Променено *123# меню на ГлавоБол
Променено *123# меню на ГлавоБол
Някой забелязал ли е, че е променено *123# менюто на ГлавоБол за предплатени карти (на ваучери) сега, за да си провериш парите трябва да правиш \"гимнастики\" - първо се натиска 4 и после вече 1, което на стар телефон като SE K750i си са направо \"гимнастики\".
Re: Променено *123# меню на ГлавоБол
Здравей! Това да ти е проблема. Натискаш *123*41# ;)
Това си е проблем, защото има телефони с доста неудобен интерфейс. А на мен пък ми се наложи да отделя няколко часа да пренаписвам и препакетирам шел скриптове за целта.
Иначе това, което си дал, няма как да сработи, гимнастики като *123*4#1# за съжаление вече също не работят.
Иначе това, което си дал, няма как да сработи, гимнастики като *123*4#1# за съжаление вече също не работят.
Е как да не работи след като съм на предплатена на Глобул и точно това е кодът *123*41# (yes)
При мен не сработи - просто като отговор върна пак предното меню. Изглежда са го направили да връща отговор с менюто при \"сгрешена\" команда.
Ако при теб работи, значи е възможно да има разлики при различните типове сим карти или устройства, не знам. Аз съм със стара Глобул го уеб без активна гласова услуга на нея.
Ако при теб работи, значи е възможно да има разлики при различните типове сим карти или устройства, не знам. Аз съм със стара Глобул го уеб без активна гласова услуга на нея.
И при мен работи. (yes)
Да потвърждавам на SE K750i РАБОТИ