не приличаше. Та тъй той претендираше за гаранция която нямаше как да му уважа. И понеже той много настояваше аз го изпратих в Омнияком, а те са оторизирания сервиз на Самсунг с който работя по договор и разчитам на тях когато се стигне до сервиз. От там са му обяснили същото и той разбира се сега намира утеха на своите лични неволи като бълва лъжи в този форум. Благодаря на многобройните си клиенти които ни се доверяват, ние винаги ще се стараем да сме лоялни коректни и да даваме най-добрите цени на пазара.
Поздрави.
Поздрави.
А защо чак сега се обаждаш Miratel?
Дами и господа, гузен негонен бяга!
Не знам за какви счупени телефони говорите и никога не бих си ударил телефона в земята, но браво! Това доказва, че има още безброй недоволни клиенти от поредните ви изяви, които очевидно нямат достъп до този форум, за да изразят негативното си мнение към вас! Честито!
Не знам за какви счупени телефони говорите и никога не бих си ударил телефона в земята, но браво! Това доказва, че има още безброй недоволни клиенти от поредните ви изяви, които очевидно нямат достъп до този форум, за да изразят негативното си мнение към вас! Честито!
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Значи не отричаш, че си ходил и в официялния сервиз на Samsung и са те върнали, а? Аз така като съдя по тона ти, само в тая тема обиди няколко потребителя на форума, какво остава за останалите лъжи, които бълваш. Както казах още в началото, пък и се потвърди и от магазина, имаш си оригинална гаранция, това че си си счупил телефона и сега ревеш, твой проблем... Не са ти виновни другите.
-
- Регистриран: 10 ное 2013, 11:25
Случайно видях темата и искам да отправя един въпрос към \'СИТИТЕЛ\'. А Вие защо лъжете, че гаранцията ви е към сервизи на САМСУНГ? Това въобще не е вярно!
А ти защо си правиш нова регистрация само заради този въпрос?!
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
ЕЙ, долен трол такъв! Къде са модераторите? :X След като се разбра каква е истината, почна нови user-и да си правиш, абе ти да не работиш за мтел??? Я си сложи няколко числа след ник-а, за по-сигурно!
Обстоятелственото пояснение ли искаш, SwollenMembers? С написаното по-горе се разбира, че от "Ситител" си измислят безумни истории в своя защита, защото аз не съм този клиент. И си позволяваш да обиждаш - това означава колко си посредствен и прозрачен - ти си част от екипа им!
Едва ли някой случаен ще тръгне да обижда и да хули невинните хора просто ей така! Долен си!
Едва ли някой случаен ще тръгне да обижда и да хули невинните хора просто ей така! Долен си!