За желаещите да тестват мрежата на Макс телеком:
Re: За желаещите да тестват мрежата на Макс телеком:
Ами мерси...не стига, че и \"не гарантира\", ами и след \"закупуване\"...иначе съм от Стара Загора и с удоволствие бих тествал услугата.
550 лв за бисквитка, wifi модем?! Това шега ли е (no)
Ако приемем че не е шега виж това:
http://technoodling.net/review-zte-mf60-4g-mifi-router/
Сега се сетих че ние и сега сме уж ама само уж на 4G при макса,предполагах че ще предложат поне 5 или 6G.:X
http://technoodling.net/review-zte-mf60-4g-mifi-router/
Сега се сетих че ние и сега сме уж ама само уж на 4G при макса,предполагах че ще предложат поне 5 или 6G.:X
Е то след 7 дни изтича този тестов период... Всъщност ако го бях видял това по-рано щях да взема една карта и да я ползвам на таблета (Nexus 7 2013). А някой има ли представа дали ще предлагат и microSim карти веднага след старта на LTE мрежата на Макс телеком?
Нищо подобно- от 6ти ЗАПОЧВАТ тестовете. Тогава може би ще изтече срокът за включване на тестери, а може при достигане на определена бройка тестващи "вратичката" да се затвори по-рано.
От линка в първия пост към страницата на Макс телеком пише:
\"Считано от 06.01.2014 г. Макс Телеком започва публично предлагане на тестова услуга “4G LTE пренос на данни” за период от три месеца.\"
\"Считано от 06.01.2014 г. Макс Телеком започва публично предлагане на тестова услуга “4G LTE пренос на данни” за период от три месеца.\"
Така де- "публично" за "тестова услуга". Тестовият период е 3 месеца, така че може да се възползваш- има време. За размера на картите съм 99.9% сигурен че ще предлагат всички варианти.
Добавено: Извинявам се (blush) - недоглеждането е мое- месецът е януари. Но недоумявам как е останала подобна новина "скрита" толкова време :X
Добавено: Извинявам се (blush) - недоглеждането е мое- месецът е януари. Но недоумявам как е останала подобна новина "скрита" толкова време :X
Ами аз от сайта на Макс телеком разбирам, че тестването на мрежата ще започне от 6 Януари и ще продължи 3 месеца, а не че записването ще започне тогава. А и не ми звучи логично да започне 3 месечен тест на мрежата от потребители едва Април месец и да продължи 3 месеца, защото доколкото си спомням Макс телеком изразиха увереност, че ще пуснат официално услугата в първото полугодие на годината.
Какво ще тестваш ? Нали бяхме на 4G а май се оказа че сме на 3G, старата бисквитка не била съвместима с 4G (blush):X
Не ми трябва бисквитка, таблета поддържа LTE.