Да се освободим от операторите - "No Voice" Project

vladokamenov
Регистриран: 17 фев 2014, 14:31

Re: Да се освободим от операторите -

Мнение от vladokamenov » 17 фев 2014, 14:59

ДА АМА НЕ,
Така казваше бай Петко Бочаров.
Прочетох цялата тема реших да тествам и да си купя кредит.
Когато отидох на сайта за да си активирам акаунт погледнах за последно в таблицата за цените и изненада.
Опа както някой беше писал нови новенички цени и всичките нагоре.
Мен ме интересуваше особено тези до Германия
нашият Мегател вдигнал двойно всичко.
Явно сваля за реклама после тихомълком вдига.
Добре че не се набутах да купя кредит.
БАСТА.

[MeGaTel]
Регистриран: 30 ное 2013, 22:13

Мнение от [MeGaTel] » 17 фев 2014, 16:15

Радвам се Уважаеми че кредит не си си купил и по-добре, услугата не е добра и не е предвидена за пишман клиенти и колкото повече плюете толкова повече хора си купуват нашата услуга.
Както съм писал и преди не е важно мнението на никой от този форум и не е било важно и никога няма да бъде. Ценовата политика се определя от нас а не от вас,пишете плюйте и бъдете живи и здрави.
[Quote]Мен ме интересуваше особено тези до Германия
нашият Мегател вдигнал двойно всичко.[/Quote]
[B]Мегател не е бил твой и е добре да свикнеш с тази мисъл, ако познаваше услугата щеше да я оцениш но нямаме за цел да устройваме никого ,има други фирми с ниски цени,ползвайте ги сполай ти друже.[/B]

[B]Ако се беше регистрирал по-рано можеше и да те устройм но с тази прясна регистрация 17.02.2014 не ставаш явно си пристрастен ,такъв съм и аз.
Как така хем си от форума ,хем си днес регистриран пък и за ниски цени питаш,защо реши че точно от нас кредит ще си купиш ? Карай си работата не ти трябва нашата услуга макар да съм на 99% убеден че ще си я купиш.[/B]

borusiq
Регистриран: 13 ное 2007, 09:06

Мнение от borusiq » 17 фев 2014, 16:51

Ако не планираш да вършиш работа по телефона, повечето воайпи програми ще ти сеършат идеална работа. Някой беше споменал в тази тема, че когато искат ти махат бутона за плащане с виза електрон. Напълно вярно!
Не съм пробвал да се обаждам все още от чужбина. Когато го сторя, ще споделя опит.
Fire is Faith

vladokamenov
Регистриран: 17 фев 2014, 14:31

Мнение от vladokamenov » 17 фев 2014, 22:22

Когато човек сменя цените за 10 дена три !!!! пъти,но бие барабаните само при свалване е редно да го обявава и когато ги вдига.
Следащият път може да обявиш 5 стотинки към всички и после ги направи 1 лев без предупреждение.
Нямах желание да се включвам в този безмислен спор,но определено ме предизвика.
Много жалко че не си разбрал иронията в "нашият Мегател",защото не е трудно да я схванеш.
Виждам,че старите навици не се забравят,а продължават с пълна сила.
Познавам те доста отдавна,но от друг форум дал съм линк за него.Познай кой съм.
Обади ми се човек,който следи и този форум да ми каже,че се подвизаваш и тук.
Същите високопарни фрази и закани същите обиди към всеки несъгласен с теб.
Същата практика за свалване на цените докато набереш клиенти и
после своеволна промяна за всеки допуснал грешката да ти повярва.
Не знам какви са ти сегашните клиенти ,но в болшинството си са точно такива "стотинкаджии",както ги нарече и постоянно ги обиждаш.
Просто баровците си имат пари и не ги интересуваш с твоите оферти.
Сменяш акаунти,вероятно набираш хора да ти правят реклама срещу някакви отстъпки,
а когато не са ти нужни ги зарязваш.
Вече видях и тук да го правиш.Вълкът козината и нравът я знаем всички.
Така постъпват г-да "меринджейите".
Да точно така .

г-н "МЕРИНДЖЕЙ"

Ето ти малко спомени да си спомниш доброто старо време

[u] http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=ippn&Number=1944198820&page=&view=&sb=&part=3&vc=1[/u]

[Quote]А бе Сергей ти излезна много просто момче...Колко пати да ти казвам,че не ги пиша аз тези коментари за теб!?!Уникален лумпен си!В този форум хората за да си помагат,да споделят опит (е някой се и саморекламират:),а не за да слушат личните ти драми.Толко ли ти е трудно да си гледаш бизнеса и семейството,а вместо това само мислиш каква интрига да заплетеш?И каква е тая идиотщина да съм пратил поздрави на жена ми циганката!?!Пиян ли си?Дрогиран ли си ?Слабоумен ли си ?Малоумен ли си ?Дебил ли си ?Или си 5 в 1 просто?Не ти прави чест да говориш по тази начин!Преди години в mirc лапетиите говорехакато тебе и чат пат ядяха шамари за прикаските си.Те просто си мислеха че като са скрити зад pc -to и могат да си говорят каквото си исат.Съжалявам,че действието се развива сега а не преди 15г ,тогава щеше да бъдеш мн добре посъветван,но годинките си минават хората възмажават.Не очаквам да ме разбереш,защото това явно е мн далеч от теб...Сега не се ядосвай.Дишай дълбоко и пии повечко вода.Сигурен съм че един ден ще станеш маж и ти.Тогава ще разбереш това за което ти говоря и смисъла на думите чест и достойносто![/Quote]

