Нова схема от тройния картел за нова година
-
- Регистриран: 18 сеп 2014, 09:11
Нова схема от тройния картел за нова година
Колеги тройния картел ни е подготвил изненада свързана с увеличение на таксите, идеята била най-ниските месечни такси за фирмени карти да бъде 9.90 а за частни лица 19.90 лв.
Информацията е достоверна но подробности няма да давам, ако имат желание четящите служители на операторите могат да Ви осветлят по въпроса. Ушили са Ви шапка, въпрос на месец да Ви я пробутат. Предплатените услуги са тотално осакатени и остава на дневен ред схемата с договорите.
Информацията е достоверна но подробности няма да давам, ако имат желание четящите служители на операторите могат да Ви осветлят по въпроса. Ушили са Ви шапка, въпрос на месец да Ви я пробутат. Предплатените услуги са тотално осакатени и остава на дневен ред схемата с договорите.
-
- Регистриран: 27 окт 2011, 22:12
Re: Нова схема от тройния картел за нова година
Добре че има такива постове да ме разсмиват малко. 9.90 и 19.90 хубаво ама бизнеса ДДС не го влече... това значи ли 8.25? Я ме осветли малко с тройния картел да разбера?
Хората дето са на такса 9.90 какво ги правим? Ще ядат колците?
Хората дето са на такса 9.90 какво ги правим? Ще ядат колците?
[Quote]Колеги тройния картел ни е подготвил изненада свързана с увеличение на таксите, идеята била най-ниските месечни такси за фирмени карти да бъде 9.90 а за частни лица 19.90 лв.
[/Quote]
В предвид настоящите предложения, средно 15 лв. за частен абонат, ми се виждат по-реални. 19,90 е много. В предвид излезлите информации за предплатените на Вивата, а също така и изтичането на промоциите на Мтел, с "нетърпение" чакам 1 ноември.(whistle)
П.С. Сега видях , че и Вивата са пуснами промоция за октомври.
http://www.mobilebulgaria.com/forum/456290/1/1/0/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8
Остава чакането на ноември:|
[/Quote]
В предвид настоящите предложения, средно 15 лв. за частен абонат, ми се виждат по-реални. 19,90 е много. В предвид излезлите информации за предплатените на Вивата, а също така и изтичането на промоциите на Мтел, с "нетърпение" чакам 1 ноември.(whistle)
П.С. Сега видях , че и Вивата са пуснами промоция за октомври.
http://www.mobilebulgaria.com/forum/456290/1/1/0/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B8-%D0%BE%D1%82-%D0%B2%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BC-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B7-%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8
Остава чакането на ноември:|
Преди 5 дни преподписах договора на малката ни фирмичка с М-Тел. Най-ниската такса беше 4,50 лв. Без ДДС разбира се. Договора е за 2 години така че едва ли скоро ще има промяна към по-високи такси.
От оператора казват че може с едномесечно предизвестие да променят условията...имало го в общите условия:D
Абе надушили са че була няма да стартира а и покрай КТБ е Цецо Василев са огладнели и ще вдигат цените!Ще се ползва skype viber:D
Абе надушили са че була няма да стартира а и покрай КТБ е Цецо Василев са огладнели и ще вдигат цените!Ще се ползва skype viber:D
Абсолютни глупости пишеш. Аре да вържем бас на каквото кажеш, че нищо от прогнозите ти няма да се случи;)
-
Остави ме мен,аз съм глупак и нщо не разбирам. Ще поживеем и ще видим,времето ще покаже.
[Quote]От оператора казват че може с едномесечно предизвестие да променят условията...имало го в общите условия[/Quote]
Пълни глупости!
В момента в който решат да променят ЕДНОСТРАННО (от тяхна страна) текущият ми договор и аз не съм съгласен с тази/тези промяна/промени директно си прекратявам договора без НЕУСТОЙКА.
:D:D:D
Вземете малко да си научите ПРАВАТА, не само ЗАДЪЛЖЕНИЯТА по договорите... (whistle)
Пълни глупости!
В момента в който решат да променят ЕДНОСТРАННО (от тяхна страна) текущият ми договор и аз не съм съгласен с тази/тези промяна/промени директно си прекратявам договора без НЕУСТОЙКА.
:D:D:D
Вземете малко да си научите ПРАВАТА, не само ЗАДЪЛЖЕНИЯТА по договорите... (whistle)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
-
[Quote]и аз не съм съгласен с тази/тези промяна/промени директно си прекратявам договора без НЕУСТОЙКА.[/Quote]
Хайде иди си прекрати договора и пиши номера тук да видим как и дали си го прекратил.
Хайде иди си прекрати договора и пиши номера тук да видим как и дали си го прекратил.
[Quote]Хайде иди си прекрати договора[/Quote]
Ти ИДИОТ ли си или ДА?!
Това мога да го направя само ако Виваком тръгнат ЕДНОСТРАННО да променят договора...
Ти ИДИОТ ли си или ДА?!
Това мога да го направя само ако Виваком тръгнат ЕДНОСТРАННО да променят договора...
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.