[Заключена]Мтел Трансфер L и XL нова промоция
[Заключена]Мтел Трансфер L и XL нова промоция
От утре до 16 ноември план Трансфер L освен с 1800 национални минути и 4500 МВ ще се предлага с такса 29,93 лв. (-25%)с прехвърляне на неизразходените минути и 0лв/мин. към Мтел и фикс. при изчерпване. Трансфер XL с неограничени минути и 10000 МВ за 39,96 лв.(-60%). Цените са с ДДС, офертите ще важат за нови и съществуващи абонати при сключване на договор за 2 години. Ако има друго ще стане известно утре.
Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Тези сега ще си играят на надцакване...
Аз съм засега ОК с Трансфер М. Е... 3G из София е малко тука има - тука нема, ама иначе на 128 kbps станциите ми свирят стабилно, включително и в метрото. За разлика от Виваком. Предполагам, че като тръгна на път нещата ще са доста по-зле от Виваком, въпреки критиките на Кобрети, но и това ще го видим скоро.
Аз съм засега ОК с Трансфер М. Е... 3G из София е малко тука има - тука нема, ама иначе на 128 kbps станциите ми свирят стабилно, включително и в метрото. За разлика от Виваком. Предполагам, че като тръгна на път нещата ще са доста по-зле от Виваком, въпреки критиките на Кобрети, но и това ще го видим скоро.
Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Това е нормално. А и Мтел бяха длъжни да отговорят до колкото могат на офертата на Виваком, още повече че и Теленор ще започва да атакува пазара.
А за покритието..чак толкова зле не е. Не бъди чак толкова скептичен. Поне според мен де.
А за покритието..чак толкова зле не е. Не бъди чак толкова скептичен. Поне според мен де.
Това определено е добре,съжалявам само,че не се очертава борба за клиенти в по-ниския ценови сегмент,например 1000 мин. за 20 лева
Питах в Мтел - Трансфер Л се намалява до 23.93 за целия срок на договора, а не за 29.93!
[Quote]Предполагам, че като тръгна на път нещата ще са доста по-зле от Виваком, въпреки критиките на Кобрети, но и това ще го видим скоро.[/Quote]
На път в момента нещата при Мтел са определено по-зле... Вива ме впечатлиха няколко пъти със скорости по магистралата. Макар че радиото пак накъсваше - но това може да е от приложението или самия стрийм...
По темата - надцакването все че се случи и Мтел имат доста активно участие, което ме изненада :) Радвам се, че (поне засега) прогнозите ми за влошаване на положението не се сбъдват :)
На път в момента нещата при Мтел са определено по-зле... Вива ме впечатлиха няколко пъти със скорости по магистралата. Макар че радиото пак накъсваше - но това може да е от приложението или самия стрийм...
По темата - надцакването все че се случи и Мтел имат доста активно участие, което ме изненада :) Радвам се, че (поне засега) прогнозите ми за влошаване на положението не се сбъдват :)
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Добра оферта, тъкмо навреме (за мен)...
Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Aко трансфера е 24 лв. добре. Но ако е 29, мисля, че губи от net&call xxl. Например както и да го гледам при Виваком има повече трафик и не се ограничава на 64. При наличие на 2000 или 1800 мин честно казано за мен няма кой знае какво значение дали ще се прехвърлят или не. Мтела имат само бонус към тяхната мрежа, но пак казвам, при наличие на такова количество минути не мисля, че някой ще опре до него.
Re: Re: Re: Re: Мтел Трансфер L и XL нова промоция
Съмнявам се, че Трансфер Л ще падне под 24 лв, при положение, че Транфер М е 24.90 лв.
Samsung Galahy Z Fold3, Phantom Silver
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
Apple iPhone 14 pro max, Deep Purple
Samsung Galaxy Watch 4 Classic LTE 46mm
Apple Watch 6 44mm
Apple AirPods Pro 2nd Generation
Samsung Galaxy Tab S4 SM-T835-10.5",LTE, Black
След няколко часа ще видим кой е прав. :-)