сервизните(спешни) номера на сим...
сервизните(спешни) номера на сим...
Здравейте!Могат ли да се изтрият сервизните номера от сим-картите на М-ТЕЛ и Виваком?Става дума за номерата на полиция,пожарна и т.н. и ако може,как става защото имам проблемче което се изразява в следното:От скоро съм с двусимов Леново А536.Като 1-ва карта е М-тел ,заради интернета.Всеки опит да се обадя до оператор на Вива на 123 ме свързва със спешен номер 123 през Мтелската карта.Дори изключването на Мтелската карта не помага...
Моля някой да помогне ако може!!!
Моля някой да помогне ако може!!!
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: сервизните(спешни) номера на сим...
123 не е телефон на мтел и не мисля че е записан в тяхната карта.Виж по-скоро някакви настройки на самия телефон от рода на винаги да те пита от коя карта да набираш и подобни.И аз съм с двусимов телефон с андроид и дори 112 да набирам ме пита от коя карта да стане.112 дори е спешен номер и може да се набира и без сим карта изобщо да има в телефона.
Re: сервизните(спешни) номера на сим...
Mtel нямат номер 123. Нещо бъркаш. Виж коя карта си задал като дефолт и през коя карта правиш обаждането...
Re: Re: сервизните(спешни) номера на сим...
123 не е заложен в Мтелските карти във Вивакомските, но и служител в Мтел пробва и оппаа..свърза се със 112(а телефона набира 123) при изключена карта на мтела.Както и да е.Оправих го.Посъветваха ме да ъпдеитна софта и готово.
Благодаря все пак!
Благодаря все пак!
Re: Re: Re: сервизните(спешни) номера на сим...
Преди да ти отговоря, пробвах да набера 123 през Мтел и нямаше такова нещо - даде грешен номер.
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
Re: Re: Re: сервизните(спешни) номера на сим...
Тоест проблема се оказа в настройка на апарата?
Re: Re: Re: Re: Re: сервизните(спешни) номера на сим...
Ами, кажи какъв е бил проблемът, та ако някой друг има същия проблем и намери темата, да си го реши...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: сервизните(спешни) номера на сим...
Посъветваха ме да актуализирам софтуера от менюто на телефона (настройки-всичко за телефона-услуга за актуализиране на софтуера) и готово.