Citytel
Re: Citytel
И гаранцията не ми е към никакъв \"Омниаком\", а към \"Ситител\", мога да я снимам и да ти я пратя!
Здравейте ,поръчах телефон от Citytel лятото ,мога да кажа ,че са коректни. Закупуването стана по телефона ,понеже съм от Варна ,бяха точни и си получих телефона в уговорения срок. Преди седмица телефонът ми получи някаква повреда в power бутона ,пратих им запитване посредством e-mail ,отговориха ми още на същия ден и се разбрахме да им го пратя да го видят (гаранционно обслужване). Пратих телефона понеделник 17.04 ,вторник 18.04 ми се обади човек от фирмата за да ми съобщи ,че телефонът е получен и да ме пита каква е повредата ... Днес петък 21.04 получих SMS около 10 часа ,че имам пратка във Варна ,отначало помислих ,че рекламацията не е приета ,защото ми се стори много скоро за да са го оправили и да ми го върнат ,но за щастие си взех телефона с отстранен проблем!
За фирмата мога да кажа ,че са коректни и като клиент съм доволен от обслужването им ! Пожелавам им успех!
Христо Георгиев
За фирмата мога да кажа ,че са коректни и като клиент съм доволен от обслужването им ! Пожелавам им успех!
Христо Георгиев
[Quote]
Съгласен! Само не разбирам защо не сложи \"-\" оценка в профила на фирмата. Тази тема рано или късно ще потъне надолу, а рейтингът малко или много си остава[/Quote]
Ако не си поръчал телефона през саита на \"Mobile shop\", не можеш да оставяш оценки. Клиента може да е поръчал покупката по телефона или направо в магазина на фирмата. Аз лично имам закупен телефон от CityTel и работи идеално. Все още не съм ползвал гаранционни услуги, а няма да ползвам защото телефона беше отключен и рутнат още на първата седмица. Пожелавам им успех.
Съгласен! Само не разбирам защо не сложи \"-\" оценка в профила на фирмата. Тази тема рано или късно ще потъне надолу, а рейтингът малко или много си остава[/Quote]
Ако не си поръчал телефона през саита на \"Mobile shop\", не можеш да оставяш оценки. Клиента може да е поръчал покупката по телефона или направо в магазина на фирмата. Аз лично имам закупен телефон от CityTel и работи идеално. Все още не съм ползвал гаранционни услуги, а няма да ползвам защото телефона беше отключен и рутнат още на първата седмица. Пожелавам им успех.
Купувал съм два телефона от ситител единият преди две години другият преди два месеца и в двата случая до момента всичко е ОК работят без проблем. не искам да ги хваля и за това, ако проблема съществува при теб заради дефект се отнеси до компетентните органи.
Аз също съм купувал три телефона от тази фирма. Вярно цените са ниски. Докато работят апаратите добре, но стигне ли се до гаранционно обслужване идват и проблемите. Аз лично имах проблеми с един от закупените телефони и никак не съм доволен от сервизното обслужване на апарата.
Съгласен съм с geornnn.Телефоните наистина се продават без фактура, а гаранционното обслужване се извършва като изпратиш апарата в sitytel. След като обаче изпратиш телефона повече от веднъж ти казват че е изпускан, гаранцията отпада и приключват с теб.
Нещо и на мен не ми вдъхнаха доверие. До разговор за фактура не се стигна, но щом не издават, няма как да купя от тях каквото и да било. Това, което ме накара да се усъмня в тях и да потърся мнение онлайн е, че не приемат плащане с карта, нито по банков път или онлайн. Само кеш. Оставям мускулестия вид, целия в татуси (на човека, с когото говорих)... Прекалено ми е съмнителна работата там.
Re: Re: Citytel
нямат сервиз ,гаранция ви давам , ако тел дефектира духате супата, повечето онлайн магазини нямат сервиз,да имаш сервиз значи да работят с сервизите на марките, те това не го правят и не могат, защото работят нелегално
Аз съм купувал зарядно и протектори. Винаги пускат касова бележка и те гонят с нея. Много търговци не работят с пос терминали, защото банките си взимат процент от транзакцията... Малаумна работа... и понеже не може да се уговори да е символичен понякога в зависимост от издателя на банковата карта и на пос терминала може да стигне до почти 5% (това е мое проучване от преди години) което като се прибави и че е върху ддс си е направо подигравка.
Именно затова когато не се продва нещо с голяма добавена стойност не е изгодно да минава през терминал.
Не съм сигурен, че няма да ти издадът проформа и да си платиш по банка.
Мисля, че си прибързал с заключението и относно фактурата. http://www.citytel.bg/Shipping
Именно затова когато не се продва нещо с голяма добавена стойност не е изгодно да минава през терминал.
Не съм сигурен, че няма да ти издадът проформа и да си платиш по банка.
Мисля, че си прибързал с заключението и относно фактурата. http://www.citytel.bg/Shipping
Всички т.нар. "гаражни търговци" на мобилни апарати издават фактура с ДДС без проблем, но цената отива 18-20% нагоре.
Даже са ми обявявали и цена с над 25 процента нагоре.
Опростената фактура също не е проблем да издадат фирмите на всеки, който поиска.
Хора, търсете си правата.
Искайте си фактура с касов бон и ще видите, че дявола не е толкова черен.
Не знам дали всички търговци са така, но за 6-7 от тях съм сигурен, защото съм взимал всички необходими документи при продажбата на мобилен апарат.
Даже са ми обявявали и цена с над 25 процента нагоре.
Опростената фактура също не е проблем да издадат фирмите на всеки, който поиска.
Хора, търсете си правата.
Искайте си фактура с касов бон и ще видите, че дявола не е толкова черен.
Не знам дали всички търговци са така, но за 6-7 от тях съм сигурен, защото съм взимал всички необходими документи при продажбата на мобилен апарат.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!