Опашки в офисите на Мтел?
Re: Опашки в офисите на Мтел?
Я кажете на какви планове сте подписали, защото за такса под 20 лв офертите им са пълен боклук. За момента съм без договор при тях и може да ги сменя.
И може ли някаква оферта от оператор да ми дадат, която я няма на сайта. Защото Трансфера е добре от 25 лв нагоре.
И може ли някаква оферта от оператор да ми дадат, която я няма на сайта. Защото Трансфера е добре от 25 лв нагоре.
[Quote]Трансфер - от днес дават по още 300 минути допълнително за лоялни абонати при преподписване или смяна на тарифа. [/Quote]
Всъщност, ако не забелязваш никой не говори с теб.
В случая питането ми бе към твоя добър приятел Kobreti.
Всъщност, ако не забелязваш никой не говори с теб.
В случая питането ми бе към твоя добър приятел Kobreti.
Няма пълно щастие...25 и 40 лв. това са хубавите оферти за трансфер-а ...За 20лв. може да се изчака ако боб-а пуснат офертата им 3х500(моб.,стац. и нет)
Аз в момента имам и такава карта. 500 моб 500 фикс 500 смс 500мб - 20 лв, не е нужно да я пускат, ама преди се замислих за вивата 20 лв 400 мин 1400 мб и 128кбс. Ще чакам Декември, то е ясно.
Аз като гледам трансфера е оферта само с договор за две години. Но там тарифата е малко по-скъпа от Net Call L (схемата с +200мин) a и е ограничена на 64кбпс. А и при виваком ако комбинираш с нет таксата ти става 20лв. Тоест ако сравня
Мтел
600 мин
1500мб
64кбпс
25 лв
договор за 2 години
Виваком
400+200мин
1000мб
128кбпс
20/24 лв
договор за 1/2 години
Мтел
600 мин
1500мб
64кбпс
25 лв
договор за 2 години
Виваком
400+200мин
1000мб
128кбпс
20/24 лв
договор за 1/2 години
Бъркаш се. Виваком нямат +200 минути на L плана. Има го само ХL, така че са 400, а не 600.
Няма спор, че над 25 Мтел предлагат добри оферти в момента.
Няма спор, че над 25 Мтел предлагат добри оферти в момента.
[Quote]Бъркаш се.[/Quote]
Ама разбира се че бърка, той от къде да знае като е с предплатена карта ?
Те всички преподписват на предплатени програми.
Ама разбира се че бърка, той от къде да знае като е с предплатена карта ?
Те всички преподписват на предплатени програми.
Малко несериозно подхождаш в излагането на факти. В сайта на вива се вижда, че 200 мин. се дават само с Net&Call XL и то само [B]при 2 годишен договор и с нова карта.[/B] За нета дори няма да коментирам,, че се дели на дневни и нощни MB :D Отделно при мтел минутите се прехвърлят. Сметни само ако 1-я месец се "стиснеш" и изхабиш само 400 мин, какво става след това ...А за комбинирането на услуги, всеки си решава, какво и как ще ползва. Говориме за план за разговори. На мен например, ми трябваше само 1 услуга, без други "добавки"...
[Quote]Малко несериозно подхождаш в излагането на факти.[/Quote]
[u][i]Браво kiroo много на място казано, те повечето тук в форума така правят.[/i][/u]
[u][i]Браво kiroo много на място казано, те повечето тук в форума така правят.[/i][/u]
Завърнаха се бързо в играта. Евала!