Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Re: Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?

Мнение от KOBRETI » 26 юли 2013, 12:10

Отстъпката идва от комбинацията ТВ+Нет, а не от плащането онлайн. Същата оферта ще ти дадат и в техен офис.

Проблемът е, че не навсякъде предлагат 94 мбпс, аз затова съм на 44...

@PLAYLIFE
Регистриран: 02 апр 2009, 00:24

Мнение от @PLAYLIFE » 30 юли 2013, 02:14

Аз съм абонат на НЕТ1 от малко повече от година. Доволен съм от тях, много рядко имам проблеми със загуба на ТВ или нет сигнала. Вкъщи идват директно два кабела, единия влиза в ТВ-то, другия в рутера. Няма декодери, устройства и други, но пък няма възможностите за запис или за гледане на предавания по избор, а доколкото разбирам е добра благинка :) Имат и цифров и аналогов сигнал за по-старите телевизори. Избора ми бе повлиян от предлаганите от тях ТВ канали - някои канали само при тях бяха в основния пакет, а те имат само един такъв, с включени 105 канала! Както и когато ги избирах - само те предлагаха без допълнително заплащане 7-8 HD канала, сега вече са 12-13 HD, но не знам при другите как е.
Преди бях абонат на Мегалан (още преди Мтел да ги осинови) и бях супер доволен, да не кажа, че за мен те по онова време ми се виждаха най-коректни и с наистина добро обслужване и поддръжка. Лошото е, че не знам сега как са. На Булсатком са повечето ми роднини, е не се виждам като техен абонат... просто не съм толкова спокоен, че да чакам да премине бурята и да си догледам мача например. За бившите Евроком - понастоящем Близуу, преди и кабелната им и интернета им бяха пълна скръб! Чичото е в Редута и живеех при него 3 месеца преди 3 години, псувал съм като каруцар, ама дано са се оправили... ново име, нов късмет :)
Бил съм абонат и на Спиди, стават, ама като спре нет-а и 12 часа може да чакаш през деня...
Друго не се сещам, аз ако сега бих избирал доставчик сигурно бих избрал Мегалан, но бих събрал повече мнения и за Нет1 и за Вива-та. Другото... абе не ми харесва от това, което съм видял!

Shoray
Регистриран: 01 авг 2013, 21:52

Мнение от Shoray » 01 авг 2013, 22:11

Здравейте!
Ще си сменям интернет доставчика и искам да премина на някой оператор който предлага интернет + телевизия.Ходих в офиса на Blizoo и ми казаха, че нямали покритие в моя квартал и затова гледах на други доставчици и немога да си избера, а й незнам кой е добър и дали има някакви проблеми с качеството.Искам интернета и телевизията да са добри и да не прекъсват много :D.Става въпрос за гр.Варна ж.к.Трошево.Благодаря предварително! :)

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 02 авг 2013, 09:22

Виж дали булсат или мобилтел имат оптика при теб. И на двата доставчика тв приемниците са мъка, но пък интернета става. На мобилтел нета е по - зле, а и цените са по - високи.

Shoray

Мнение от Shoray » 02 авг 2013, 18:57

И булсат и мобилтел имат оптика при мен.Въпроса е, че на мобилтел цените наистина ми се виждат много високи, а пък на булсат с тази чиния по време на буря или дъжд няма ли да има прекъсване?

vladovn

Мнение от vladovn » 02 авг 2013, 19:17

Кабелните телевизии и цифровата ефирна също сигнала го приемат от спътник.
Общо взето колкото прекъсва при тях, толкова и на булсат или бтк, т.е. само при гръмотевици, при проливен дъжд и обилен снеговалеж сигнала не прекъсва.
Не въднъж във форума е ставало дума за булсат, цената на всички програми (без hbo max) и 94mbps симетричен е 26лв.

Shoray

Мнение от Shoray » 02 авг 2013, 21:54

Значи в крайна сметка трябва да избирам между bulsatcom и vivacom.Един мой приятел преди беше на vivacom и не беше много доволен... пък съседа ми е на bulsatcom и ще го питам дали е доволен от тях.Благодаря за мнението! :)

vladovn

Мнение от vladovn » 02 авг 2013, 22:17

По - хубаво нещо от разузнаване при съседите няма. :D
Както писах тук http://www.mobilebulgaria.com/forum/429445/1/0/0/re-съвет-кой-доставчик-да-избера-за-пакетна-услуга-неттв-за-дома дори в един град има огромни разлики, но виж ако при съседа е гаден и на теб ще ти пуснат същия гаден нет. Само гледай дали е с оптиката.

Shoray

Мнение от Shoray » 03 авг 2013, 22:12

Днеска ходих в офисите на bulsatcom и vivacom и офертата на vivacom ми хареса повече отколкото на bulsatcom и реших да се включа към тях... и дано да се коректни към мен от гледна точка на качество пък ще ги видим. :)

AlexAlexandrov
Регистриран: 23 мар 2014, 10:33

Мнение от AlexAlexandrov » 23 мар 2014, 10:40

За мен просто вивакомци не са опция никакъв начин, без значение какви са им офертите. Мога да избера всичко друго - Булсатком, НЕТ1, Мтел и каквото друго има като варианти. Бтв, някой знае ли подробности за някакви предплатени пакети на НЕТ1 - плащаш предварително и няколко месеца ползваш ТВ и нет??

Отговори