Vivacom net&call-празнична
Re: Vivacom net&call-празнична
Сравнението на Милен е много точно. Средно аритметичната такса на плановете се гледа. Реално клиента плаща 75% от стандартната цена на плана. При Мтел \"екстрите\" са едва ли не взаимно изключващи се. Клиента решава - дали ще пести минути, за да се прехвърлят за другия месец или ще ги изразходи, за да се възползва от безплатните разговори в мрежата на Мтел и ще си плаща всеки разговор извън нея. И двете опции биха ме накарали да се чувствам ужасно, ако бях клиент на МТел. И в двата случая ще съм прецакан. Ако говорим за минимална цена за неограничен интернет и разговори на Вива - 5.80 на Viva Free в комбинация :D Или 7.80 стандартна цена :) А разликата между 64к и 128к е осезаема. А и не е само това - факта, че на скъп план те ограничават на 64к е подигравка с потребителя.
Сателитната ако ще е мазало като на тестовете и с цените като на iptv-то им, по - добре въобще да не я пускат. Отностно космо - живи и здрави са, както е тръгнало скоро ще имат и най - много клиенти, нищо че цените им са най - високи.
А бтк - явно са наели доста персонал от бившия германос и от освободените хора на мобилтел - промоции със срок за 2 или 6 месеца, служителите в магазините ти се лепят като муха на ла*но, имат проблеми и с услугите си... въобще доста проблеми има в бтк.
А бтк - явно са наели доста персонал от бившия германос и от освободените хора на мобилтел - промоции със срок за 2 или 6 месеца, служителите в магазините ти се лепят като муха на ла*но, имат проблеми и с услугите си... въобще доста проблеми има в бтк.
Специално за фирмите не е точно така. там офертите са (поне при нас) с 35% отстъпка. Като сложиш хубав нет (1,5ГБ) и всичко се изравнява, че и отгоре на плановете в момента. Разликата идва в това, че си ползваш ДДС-то. А относно тарифите, Вивакомци обраха страшно много клиенти от Мтел последната година и сега започнаха с гаврите към тях (че нали така си бяха свикнали в Ментел) - коя нормална фирма пуска промоции само за тези, които не са и абонати, а абонатите и, тези които я издържат кучетата ги яли? Мтел пък се усетиха, че много губят и пуснаха много хубави планове , ще си върнат много от клиентите!
[quote]Доста прахосническа логика. Нито 64 kbps е като 128 kbps, нито плащането на цели 10 лв. отгоре само заради гладко сърфиране в последните няколко дни на отчетния месец е резонно.
128 kbps е напълно задоволителна скорост за сърфиране. Говорейки за Виваком, тази скорост дори е 210 kbps ако си спреш 3G-то.[/quote]
Язък за усилията на Виваком за 3G мрежата си. Като гледам, май усилията са им били напразни, след като повече ви харесва да сърфирате на 128 кбпс, а не на максимална скорост. Не мога да разбера, толкова големи сметкаджии ли сте абонатите на Виваком, за да не може да отделите няколко лева повече, но поне да имате бърз и качествен интернет.
128 kbps е напълно задоволителна скорост за сърфиране. Говорейки за Виваком, тази скорост дори е 210 kbps ако си спреш 3G-то.[/quote]
Язък за усилията на Виваком за 3G мрежата си. Като гледам, май усилията са им били напразни, след като повече ви харесва да сърфирате на 128 кбпс, а не на максимална скорост. Не мога да разбера, толкова големи сметкаджии ли сте абонатите на Виваком, за да не може да отделите няколко лева повече, но поне да имате бърз и качествен интернет.
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Извинявай, ама то за такова качество нормално е да нямаш желание да плащаш :) Само като чуя тоя писклив звук като дава свободно и почва да ме свива стомаха :))).
И като лични наблюдения - качеството на услугите им е много зле, обслужването им е още по-зле, а за скрити такси и извиване на ръце да не говорим. Даже и не искам да ги сравнявам с обслужването в Мтел. Имат много да учат.
За фирмени планове са много добри, но само за това.
Поздрави, /разбирай за Виваком :)/
И като лични наблюдения - качеството на услугите им е много зле, обслужването им е още по-зле, а за скрити такси и извиване на ръце да не говорим. Даже и не искам да ги сравнявам с обслужването в Мтел. Имат много да учат.
За фирмени планове са много добри, но само за това.
Поздрави, /разбирай за Виваком :)/
А за депозитите да не говорим,срамота
[Quote]Не мога да разбера, толкова големи сметкаджии ли сте абонатите на Виваком, за да не може да отделите няколко лева повече, но поне да имате бърз и качествен интернет. [/Quote]Ако е въпроса само за качествен нет, именно при Виваком (все още) е най-добър. Колкото до 10-те лева или \"някой лев\" - ако ще и 50 ст. да са - са си моите стотинки, които аз съм си изкарал с цената на здравенцето си и ще ги дам за каквото преценя аз, а не М-Тел, Виваком или която и да е друга компания.
