Нов тарифен план от Виваком Vivacom Hybrid

allIN
Регистриран: 06 май 2011, 20:00

Re: Нов тарифен план от Виваком Vivacom Hybrid

Мнение от allIN » 09 ное 2013, 13:16

Пак ти казвам, няма ограничение.
Ако не вярваш, отиваме в един произволен магазина и тестваме.

Ама после да почерпиш една биричка ;)

azcv
Регистриран: 01 апр 2008, 00:37

Мнение от azcv » 09 ное 2013, 14:32

Това,че все още има изгодни планове не значи,че тенденцията да стават неизгодни я няма.Напротив.И аз ползвам стария мегакол и тънка,защото това ми е достатъчно.Имам и глобулска служебна.Но къде са сега тези изгодни планове заменени с недоразумения.Погледни и предплатените.Гет бонус и Гет макс са на светлинни години пред последната която пуснаха с възможността да си избираш бонусите.Факт е,че нещата не отиват на добре.Като няма закони и контрол така ще е.За какво намалиха цената на терминиране и така гръмко го огласяха това намаление?Таксуването стана на цяла минута,а не пречи и други уловки да въведат.Виж в другата тема какво става с фиксираните телефони.
А относно проблемите на Кобрети там нещата са като цяло забавни.Но след като се е отказал от банките,а сега и от мобилните оператори значи или е най-големия карък,или има прекалено високи изисквания към услугите,които ползва.

Paffkata™
Регистриран: 19 ное 2004, 16:39

Мнение от Paffkata™ » 09 ное 2013, 15:20

е ти понеже си Loop-er т.е. служител на ментел, няма нужда да казваш само недостатъците на тарифния план.

r.clio
Регистриран: 12 сеп 2012, 21:00

Мнение от r.clio » 09 ное 2013, 17:21

Днес все пак ходих до магазин за да питам и да се уверя какво е положението. Отговора - не може, възрастовото ограничение. Магазина е на Виваком, Т.Ц. Таби, до Герена. Момичето което ме обслужва за по-голяма сигурност се обади до шефа си ( сигурно управителя на магазина), като потвърди че със сигурност не може да сключа договор.

devoted77
Регистриран: 15 сеп 2012, 19:43

Мнение от devoted77 » 09 ное 2013, 19:07

Аз също бих бил потенциален клиент на тази тарифа, но само ако е предплатена, а не с договор. Направи ми впечатление, че снощи беше качена на сайта на Виваком за известно време, но после я свалиха и дори в момента я няма там. Може би са прочели мнението ти и ще я коригират, макар че малко се съмнявам, но аз пак казвам, че това е по-скоро копие на \"GENERATION GLOBUL\", а не нещо кой знае какво ново.

pcnews
Регистриран: 23 сеп 2013, 10:23

Мнение от pcnews » 09 ное 2013, 19:17

Преди 2 мин. разговарях с \"операторка\" на 123, която потвърди, че това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО възрастово ограничение... :X

В понеделник съм при мой приятел адвокат и КУПОНА за ВиваШит ще започне много весело (а и новата седмица)... (woo)

п.п. на 39 съм в момента.

azcv
Регистриран: 01 апр 2008, 00:37

Мнение от azcv » 09 ное 2013, 20:46

Със сигурност ще има промяна.Свалиха рекламата.Дори една калпава тарифа не могат да сглобят.

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 09 ное 2013, 21:29

Добре де, според мен не е кой знае каква оферта. Защо се натискате за този план. Сега както имат и промоции на останалите планове с 2 или 4 лв отстъпка... Предполагам затова, че е без такса или поне и аз не мога да разбера какъв точно е плана. Ако е така не ви трябва телефон.

r.clio
Регистриран: 12 сеп 2012, 21:00

Мнение от r.clio » 09 ное 2013, 21:49

Току що се прехвърлих на новия тарифен план (е става въпрос за карта на жена ми)!!!! Явно трябва да си търсим много правата! Ето и подробности. Снощи се обадих на оператор и от там ми казаха че нямало проблем да мина на новия план въпреки възрастта. Днес отивам в магазин на Виваком - ново 20. Не мога да се прехвърля на новия план поради 2 причини: 1.Имам срочен договор на картата на тарифа Unicall и 2.Възрастовото ограничение. Преди три часа се обаждам на оператор пак да питам. Отново ми казва че няма проблем да мина на Hybrid. Изрично няколко пъти го питах и задавах въпроси по двете точки - нямало проблем. Само че титуляра не беше при мен и казах, че ще се обадя по-късно. Добре че питах за името оператора . Преди 10 минути звъня отново и този път пак смяна на позиция. Не могло поради възрастовата разлика. Последва спор от моя страна, а служителката ми обяснява че такива са били правилата. Обясних и че това е дискриминация и че съм запознат с някои неща, а също че преди няколко часа съм говорил с колега, на които му казах името и какво той ми е отговорил, а също и колежката и предната вечер. Последва изчакване на линия от моя страна за да може операторката да се съветва някъде, като след няколко минути ми се обади и каза че могло, без никакви обяснения как така се промени нещо за няколко минути - компромис ли ми правят или знаят, че не са прави и да не се раздухва повече въпроса.

Потребителски аватар
-=KaLin=-
Регистриран: 03 яну 2007, 16:31

Мнение от -=KaLin=- » 09 ное 2013, 22:33

[Quote]В понеделник съм при мой приятел адвокат и КУПОНА за ВиваШит ще започне много весело (а и новата седмица)... (woo)[/Quote]

Не искам да ти разпалвам страстите, но нищо няма да постигнеш. Защото никой не е постигнал нищо и с дръзките първи реклами на Loop, всеки който е повдигал въпроса за Generation GLOBUL също не е имал успех.

Плановете Loop, Generation GLOBUL и HYBRID са за МЛАДИ хора, зашото младите хора учат и/или не заемат високо квалифицирани длъжности, следователно НЯМАТ МНОГО пари. Това е един вид ОТСТЪПКА от мобилния оператор, която е в ПОДКРЕПА на младите хора и печалба за оператора разбира се, така и [B]двете страни са доволни[/B]. Но българския инстинкт, че \"всеки ни цака\" в случая \"дискриминра\"е подвел всеки от вас.

Тези тарифни планове НЕ СА ДИСКРИМИНАЦИЯ в никакъв случай. Ако си решил да ходиш при адвокат не си хаби силите само за VIVACOM, подай искане и в БДЖ, Градския транспорт, Кината, Студентските столове и т.н. там много дискриминират по възраст

(Естествено това е шега :) и щом си на 39 ще ме изненадаш ако реагираш както всеки тук във форума, но всеки има право на мнение давай:) )

Отговори