Mtel - Vivacom - актуален анализ промоции - м.Декември 2013г.

konsta66
Регистриран: 16 дек 2008, 16:03

Re: Mtel - Vivacom - актуален анализ промоции - м.Декември 2013г.

Мнение от konsta66 » 03 дек 2013, 15:15

Дано след месец не изревеш,че вместо 45 плащаш 75 :D
Г.. г.... затрива казват хората

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 03 дек 2013, 17:09

Картите са на много близки мои роднини. Това с приятелите беше просто метафора, нито ти нито аз ще дадем сим карти на приятели. Защото в днешни дни има приятели и \"приятели\". И до другият пич, няма как да стане от 45 на 75 лв. Просто си има договор, не дадена дума.

konsta66
Регистриран: 16 дек 2008, 16:03

Мнение от konsta66 » 03 дек 2013, 18:08

Дано си чел договора :D

Потребителски аватар
Диян
Регистриран: 01 фев 2012, 16:44

Мнение от Диян » 03 дек 2013, 19:22

[Quote]Колега няма такова правило... Някой офис искат да си правят активаций на нови СИМ карти , че да трупат бонуси и са те метнали.. Културно иди другаде и кажи, че ще преподписваш ( имаш предполагам оферта ) и си вземи телефона който искаш ... Успех![/Quote]
Условия при GLOBUL:
Посочените цени за лизинг са на месец и са валидни за частни клиенти, настоящи абонати на GLOBUL повече от 10 месеца, на които достъпът до мобилни услуги не е бил временно спиран по тяхна инициатива или вина през последните 6 месеца, и при сключване на нови договори за срок от 12 или 24 месеца – договор за лизинг и договор за нова SIM карта – по съответно посочената абонаментна програма на GLOBUL в раздела „Цени на продукта“, освен при условията на промоцията, в който случай договорът за лизинг може да бъде само за 24 месеца.
Посочените месечни лизингови вноски не включват месечен абонамент за съответната абонаментна програма.
Настоящи клиенти могат да сключат договор за лизинг при подновяване на текущия си договор за мобилни услуги при наличие на такава възможност по Програма ЗАЕДНО. Информация за конкретна оферта по Програма ЗАЕДНО и ценови условия за продукта могат да бъдат получени в търговската мрежа на GLOBUL.
[B]Посочените цени на мобилни телефони в брой с абонаментна програма на GLOBUL важат при закупуване на мобилен телефон и заплащането му в брой, и подписване на нов договор за срок от 12 или 24 месеца за нова SIM карта по съответно посочената в раздела „Цени на продукта“ абонаментна програма на GLOBUL. За закупуване на смартфон в брой при условията на промоцията важи посоченото по-горе в раздел „Условия на промоцията“.
Посочените цени на мобилни телефони без договор важат при закупуване на мобилен телефон без сключване на договор за мобилни услуги и при заплащане на цената на устройството в брой при покупката му.[/B]
При несъответствие между цена, посочена в раздела „Цени на продукта“, и цена, посочена в магазин от търговската мрежа на GLOBUL, предимство ще има цената, обявена в магазина.
Офертите и промоциите са валидни за срока, посочен със съответната оферта или промоция, или до изчерпване на количествата.

Всички посочени цени са в лева с включен ДДС.
А в програма ЗАЕДНО има съвсем други цени на телефоните които са много по скъпи,и там няма оферти за плащане в брой

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 03 дек 2013, 19:39

[Quote]А в програма ЗАЕДНО има съвсем други цени на телефоните които са много по скъпи,и там няма оферти за плащане в брой[/Quote]
Тази програма излиза като ти останат по малко от 3 месеца до края на договора, къде я гледаш?
Не знам как е сега но до скоро плащане в брой наистина няма но предложените цени не бяха \"много по-скъпи\" а по евтини отколкото с нова сим-карта.А и програмата е индивидуална - може да са преценили че не заслужаваш да ти дадат отстъпка ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Потребителски аватар
Диян

Мнение от Диян » 03 дек 2013, 19:48

Гледам я защото несъм преподписвал от почти 2 години,на безсрочен съм.
А щом мислиш,че така са преценили живи и здрави да са,няма да им пълня гушите,телефоните в нета са на много по изгодни цени
Ето ти пример:
С програма от 14 лева на месец за 2 години по програма ЗАЕДНО
Нокиа 520 ми я предлагат за 12,48 на месец
За 1 година е 24,84 на месец
а иначе я дават за за 7,81 на месец или 139 в брой при връщане на стар телефон и
10,90 на месец или 209 без връщане на стар телефон
за една година предложението е:
25,50 намесец или 259 в брой
А кажи къде ми е далаверата след като в GET.bg струва 242 лева с безплатна доставка

s_l_a_d_u_r_
Регистриран: 06 дек 2006, 00:35

Мнение от s_l_a_d_u_r_ » 03 дек 2013, 22:24

Деянчо, първо тук се говори за Мтел, ти пишеш пост за глобул и 24 месеца нов договор. Аз на Вивата си преподписах договора- от 9.80 лв стана 5.80 лв за целият срок на договор + взех си LG L4 II на изплащане за 5.50 на месец( 132лв общо) Телефона струва от 230лв нагоре. Ай кажи къде ми е далаверата?

Потребителски аватар
Диян

Мнение от Диян » 03 дек 2013, 23:11

Сладурче,ако искаш първо ми научи името,после проследи внимателно цялата тема и погледни малко по задълбочено и виж аз кога и за кой оператор цитирам

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 04 дек 2013, 07:24

И аз това имах предвид. Цените, които рекламират в сайта са по-ниски от реалните, които ми предложиха в магазина. От Виваком телефона който си харесах ми излиза 130лв по-евтино ако си прехвърля номера.

A.Iliev
Регистриран: 04 апр 2012, 21:57

Мнение от A.Iliev » 04 дек 2013, 08:15

Няма как да подмина тази тема, защото всички гледате като коне без капаци. Как може да твърдите, че на другите оператори \"промоциите\" били по - добри от тези на Мтел? Вие не виждате ли, че само Мтел предлага на свойте клиенти 50% повече минути за ЦЕЛИЯ срок на договора, макар и за 2 години. Някъде по нагоре бяха писа ли за Vivacom MaxiCall XXL, който за 60 лв има 1200 минути към вс. мобилни+ 1200 къв всички стационарни(ако някой звъни на тях) и е без Интернет. Аз в момента за същата такса имам 1500 къв всички + 5 номера неограничено от Мтел + 4.5ГБ интернет, като този ТП ме устройва перфектно. Има и по - евтини ТП,за всеки според нуждите. И последно , На кой оператор офертата е по-добра?

Отговори