Булсатком вече монтират GSM антени
Булсатком вече монтират GSM антени
На 3 места в Стара Загора където имаше стойки за антени вече са сложени самите антени,почти съм сигурен ,че са на Булсатком,явно старта ще е скоро!
Re: Булсатком вече монтират GSM антени
Различават ли се?
Да не са на Мак-са, те нали от 7ми почват.
Да не са на Мак-са, те нали от 7ми почват.
Не са, на МАКСТЕЛЕКОМ винаги има и едни по-къси и широки за WIMAX. Тези са много малко по-дълги от тези за 3G .
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Ауууу, верно ли? А ти от колко време стоиш и наблюдаваш тези антени? И само с това ли се занимаваш? :)
Айде вече стига с тия смешни теми за антени и стойки, че звучите супер аматьорската. Като има старт на оператор, покритие, обслужване и предложени планове, тогава си хабете времето да пишете.
Хубав ден.
Айде вече стига с тия смешни теми за антени и стойки, че звучите супер аматьорската. Като има старт на оператор, покритие, обслужване и предложени планове, тогава си хабете времето да пишете.
Хубав ден.
На мен пък ми е интересно инфото , което дава колегата... Ти като искаш да си прост лаик - клиент... има хора , които се интересуват малко по - про от останалите и за тях такива неща са интересни. :) Като не ти е интересно, не чети темата , още по-малко коментирай ..........
И на мен не са ми интересни разни теми - "какъв телефон да си купя 8 или 16 гб "... ама е залят форума с тях... , но просто не коментирам и не отварям..................... Просто е....
И на мен не са ми интересни разни теми - "какъв телефон да си купя 8 или 16 гб "... ама е залят форума с тях... , но просто не коментирам и не отварям..................... Просто е....
Добър ден ! Аз също чух за антените,и знам толкова колко знаете и Вие.Не се и съмнявам в Булсатком,то се очакваше,те са супер фирма,коректни гъвкави и бързо реагират !
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Хахахахахаха, ега ти вица, оправи ми настроението :):):).
Всички други са супер, но не и Булсатком.
Поне за тези, дето сме им сърбали попарата!
Всички други са супер, но не и Булсатком.
Поне за тези, дето сме им сърбали попарата!
имаше една реплика по телевизията КОГА(woo)
Аз също да попитам - Сигурен ли си? Защото Стара загора е планирана да е от първите 5 града при стартирането на LTE мрежата на Макс Телеком. Те вече WiMax антени не би трябвало да слагат - няма логика.
С нетърпение чакам и двете компании да пуснат вече LTE мрежите си и да започнат да цоцат абонати от другите оператори. Само да тръгнат и ще отида ритуално да си пренеса 1-2 карти (whistle)
Някой писа, че от MaxTelecom стартират на 7-ми, доколкото гледах сайта - 7-ми април е датата за влизане в сила на новите общи условия - пуснали са ги 1 месец по-рано. Доколкото гледах и четох покрай пресконференцията им за LTE официалният старт ще е юни.
С нетърпение чакам и двете компании да пуснат вече LTE мрежите си и да започнат да цоцат абонати от другите оператори. Само да тръгнат и ще отида ритуално да си пренеса 1-2 карти (whistle)
Някой писа, че от MaxTelecom стартират на 7-ми, доколкото гледах сайта - 7-ми април е датата за влизане в сила на новите общи условия - пуснали са ги 1 месец по-рано. Доколкото гледах и четох покрай пресконференцията им за LTE официалният старт ще е юни.