глобул все по добри
Re: глобул все по добри
Макс имат ли оферта за 10 лв 2000 МБ с покритие по над 90% от цялото Черноморие? Не се мъчи да ми отговаряш, нямат.
Глобул са пуснали чудесен ваканционен план.
Глобул са пуснали чудесен ваканционен план.
Колко време ще ти трябва за да използваш тези 3GB трафик, когато имаш МАКС скорост 1-2-3Mbit/s... Не ми отговаряй - РИТОРИЧЕН е въпросът ;)
На каква цена го имаш и къде го имаш? Не ми отговаряй, риторичен въпрос;)
Второ не са 3 гб, а 2 гб. На кол центъра на Макс съвсем сериозно съветват клиентите да слагат устройствата им до прозорците, защото цитирам-може да има по-добър сигнал. Аз пък съветвам Макс да почнат да предлагат устройства като чиниите на Булсатком. Да се монтират на балконите барем се подобри сигнала.
Второ не са 3 гб, а 2 гб. На кол центъра на Макс съвсем сериозно съветват клиентите да слагат устройствата им до прозорците, защото цитирам-може да има по-добър сигнал. Аз пък съветвам Макс да почнат да предлагат устройства като чиниите на Булсатком. Да се монтират на балконите барем се подобри сигнала.
\"Нет\" и \"Глобул\" в едно изречение предизвикват единствено смях...
Съгласен съм с теб, но донякъде. Нет и Макс обаче и смях не предизвикват, щото просто нета им е много бутиков. Рядко се среща и е скъп (в сравнение с офертата на Глобул)
В тестов период толкова. И пак е много добре...
За WiMax и мъртви технологии не ми говори...
За WiMax и мъртви технологии не ми говори...
Едно не можах да разбера, нали уж говорим за 3G или съм се объркал нещо, къде намесихте MAX-a...?
-
- Регистриран: 05 май 2014, 22:28
[Quote]нали уж говорим за 3G или съм се объркал нещо[/Quote]
Трябва да си се убъркал нещо, с кого говориш ? Знае ли той че говорин на него ?
Пак си забравил да си пиеш лекарството ,бегай до кенефо и легай ебалник.
Трябва да си се убъркал нещо, с кого говориш ? Знае ли той че говорин на него ?
Пак си забравил да си пиеш лекарството ,бегай до кенефо и легай ебалник.
Скоростта на Макса наистина силно варира според \"засенчеността\" на местоположението. Но ми направи впечатление преди няколко дни, че на перона на метростанция Жолио Кюри се гледаше спокойно мача по БНТ HD. Нещо, което трудно може да се постигне с 3G покритието под земята на Виваком примерно. Сигналът там може да влезе само от едно място - на около 150 метра тръбата излиза над повърхността.
Специално на метростанциите и по цялото метро и трите оператора имат перфектен обхват.