Опашки в офисите на Мтел?

Nikotin666
Регистриран: 15 сеп 2010, 00:15

Re: Опашки в офисите на Мтел?

Мнение от Nikotin666 » 15 окт 2014, 16:48

Наистина ми е трудно да разбера за какво е спора. Мтел пуснаха трансфер L с който отпада нуждата от втора карта (за тия които са имали), отпада нуждата да знам на колко ми ограничават интернета, не ме интересува дали надписват минути (за параноиците които са винаги излъгани) и т.н. и т.н.

Да вярно струва 40 лв. Ама разликата до масовите планове е едни 15 кинта. Всички влачат телефони за по 1 000 лв. пък им се свиди да дадат по 40 лв. на месец за да си ги ползват пълнофункционално :) и само дебнат кое на колко се ограничавало и следят минути и мегабайти :)

Колкото и да се вадят доводи на противното в моемнта мтел извадиха THE планЪТ и другите са мноооого зад тях.

vrab
Регистриран: 12 юни 2007, 19:50

Мнение от vrab » 15 окт 2014, 18:47

Плановете \"трансфер\" на Мтел са привлекателни но, .....това е обаче до изтичане на срока на договора /24месеца/ и след това влизат в сила стандартните условия.

Мислех да преподписвам на Мтел трансфер m, обаче като изтекат двете години и включените минути падат наполовина и респективно и включените Mb.

И това си е упоменато в плана. Бях разглеждал подробностите преди, но не ми беше направило впечатление или да не би сега да са ги добавили тия условия.

r3tr0
Регистриран: 03 дек 2009, 00:14

Мнение от r3tr0 » 15 окт 2014, 19:21

Нещо си се объркал. В момента ползвам мтел и както казах не съм толкова очарован. Единственото хубаво нещо е, че тарифата ми е е от старите и интернета се ограничава на 128. Бавен е ама става за нещо. Разбирам ентусиазма ви от новите тарифи на мтел (поради дългата липса на нещо адекватно от тяхна страна), ама аз лично не съм очарован защото офертата при тях е само за двугодишен договор и таксата е по-висока.

Izparitel
Регистриран: 01 май 2009, 10:00

Мнение от Izparitel » 16 окт 2014, 06:26

След две години - я камилата, я камиларя. Все се надявам, че междувременно ще се е появило нещо по-добро.

[BG]Agent_Kowalski
Регистриран: 24 ное 2006, 09:38

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 16 окт 2014, 08:40

И аз не съм очарован че под 25лв няма нищо, което да става за използване само с една карта и затова си реших проблема с един боб и една прима за половината пари месечно.(двисимови телефони използвам откакто се появиха на пазара преди няколко години).

meteor
Регистриран: 07 май 2005, 12:10

Мнение от meteor » 16 окт 2014, 10:24

Не знам в чии мокри сънища са тези опашки, но всяка вечер минавам край един от офисите на Мтел в Ст.Загора и хора почти няма вътре, и то след работа около 18ч.

[BG]Agent_Kowalski

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 16 окт 2014, 10:49

Тримесечието ще покаже :)

vankata55
Регистриран: 15 окт 2014, 15:40

Мнение от vankata55 » 16 окт 2014, 15:42

Здравейте момчета, стар клиент съм на ментела, :) но виждам че тук някой са доста напред с материала. Имам въпрос, ако някой от вас е ползвал \"Трансфер L\" за колко време може да опука лимита при нормално отваряне на няколко сайта всеки ден да речем по три, четири пъти на ден?

sgs_maniak
Регистриран: 22 окт 2013, 12:18

Мнение от sgs_maniak » 16 окт 2014, 16:52

[Quote]Плановете \"трансфер\" на Мтел са привлекателни но, .....това е обаче до изтичане на срока на договора /24месеца/ и след това влизат в сила стандартните условия. [/Quote]И след това може би ще има други планове с вероятно по добри условия.
Хубавото на сегашните планове е че промоциионните минути и нет важат за всеки месец през двете години .

[BG]Agent_Kowalski

Мнение от [BG]Agent_Kowalski » 16 окт 2014, 17:33

Много зависи от сайтовете...може да са мобилна версия и да нямат картинки тогава сигурно една страница е 10-15кб, ако не е мобилна версия и има много картинки и глупости 1 страница може и да ти е 1мб и нагоре..

Но така като го казваш ако примеме че 200кб ти е една страница нещо средно като я отвориш 5пъти е един мб.Ако няколко е 5 значи става 5 по 1 =5мб на ден по 30 дни прави 150мб на месец.

В трансфер Л имаш 4500мб като гледам, което според мен ще ти остават дори много, дори по някаква причина да ги свършиш нета няма да спре, просто ще трябва да почакаш повече докато зареди страницата.Разбира се за видео разговори по скайп или за youtube скоростта като свършат бързите мегабайти не е достатъчна, но все някаква работа ще можеш да си свършиш.

Отговори