Коледни оферти - Теленор
Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Напълно съм съгласен! Недоумявам, или норвежците с типичното си високомерие към унтерменшен бъркат България с...., не знам, то и индианци няма да се вържат на тия "оферти", или целта е фирмата да се унищожи за броени месеци и има някаква игра... Тотална неадекватност, нямам думи, нямам! Предлагаш най- скапаната мрежа, с почти неизползваем нет извън населено място, продаваш апарати с цени като и над останалите оператори, имаш най- малко абонати( никой не може да ме убеди в противното, никаква стъкмистика не помага за реални, плащащи абонати), закриваш половината си магазини в страната, създаваш сума ти и безработни и най- нагло обявяваш най- високи тарифи?!? Тук има нещо, което не знаем...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Напълно съм съгласен с теб, че ТЕЛЕНОР са неадекватни. Ползвам от тях само една карта б-конект и сега и от нея се отказвам вече. Имам приятели които ми звънят на нея и за това я ползвах. От както станаха ТЕЛЕНОР ще ги сменям. Преди слагах всяка година по 10-20 лева и картата ми важеше година. Сега слагам 10лв и важи само 3 месеца и ми дърпат пари без да съм говорил.Това реално не е предпалтена карта а трабева да се зарежда всекимесец с по 3 лв. Пълна тъпня. До тук бях с супер мега якия БЛЮЮЮЮНОР
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
[Quote] ...продаваш апарати с цени като и над останалите оператори...[/Quote]
За цените на апаратите не съм съгласен
За цените на апаратите не съм съгласен
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Може и да си прав, не споря, но сметнато с неадекватния ограничен тарифен план и отвратителния, на места липсващ нет цената става дори по- висока. За нета говоря от личен, горчив двегодишен опит! Просто се заинатих и реших да не се набутвам с още една дейта сим на друг оператор и да ползвам глобулската, щом я плащам. Двегодишен интернет- кошмар си беше(blush). Като си взех след това на един от другите оператори, ми стана още по- зле- видях за какво съм давал по 15 кинта на месец две години:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Нета го пооправиха, войса си е добър, ползвам ги от старта им през 2001! Дали са втори, каквито са всъщност или не, какви са им печалбите и прочие, мен като потребител не ме интересува. Това, което мен обаче ме хвърли в тъча е точно т.нар. коледни оферти (no)
Лично аз ще прехвърля 2 карти, съжалявам, но ..... аз като потребител нямам друга възможност за реакция, може и след време да се върна, но най-нормалното и правилно за мен е да избера ИЗГОДНОТО за мен, а то в случая е при който и да било от другите оператори.
Лично аз ще прехвърля 2 карти, съжалявам, но ..... аз като потребител нямам друга възможност за реакция, може и след време да се върна, но най-нормалното и правилно за мен е да избера ИЗГОДНОТО за мен, а то в случая е при който и да било от другите оператори.
Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Точно тук е ключът от палатката :D При изчерпване на резерва и закупуване на допълнителен пакет, получаваш стандартни минути и никакъв бонус... :|
Re: Re: Re: Re: Коледни оферти - Теленор
От утре ще има още промоции...
-
- Регистриран: 05 мар 2007, 19:16
Re: Коледни оферти - Теленор
От търговска гледна точка,всяка себеуважаваща се и с претенции компания, винаги когато има по-сериозна промяна, нововъдение и т.н. се правят големите промоции и отстъпки. Преди две години, МТЕЛ си смениха логото и тогава първия месец пуснаха уникална промоция . За всеки троен пакет(телевизия-нет-GSM) от месечна такса 30 лв, подаряваха телевизор, лаптоп или смартфон по избор. Глобул смениха цялостната концепция-магазини, лого, цвят и единственото положително при тях е, че отново почнаха да продават Айфон. Плановете им са доста зле, доста мои познати прехвърлят номера или към БОБ(500 минути и 500МБ нет) или ВИВАКОМ .Сегашната им коледна оферта е наистина много добра . 30 лв за 2000 минути към всички и на практика неограничен мобилен интернет. При това с много добро покритие. Имам тяхна бисквитка и мога да потвърдя. Докато при Теленор покритието на 3G е само в градовете.На други места е истински късмет да имат обхват. За съжаление, оставам на Теленор на безсрочен само и единствено заради приятелката ми, но лятото като изтече нейния договор, ако няма адекватна оферта - port in ;)
Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Резерви, тъпотии 1000000000 мин в Глобул. Аз непрекъснато ще си следя резервите, минутите, мегабайтите - за хора без работа! Пълен погром и никаква промяна от 4 години.Никакво покритие, 3G скорости като тези при другите оператори - мираж! Айде моля ви се! Мърльовци с огромно самочувствие, а вече даже не са фактор!
Re: Re: Коледни оферти - Теленор
Е то ще е port out, не че е толкова съществено де:)