Vivacom net&call-празнична

pass
Регистриран: 04 окт 2009, 12:03

Re: Vivacom net&call-празнична

Мнение от pass » 14 сеп 2014, 14:33

Сравнението на Милен е много точно. Средно аритметичната такса на плановете се гледа. Реално клиента плаща 75% от стандартната цена на плана. При Мтел \"екстрите\" са едва ли не взаимно изключващи се. Клиента решава - дали ще пести минути, за да се прехвърлят за другия месец или ще ги изразходи, за да се възползва от безплатните разговори в мрежата на Мтел и ще си плаща всеки разговор извън нея. И двете опции биха ме накарали да се чувствам ужасно, ако бях клиент на МТел. И в двата случая ще съм прецакан. Ако говорим за минимална цена за неограничен интернет и разговори на Вива - 5.80 на Viva Free в комбинация :D Или 7.80 стандартна цена :) А разликата между 64к и 128к е осезаема. А и не е само това - факта, че на скъп план те ограничават на 64к е подигравка с потребителя.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 14 сеп 2014, 14:35

Сателитната ако ще е мазало като на тестовете и с цените като на iptv-то им, по - добре въобще да не я пускат. Отностно космо - живи и здрави са, както е тръгнало скоро ще имат и най - много клиенти, нищо че цените им са най - високи.

А бтк - явно са наели доста персонал от бившия германос и от освободените хора на мобилтел - промоции със срок за 2 или 6 месеца, служителите в магазините ти се лепят като муха на ла*но, имат проблеми и с услугите си... въобще доста проблеми има в бтк.

josipz
Регистриран: 23 ное 2007, 16:26

Мнение от josipz » 16 сеп 2014, 09:46

Специално за фирмите не е точно така. там офертите са (поне при нас) с 35% отстъпка. Като сложиш хубав нет (1,5ГБ) и всичко се изравнява, че и отгоре на плановете в момента. Разликата идва в това, че си ползваш ДДС-то. А относно тарифите, Вивакомци обраха страшно много клиенти от Мтел последната година и сега започнаха с гаврите към тях (че нали така си бяха свикнали в Ментел) - коя нормална фирма пуска промоции само за тези, които не са и абонати, а абонатите и, тези които я издържат кучетата ги яли? Мтел пък се усетиха, че много губят и пуснаха много хубави планове , ще си върнат много от клиентите!

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 16 сеп 2014, 11:22

[quote]Доста прахосническа логика. Нито 64 kbps е като 128 kbps, нито плащането на цели 10 лв. отгоре само заради гладко сърфиране в последните няколко дни на отчетния месец е резонно.

128 kbps е напълно задоволителна скорост за сърфиране. Говорейки за Виваком, тази скорост дори е 210 kbps ако си спреш 3G-то.[/quote]

Язък за усилията на Виваком за 3G мрежата си. Като гледам, май усилията са им били напразни, след като повече ви харесва да сърфирате на 128 кбпс, а не на максимална скорост. Не мога да разбера, толкова големи сметкаджии ли сте абонатите на Виваком, за да не може да отделите няколко лева повече, но поне да имате бърз и качествен интернет.

angelstamb
Регистриран: 22 яну 2007, 10:50

Мнение от angelstamb » 16 сеп 2014, 16:43

Извинявай, ама то за такова качество нормално е да нямаш желание да плащаш :) Само като чуя тоя писклив звук като дава свободно и почва да ме свива стомаха :))).

И като лични наблюдения - качеството на услугите им е много зле, обслужването им е още по-зле, а за скрити такси и извиване на ръце да не говорим. Даже и не искам да ги сравнявам с обслужването в Мтел. Имат много да учат.

За фирмени планове са много добри, но само за това.

Поздрави, /разбирай за Виваком :)/

zipar1982
Регистриран: 04 юни 2014, 19:16

Мнение от zipar1982 » 16 сеп 2014, 18:02

А за депозитите да не говорим,срамота

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 17 сеп 2014, 00:22

[Quote]Не мога да разбера, толкова големи сметкаджии ли сте абонатите на Виваком, за да не може да отделите няколко лева повече, но поне да имате бърз и качествен интернет. [/Quote]Ако е въпроса само за качествен нет, именно при Виваком (все още) е най-добър. Колкото до 10-те лева или \"някой лев\" - ако ще и 50 ст. да са - са си моите стотинки, които аз съм си изкарал с цената на здравенцето си и ще ги дам за каквото преценя аз, а не М-Тел, Виваком или която и да е друга компания.

Миналата седмица дадох 500+ лв. за мощен висококласен фенер, но 10 лв. за някакви си 3-4 дни по-бърз нет не давам. Това е положението.

Потребителски аватар
PoceH_BS
Регистриран: 02 сеп 2014, 08:05

Мнение от PoceH_BS » 17 сеп 2014, 00:27

Евалрка! (yes)

Напълно те подкрепям! ;)

Защо да давам, +5 лв. за още 500МБ \"бързи\", понеже са ми останали 2-3 дена, на 128Kbps... :D:D:D
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 17 сеп 2014, 07:00

[Quote]Ако е въпроса само за качествен нет, именно при Виваком (все още) е най-добър.[/Quote]

С риск да влезя в спор, ще кажа че тук не съм съгласен. Ползвах близо два месеца нет на Виваком, ми то не бяха забивания, то не бяха спирания... Ако си мислите пък, че ограничението е на 128кбпс...хахаха... Сложих Глобулска карта, и нито ми е забивала бисквитката, нито са ми спирали нета, нито нищо. Така е със Мтелската сега, която ползвам. Виваком за съжаление си скапаха услугите тотално вече. Имам си моите наблюдения, имал съм възможноста да ползвам и трите оператора почти едновременно.

[Quote]Колкото до 10-те лева или \\\"някой лев\\\" - ако ще и 50 ст. да са - са си моите стотинки, които аз съм си изкарал с цената на здравенцето си и ще ги дам за каквото преценя аз, а не М-Тел, Виваком или която и да е друга компания.[/Quote]

Съгласен съм с теб, но аз за това си сключих договор за по-голям пакет, за да не се налага да ползвам ограничения. Аз съм такъв човек, че мразя да ме ограничават по какъвто и да било начин. Казвам им майната ви и продължавам с другите. Всеки според нуждите си все пак, нали?

[Quote]Миналата седмица дадох 500+ лв. за мощен висококласен фенер, но 10 лв. за някакви си 3-4 дни по-бърз нет не давам. Това е положението.[/Quote]

Всеки плаща за това, което му е важно!
Samsung GALAXY S22 Ultra

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 17 сеп 2014, 07:32

[quote]Ако е въпроса само за качествен нет, именно при Виваком (все още) е най-добър. Колкото до 10-те лева или \"някой лев\" - ако ще и 50 ст. да са - са си моите стотинки, които аз съм си изкарал с цената на здравенцето си и ще ги дам за каквото преценя аз, а не М-Тел, Виваком или която и да е друга компания.[/quote]

Ясно е, че за два дни няма смисъл да се добавя нов пакет. Мисълта ми беше защо отначало много хора не си закупуват по-голям пакет с интернет, а купуват този от 5 лв и след една седмица се кефят на \"великите\" 128 кбпс.

Отговори