Бях на близу, но минах на нет1 имаха една такава схема на плащане - три месеца плащаш а ползваш четири. Сега не знам дали е актуална още. Избрах нет1 защото не ти трябва приемник, ако телевизора е с дигитален тунер и кабела влиза директно в телевизора и си управляваш с неговото дистанционно - няма излишни кабели и дистанционни. Таксата ми е 19,90 и когато предплатя три месеца идва на 14.90 виж дали има още тази схема. договорите при тях са 18 месечни дадаха ми един безплатен месец при включването и един когато поканих приятел. Бързо действат и винаги се обаждат. Проблеми с доставката на услуги не съм имал за изминалите 11 месеца всичко минава под земята и не се влияе от бури и урагани. Можеш да вземеш и да тестваш 7 дена и ако не ти изнася да се откажеш като ще заплатиш само цената на инсталацията. Това от мен. Успех с избора и помни, че който и да избереш винаги ни цакат с топла бира просто избери по малкото зло.
Сега погледнах че нет1 имат някакви промоции за 18м. договор виж ги.
Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?
Re: Съвет: Кой доставчик да избера за пакетна услуга Нет+ТВ за дома?
(woo) Тази нова промоция на Нет1 е правена явно заради мен :D. На 20 Юни тази година ми изтича 2 годишния договор, а при Нет1 може да се преподпише ако остават по-малко от 3 месеца до края на договора, така че реално от 4 дни имам тази възможност. Преди 2 седмици като им разглеждах офертите Оптик 45 + ТВ (45Mbps+113тв канала) беше 21,9лв. при 18 месечен договор. Днес офертата им за същия план при 18 месечен договор е 10,45лв. за първите 6 месеца и след това 21,90лв. за останалите 12 месеца. Това прави по 18,08 лв. средна месечна такса за целия договор, което си е почти 4лв. намаление. За 5 години ползване на техните услуги съм много доволен и с такива намаления определено не е трудно да задържат стари и привличат нови клиенти. При сегашната им промоция излиза, че по-хубавия план Оптик 45 + ТВ излиза с 1,80лв. по-малко на месец от Оптик 45 + ТВ (19,90лв.). Да, Нет1 не излъчват 3-те канала на Булсатком за тенис турнирите, формула 1 и испанското първенство, но преди 2-3 седмици случайно попаднах на работещи стриймове на TV+ и Film Plus HD.
-
- Регистриран: 24 дек 2008, 09:05
И аз ще преподпиша на тази такса която са пуснали, добра е!
Но не очаквам да има промяна в скоростта с \"Оптик 45 +\", все пак това не са гарантирани скорости, а обикновено заиграване на числа на маркетинговите отдели, но явно все още актуални, тъй като има хора които гонят точно това?!? :D
Но не очаквам да има промяна в скоростта с \"Оптик 45 +\", все пак това не са гарантирани скорости, а обикновено заиграване на числа на маркетинговите отдели, но явно все още актуални, тъй като има хора които гонят точно това?!? :D
Не знам дали е заиграване, но от Speedtest постигам към почти всички БГ сървъри 90-95 Mbps, а към чуждестранните на някои достига 45Mbps.
Taя тема се е възродила, но е добре да я има - според мен е полезна!
Писал съм по темата обстойно и преди. Сега съм с преподписан договор към НЕТ1 и продължавам да съм щастлив от направения избор. Имат добър съпорт, цените са им конкурентно-способни, промоциите им са зарибяващи, а сега, когато разбрах, че кабелите им минават подземно си обясних липсата на каквито и да е проблеми при бури и лоши атмосферни условия. Не, че агитирам, но не мога да кажа на бялото - черно, доволен съм от НЕТ1 и бих ги препоръчал на всеки с две ръце! (yes)(yes)
Писал съм по темата обстойно и преди. Сега съм с преподписан договор към НЕТ1 и продължавам да съм щастлив от направения избор. Имат добър съпорт, цените са им конкурентно-способни, промоциите им са зарибяващи, а сега, когато разбрах, че кабелите им минават подземно си обясних липсата на каквито и да е проблеми при бури и лоши атмосферни условия. Не, че агитирам, но не мога да кажа на бялото - черно, доволен съм от НЕТ1 и бих ги препоръчал на всеки с две ръце! (yes)(yes)