Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Re: Промоции за 2,90 лв от Виваком и БОБ
Това с гласовата поща добре са го измислили. За да я спра трябва да платя 3.90 които ми се начисляват в следващата фактура.
Можеш много лесно да я спреш като си направиш правилните пренасочвания към несъществуващ номер ;)
[Quote]Това с гласовата поща добре са го измислили. За да я спра трябва да платя 3.90 които ми се начисляват в следващата фактура.[/Quote]
Не е необходимо - просто набери
**004*0880#
И натисни зелената слушалка ;)
Не е необходимо - просто набери
**004*0880#
И натисни зелената слушалка ;)
Здравейте!
Някой, който е на абонаментен план, подавал ли е заявление за пренасяне на номера в магазин на Хенди? От там ми казаха, че можели да пренесат номера единствено ако е на предплатена карта, иначе трябвало да ходя до офис на БОБ... Дали се правят на ударени, или наистина е така?
Някой, който е на абонаментен план, подавал ли е заявление за пренасяне на номера в магазин на Хенди? От там ми казаха, че можели да пренесат номера единствено ако е на предплатена карта, иначе трябвало да ходя до офис на БОБ... Дали се правят на ударени, или наистина е така?
В Хенди пренесох от Вива Фрий към Боб без проблем.
Набрах кода натиснах зелена слушалка,но се чудя когато телефона ми е изключен или извън обхват как ще получавам смс за това кой ме е търсил,на старата ми карта на боб гласовата поща беше деактивирана от боб и затова или не незнам не получавах смс дали ме е търсил някой,затова сега се чудя с този код какво се случва,а пък ако някой знае точно как стоят нещата с картите на боб и смс известяването нека сподели,въобще предлага ли се като услуга и ако да как се активира,Благодаря.
С този код НЯМА да получаваш известия за пропуснато обаждане!
Лично аз съм си пренасочил обажданията вместо към фалшив номер, към втората ми карта, за да не пропускам обаждания.
Лично аз съм си пренасочил обажданията вместо към фалшив номер, към втората ми карта, за да не пропускам обаждания.
Добре а как сега да деактивирам пренасочването което съм направил с този код?
Понеже съм си наумил всичко да ми е активирано и да е точно, няма да мирясам докато не го получи тоя пуст клиентски код. Набирам 123 и след това стъпка 4 ми казва, че през телефона не мога да го активирам, а трябва да посетя магазин на БОБ. Отивам аз в магазина на пл. Славейков в София и там мацката вика обадете се на 123 и стъпка 4 и готово... В страницата на БОБ пък има някакъв pdf файл, който трябва да се попълни, да се сканира личната карта и да се прати на един мейл, след което пък трябва да се изчака 2 часа и да се звънне на 123. Тва е баси омагьосания кръг.
Другото, което момичето в магазина не можа да ми обясни е дали с едно потребителско име /демек една регистрация/ в сайта, мога да въведа примерно 2 номера и да преглеждам онлайн какви минути са изразходени :)
Типично по нашенски и на тези служители много не им се работи когато стане дума да отговарят на въпроси или да упътят потребителя. Но ако е за подписване на договор ще се избият помежду си кой да обслужи бъдещия клиент :)
Другото, което момичето в магазина не можа да ми обясни е дали с едно потребителско име /демек една регистрация/ в сайта, мога да въведа примерно 2 номера и да преглеждам онлайн какви минути са изразходени :)
Типично по нашенски и на тези служители много не им се работи когато стане дума да отговарят на въпроси или да упътят потребителя. Но ако е за подписване на договор ще се избият помежду си кой да обслужи бъдещия клиент :)