[Заключена]Мтел с близо 30 000 повече абонати в края на септември

Walther_BG
Регистриран: 02 окт 2010, 17:08

Re: Мтел с близо 30 000 повече абонати в края на септември

Мнение от Walther_BG » 23 окт 2014, 15:07

И като е МенТелски служител какво от това? Имаше преди време едно момче във форума,което не криеше,че е служител и помогна на доста хора.Да може да е бил лъжичка мед в кацата с катрана,но простащините и обидите го изгониха...както и повечето стари потребители.

Относно темата макар и добри като за нашия пазар Мтел закъсняха доста с Трансфер-те.Ако ги бяха пуснали пролетта нямаше да загубят такова количество клиенти.При тях положението е лъжем и замазваме с обещания и лачени реклами-балъци бол,но реално правим нещо добро само като ножа се забие в кокала.Имам доста приятели,които работят при тях на ръководни позиции на Кукуш и като пуснаха най-после добрите оферти с полу-уста говореха за тях едва ли не \"много им даваме-щяха да се задоволят и с по-малко\".

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 23 окт 2014, 15:12

[Quote]Докажи че не си ментелски служител!Ти за идиоти ли ни смяташ или да![/Quote]

Абе, и на мен не ми е любимец, но човек е невинен до доказване на противното, така че по принцип ти трябва да докажеш това, в което го обвиняваш ;)

mishlen2014
Регистриран: 30 дек 2013, 22:39

Мнение от mishlen2014 » 23 окт 2014, 16:37

доста повече не ги харесват отколкото да ги харесват защото статистиката показва че изпуснаха водачеството а скоро ще останат и зад ТЕЛЕНОР,добре че Булсатком се мотаят

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 23 окт 2014, 17:24

[Quote]И като е МенТелски служител какво от това?[/Quote]

Нищо против срещу който и да е служител обаче ако не с държат като високомерни селяндури като лъжат и обиждат навсякъде във форума.Точно срещу това от което и ти недоволстваш.И срещу отявления служител Крейзи(момчето за което говориш) който споменах вече не съм имал нищо против освен да му направя някоя забележка като се увлече и послъже(професионална деформация ;) ).Даже и на мен ми е помагал.Докато винаги съм проявявал нетърпимост срещу скрити представители на оператора като разни Кокони, Викторчета и т.н. които се занимаваха само с лъжи, дезинформация, оправдания и нападки срещу конкуренцията вместо да помагат.Сегашният и той - упорито отрича а заниманието му е да публикува непрекъснато разни новини, информации, анализи, проучвания и резултати(често недостъпни за външни хора) стил "а бе по-зле сме от останалите ама видиш ли според моите разсъждения всъщност сме много добре" и да злобее срещу всяка критика дори и добронамерена за оператора.Напълно "случаен доволен потребител" който върши това с което само един пр би се занимавал.

Кобра, той сам се издава.Както и предполагах никаква реакция на предложението ми, беше много активен преди а сега никакъв го няма.По някое време може да се появи да изцепи някоя злобна простотия ама няма да ми каже кой е и какво "работи".
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Walther_BG
Регистриран: 02 окт 2010, 17:08

Мнение от Walther_BG » 23 окт 2014, 20:56

Да - Крейзи беше момчето,което не криеше,че е служител :) И служители на Глобъл и Вива е имало на дадени етапи във форума.Конкретно за фена на нагризаните ябълки-на мен лично грам не ми пречи когато пише за Мтел.Когато защитава Apple с безумни аргументи ми е по-скоро смешен,но нищо повече.

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 23 окт 2014, 21:44

Ха точно пък той пише по другите теми колкото да отбие номера.Като става дума да си мерим процентите той има не повече от 10% писано извън темите за мтел.Предимно заяждане, скоро не е употребявал любимото си определение \"селянин\" (whistle)

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 24 окт 2014, 13:25

Сега тарикатът се хвана на твоето.Праща ми

[Quote]От: Apple_fan

Получена на 24.10.2014 11:04

Хайде сега представи ми доказателства, за това че съм служител в Мтел. Искам да са ясно и точно обосновани.[/Quote]

вместо да ми каже с моето обещание да си остане между нас.

[Quote]заниманието му е да публикува непрекъснато разни новини, информации, анализи, проучвания и резултати(често недостъпни за външни хора) и да злобее срещу всяка критика дори и добронамерена за оператора.Напълно "случаен доволен потребител" който върши това с което само един пр би се занимавал.
[/Quote]
Ето ти доказателството - вчера се кри цял ден а днеска си върти задника ама не признава.
Па дай ми ги тези доказателства що мълчиш а?
И продължава да се крие...
Гузен негонен бяга.

[Quote]Имаше преди време едно момче във форума,което не криеше,че е служител и помогна на доста хора.Да може да е бил лъжичка мед в кацата с катрана,но простащините и обидите го изгониха...[/Quote]

Между другото да допълня че крейзи вече отдавна не работи в мтел не че някой го изгони ей така.

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 24 окт 2014, 14:23

[quote]то ти доказателството - вчера се кри цял ден а днеска си върти задника ама не признава. [/quote]

За разлика от теб аз не седя по цял ден на компюръра.

И ти писах на лично, за да не спамя темата повече. Поисках от теб доказателства, затова, в което ме обвиняваш. Досега не си представил нито едно. Вече 3-ти ден мълчиш по въпроса.
Не знам кой те държи тук и с какви връзки си, но досега трябваше да са те изгонили като мръсно куче. Може би след собственика на гаражната фирма, ти си човека, нарушил най-много правилата. Но щом след толкова нарушения, си най-активния участник(с 90% офтопик разбира се), значи тук някой те държи.

AVKansazov

Мнение от AVKansazov » 24 окт 2014, 14:48

[Quote]Вече 3-ти ден мълчиш по въпроса. [/Quote]

Брей кога станаха 3 дни?

Чакам си отговора... (whistle) не се лови на думите на кобрата като удавник.

Защо аз да търся доказателствата, вече ти доказвай за "сестра си" ;)
писал на лично :|
[Quote]От: Apple_fan
Получена на 24.10.2014 14:30
Хайде давай. Нали си много убеден. Искам да те видя какви доказателства имаш.[/Quote]
и кво?

Apple_fan
Регистриран: 24 ное 2013, 14:39

Мнение от Apple_fan » 24 окт 2014, 15:19

Toзи, който обвинява, представя доказателствата. Аз съм невинен до доказване на противното. Толкова ли си прост, за да не го знаеш това. Всъщтност я кажи, ти с какво си повече от мен? Хайде да минем на този въпрос, че явно доказателства нямаш никави.
И още нещо: Значи искаш аз да ти докажа, че не съм ментелски служител, т.е да ти дам лични данни и т.н. Абе кой си ти, за да ти давам лични данни, каквито и да са те. Егати нахалника!

Отговори