Здравейте, някой от вас ползва ли тяхната бисквитка? Колебая се дали да си пусна втори абонамент към тях. Притеснява ме дали след неколкомесечна употреба батерията е с чувствително понижен живот. Консултантът ме убеждаваше, че батерията е с около 5-7 часа живот при пълно зареждане.
Проучването ми на подобна бисквитка предлагана от американски оператор показа, че само след няколко месеца, животът от 3-4 часа!!! е паднал до половин час. Конкурентната марка в САЩ е Huawei.
Ще бъда благодарен, ако някой сподели мнение.
Бисквитка от макстелеком
Re: Бисквитка от макстелеком
Бисквитката си остава собственост на фирмата. Ако имаш някакви проблеми т.е. животът на батерията сериозно те притеснява - оплакваш им се, те няма как да го проверят и я заменяш. Старите ми обясняваха, че държат около 2 часа, но новата я ползвам от скоро и държи, но не съм засичал колко при постоянна употреба, защото и пазя заряда като често я включвам и изключвам.
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Би ли споделил какви са ти впечатленията от покритието им и скоростта и за кое населено място става дума (и квартал ако си от София).(beer)
Точно един ден съм я ползвал. Утре ще трябва да пътувам до щатите и ще се върна след месеци. Днес изобщо не ми беше до нея, но успях по центъра на Варна да сърфирам малко с таблета. Домашните ще я проучат и се надявам да напиша мнение за впечатлението им. Иначе съм привърженик на безжичната свързаност. 4G ме впечатли в САЩ и си казах, че това ще търся и в България.
Свалих си песен от 15 МБ за 15-20 секунди.
Един хинт да дам. Тези от вас, които са на договор, да попитат за второ устройство на преференциална цена. Трябва поне 6 месеца да си им бил абонат.
Рядко съм имал проблеми с макс. Чаках, чаках булсат, ама не ги дочаках.
Свалих си песен от 15 МБ за 15-20 секунди.
Един хинт да дам. Тези от вас, които са на договор, да попитат за второ устройство на преференциална цена. Трябва поне 6 месеца да си им бил абонат.
Рядко съм имал проблеми с макс. Чаках, чаках булсат, ама не ги дочаках.
Fire is Faith
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
Мерси и успех в щатите. (beer)(beer)(beer)
[Quote]4G ме впечатли в САЩ и си казах, че това ще търся и в България.[/Quote]
Там е едно, а у нас малко по-различно. :D
\"Кога ще ги стигнем американците?\"
Чакаме впечатления.
[Quote]4G ме впечатли в САЩ и си казах, че това ще търся и в България.[/Quote]
Там е едно, а у нас малко по-различно. :D
\"Кога ще ги стигнем американците?\"
Чакаме впечатления.
Ползвам мини бисквитка от няколко месеца и съм доволен. Батерията я държа включена по 3-4 дни - никога не се зарежда до края, защото има защита - когато си навън ако ти падне просто я включваш в лаптопа и тя действа като флашка (докато се зарежда в същото време) Иначе 5 часа издържа. Скоростта е прилична - около 8-10 м Не прекъсва - понякога трябва да се рестартира бисквитката.