Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
[Quote]Моля, по-педантичните и строго критичните към останалите във форума да не приемат фразите ВСЯКА БУКВА или ВСЯКА ДУМА, а екзактно: ВСЕКИ ОТДЕЛНО ИЗПРАТЕН ПАСАЖ ИЛИ СЪВКУПНОСТ ОТ ДУМИ ИЛИ ИКОНИ ИЛИ КАКВОТО И ДА БИЛО ДРУГО - ПО ОТДЕЛНО ИЗПРАТЕНО.[/Quote]
Това е почти същата глупост като предишната...
Това е почти същата глупост като предишната...
Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
[Quote]Разбира се, че програми като Viber и WhatsApp работят в реално време и всеки път, когато натиснеш SEND, се инициира нова сесия, т.е. инициира се връзка между телефона ти и сървъра! И обратно, когато получаваш информация.[/Quote]
Отново глупост ;)
Една сесия може да бъде отворена от едно приложение, и докато сесията е отворена, тя да се ползва и от други приложения. Изобщо няма връзка с това, какво пишеш по екрана.
Отново глупост ;)
Една сесия може да бъде отворена от едно приложение, и докато сесията е отворена, тя да се ползва и от други приложения. Изобщо няма връзка с това, какво пишеш по екрана.
Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:22, променено общо 1 път.
-
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
Ами аз го написах, даже приложението ползва сесията създадена от свързването на телефона с нета а не я създава то.
По неговата логика все едно в къщи да държи кабела за интернета изваден и като иска да напише едно съобщение по скайпа да го слага и после да го вади пак :D
Или приложенията да ти пускат и спират връзката с рутера.
По неговата логика все едно в къщи да държи кабела за интернета изваден и като иска да напише едно съобщение по скайпа да го слага и после да го вади пак :D
Или приложенията да ти пускат и спират връзката с рутера.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
Е аз колко пъти му го казах.....
Интересно ми е какво работи човека. Седи ми като студент журналистика написал първия си "матерял" за някоя курсова работа и пуснал го тука.
Интересно ми е какво работи човека. Седи ми като студент журналистика написал първия си "матерял" за някоя курсова работа и пуснал го тука.
-
- Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
Тренира за жълтите вестници ;)
нали там обикновено пускат такива "сензации" :D
нали там обикновено пускат такива "сензации" :D
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
-
- Регистриран: 24 окт 2010, 17:43
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
Я, темата се разраснала, очаквах, че след вчерашния смях при първия прочит... няма да има отново, но не би - отново се посмях доволно :D То е ясно, че човек не може да разбира от всичко, ама кат' не ти е ясно... по-добре да не пишеш такива глупости или най-малкото потърси инфо, за да се подсигуриш. Дори да не ти се търси/чете... едното използване на думичките "май, може би, поне така знам, може и да греша"... помагат.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
Копирам ви от сайта на трънил.
"Минималното първоначално време за таксуване е 60 секунди, след което отчитането става на минута."
"Минималното първоначално време за таксуване е 60 секунди, след което отчитането става на минута."
-
- Регистриран: 29 юни 2012, 20:36
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Теленор - най-неизгодното таксуване на интернет за мобилен телефон
60/60 вече стана стандарт при всички оператори в плановете им за частни лица. Мтел го въведоха и поведоха шафетата, а другите се включиха след тях, да не изостанат :)
За фирмите таксуването на разговорите 60/1 все още е добре предлагано.
За фирмите таксуването на разговорите 60/1 все още е добре предлагано.