А ето и твоите мъдрости:

[Quote]Много прав съм бил за тебе Краси, ти си писал през цялото време и се надяваше че няма да разбера но уви този пост също е написан с нова регистрация. Мога да ти кажа че от утре в Пазарджик ще съборя цените до толкова че ако имате с мИТЬО още някой заблуден клиент ще го загубите и него. Никога повече няма да продаваш телефония и да мамиш хората като в доброто старо време и да ти дават пари. Тези времена са отминали и си скъсан тотално, затова се дразниш че свалих цените и отворих очите на хората. Само забравих да напиша че се казваш Красимир Златарев - Краси аникрата и завличаш който с каквото можеш, имаш дарслово и можеш да убедиш всеки че си месия. Вие там сте двама дето бръмчахте на тая схема и сега нито единия бръмчи нито другия, а това определено ви дразни. Я сподели защо те търсят толкова хора за пари ? Хора не купувайте нищо от Краси аникрата, не му давайте нищо за ремонт защото ще го продаде и да ви предложи нещо безплатно не го вземайте ще си поиска депозит и ще ви похарчи парите че жена му с под 50 лева не излиза заради което е борчлия на половин Пазарджик ! Хоби му е да бъде представител на фирми и се мисли за по-голям турчин от ходжата.[/Quote]

Лека вечер на всички форумци имате глави на раменете мислете.

[MeGaTel]

Мнение от [MeGaTel] » 17 фев 2014, 23:39

[Quote]г-н "МЕРИНДЖЕЙ"[/Quote]
[Quote]Нямах желание да се включвам в този безмислен спор,но определено ме предизвика.[/Quote]
[i]Вече си се включил, мислиш че си интересен, първо мислеше да си купиш кредит и после си направи регистрация тук и поредната доза помия и простотия. Смени си дилъра или ако нямаш друг смени наркотика,този не ти действа добре.[/i]
[Quote]Когато човек сменя цените за 10 дена три !!!! пъти,но бие барабаните само при свалване е редно да го обявава и когато ги вдига.[/Quote]
[i]Първо никой не анонсира цени тук,само такива като тебе го правят, на www.megatel.bg се намира информацията за услугите на Мегател. Кога се променят цени ти не си фактор и никой не ти дължи никаква информация. На клиентите си предлагаме и много ниски цени но това отново не те касае. [/i]
[Quote]Познавам те доста отдавна,но от друг форум дал съм линк за него.
Познай кой съм.
Обади ми се човек,който следи и този форум да ми каже,че се подвизаваш и тук.[/Quote]
[i]Ще останеш доволен,най-същественото е невидимо за очите и скоро ще го разбереш.[/i]
[i]Ти си го написал ,няма смисъл и аз да го правя поне не тук. г-н "МЕРИНДЖЕЙ[/i]

kirilatsa
Регистриран: 08 окт 2009, 08:36

Мнение от kirilatsa » 18 фев 2014, 08:32

От доста време се опитвам да разбера метода на тарифиране на Megatel и не мога,би ли ми казал моля те.

[MeGaTel]

Мнение от [MeGaTel] » 18 фев 2014, 08:51

Да,като си купиш услугата ще разбереш,явно ти си поредния "добронамерен". От днес никой няма да получи никаква информация свързана с усулите ни. Питаш за втори път,повтаряш се а това не говори добре за тебе. Ако някой от нещо се интересува ще трябва да го разбере на принципа проба грешка. Набутва се 10 лева и разбира дали е сгрешил като е купил услугата или е доволен. Както е казал народа няма лоша реклама.
Плюйте,храчете тя простотията е по хората а не по животните. Без набутванка няма инфо,всяка информация струва кинти скъпи писатели с нечисти помисли. В Гърция има блоково тарифиране на интервали от 3 минути ама дали и при нас е така не мога да кажа но опитай и ще разбереш.

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 18 фев 2014, 10:09

[Quote]Да,като си купиш услугата ще разбереш,явно ти си поредния \"добронамерен\". От днес никой няма да получи никаква информация свързана с усулите ни.[/Quote]
Ха, ха, мечтата на търговеца да продава прасе в чувал...В кой век живееш, да предлагаш услуги без да се знае какви са?

[MeGaTel]

Мнение от [MeGaTel] » 18 фев 2014, 10:46

Примерно 60/60 или на минута,доволно ?

afficionado
Регистриран: 04 окт 2010, 18:15

Мнение от afficionado » 18 фев 2014, 11:01

[Quote]Примерно 60/60 или на минута,доволно ?[/Quote]
Тази информация и всичко останало касаещо услугите ви, клиентите би следвало да ги намират на сайта ви...За твое съжаление така са нещата днес. Потребителите трябва да знаят за какво ще си дават парите, но ти не си съгласен. Бях същисан от цинизма в предишното ти изказване, а именно[Quote] Ако някой от нещо се интересува ще трябва да го разбере на принципа проба грешка. Набутва се 10 лева и разбира дали е сгрешил като е купил услугата или е доволен[/Quote]
Търговци, които \"набутват\" клиентите си, не ги чака нищо добро...

Отговори