Миналата седмица дадох 500+ лв. за мощен висококласен фенер, но 10 лв. за някакви си 3-4 дни по-бърз нет не давам. Това е положението.
Миналата седмица дадох 500+ лв. за мощен висококласен фенер, но 10 лв. за някакви си 3-4 дни по-бърз нет не давам. Това е положението.
Евалрка! (yes)
Напълно те подкрепям! ;)
Защо да давам, +5 лв. за още 500МБ \"бързи\", понеже са ми останали 2-3 дена, на 128Kbps... :D:D:D
Напълно те подкрепям! ;)
Защо да давам, +5 лв. за още 500МБ \"бързи\", понеже са ми останали 2-3 дена, на 128Kbps... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
[Quote]Ако е въпроса само за качествен нет, именно при Виваком (все още) е най-добър.[/Quote]
С риск да влезя в спор, ще кажа че тук не съм съгласен. Ползвах близо два месеца нет на Виваком, ми то не бяха забивания, то не бяха спирания... Ако си мислите пък, че ограничението е на 128кбпс...хахаха... Сложих Глобулска карта, и нито ми е забивала бисквитката, нито са ми спирали нета, нито нищо. Така е със Мтелската сега, която ползвам. Виваком за съжаление си скапаха услугите тотално вече. Имам си моите наблюдения, имал съм възможноста да ползвам и трите оператора почти едновременно.
[Quote]Колкото до 10-те лева или \\\"някой лев\\\" - ако ще и 50 ст. да са - са си моите стотинки, които аз съм си изкарал с цената на здравенцето си и ще ги дам за каквото преценя аз, а не М-Тел, Виваком или която и да е друга компания.[/Quote]
Съгласен съм с теб, но аз за това си сключих договор за по-голям пакет, за да не се налага да ползвам ограничения. Аз съм такъв човек, че мразя да ме ограничават по какъвто и да било начин. Казвам им майната ви и продължавам с другите. Всеки според нуждите си все пак, нали?
[Quote]Миналата седмица дадох 500+ лв. за мощен висококласен фенер, но 10 лв. за някакви си 3-4 дни по-бърз нет не давам. Това е положението.[/Quote]
Всеки плаща за това, което му е важно!
С риск да влезя в спор, ще кажа че тук не съм съгласен. Ползвах близо два месеца нет на Виваком, ми то не бяха забивания, то не бяха спирания... Ако си мислите пък, че ограничението е на 128кбпс...хахаха... Сложих Глобулска карта, и нито ми е забивала бисквитката, нито са ми спирали нета, нито нищо. Така е със Мтелската сега, която ползвам. Виваком за съжаление си скапаха услугите тотално вече. Имам си моите наблюдения, имал съм възможноста да ползвам и трите оператора почти едновременно.
[Quote]Колкото до 10-те лева или \\\"някой лев\\\" - ако ще и 50 ст. да са - са си моите стотинки, които аз съм си изкарал с цената на здравенцето си и ще ги дам за каквото преценя аз, а не М-Тел, Виваком или която и да е друга компания.[/Quote]
Съгласен съм с теб, но аз за това си сключих договор за по-голям пакет, за да не се налага да ползвам ограничения. Аз съм такъв човек, че мразя да ме ограничават по какъвто и да било начин. Казвам им майната ви и продължавам с другите. Всеки според нуждите си все пак, нали?
[Quote]Миналата седмица дадох 500+ лв. за мощен висококласен фенер, но 10 лв. за някакви си 3-4 дни по-бърз нет не давам. Това е положението.[/Quote]
Всеки плаща за това, което му е важно!
Samsung GALAXY S22 Ultra
[quote]Ако е въпроса само за качествен нет, именно при Виваком (все още) е най-добър. Колкото до 10-те лева или \"някой лев\" - ако ще и 50 ст. да са - са си моите стотинки, които аз съм си изкарал с цената на здравенцето си и ще ги дам за каквото преценя аз, а не М-Тел, Виваком или която и да е друга компания.[/quote]
Ясно е, че за два дни няма смисъл да се добавя нов пакет. Мисълта ми беше защо отначало много хора не си закупуват по-голям пакет с интернет, а купуват този от 5 лв и след една седмица се кефят на \"великите\" 128 кбпс.
Ясно е, че за два дни няма смисъл да се добавя нов пакет. Мисълта ми беше защо отначало много хора не си закупуват по-голям пакет с интернет, а купуват този от 5 лв и след една седмица се кефят на \"великите\" 128 кбпс.