Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора
Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора
30 Mbps-->Такса 7,95 лв.
50 Mbps-->Taкса 9,95 лв.
100 Mbps-->Такса 18,45 лв.
Предложението важи за целия срок на договора и от него могат да се възпозлват и нови, и настоящи клиенти на Мтел. Промоцията е валидна до 31.01.2015 г.
50 Mbps-->Taкса 9,95 лв.
100 Mbps-->Такса 18,45 лв.
Предложението важи за целия срок на договора и от него могат да се възпозлват и нови, и настоящи клиенти на Мтел. Промоцията е валидна до 31.01.2015 г.
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора
(yes)Определено ще се възползвам от промоционалните условия и ще преподпиша ;)
-
- Регистриран: 21 май 2012, 20:11
Нещо не можах да видя къде пише за "съществуващи".
Аз като съм съществуващ клиент и имам още една година до края на договора за интернет мога ли да го продължа сега с условията на промоцията?
Аз като съм съществуващ клиент и имам още една година до края на договора за интернет мога ли да го продължа сега с условията на промоцията?
Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора
Исках да кажа, че промоцията не е като тази, при която имат право да се възползват само клиенти на Мтел от поне 3 месеца, а могат и напълно нови клиенти.
[Quote]След изтичането на 2-годишния договор, той продължава за неопределен срок при стандартните цени на услугата.[/Quote]
Много "хитра вързанка", след изтичането му могат да ти го "подновят" и за 5 год. след това ако пожелаят... (woo)
Много "хитра вързанка", след изтичането му могат да ти го "подновят" и за 5 год. след това ако пожелаят... (woo)
Coolpad Cool1 dual / Custom ROM.
Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора
След изтичането на договора, той става безрочен, Росене!
Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора
Не става много ясно обаче каква е "стандартната" цена, за която споменават след изтичане на договора - в крайна сметка безсрочните договори са на по-високи цени, а не виждам изобщо да е спомената някъде опция/цена за безсрочен. Или лъжат и подвеждат, че след изтичането на срока цената ще е като за едногодишен (Вместо безсрочен) договор, или са премахнали опцията за безсрочни. И в 2-та случая е наглост
-
- Регистриран: 27 окт 2011, 22:12
Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора
Наистина е нагло да ползваш интернет 2 години за 4 евро на месец. БЕЗОБРАЗИЕ...
Re: Re: Re: Re: Домашен интернет от Мтел с 50% отстъпка за целия срок на договора
"стандартната"- цена без отстъпка от 50%(blush)
- Luke_Netwalker
- Регистриран: 12 дек 2011, 13:30
[Quote]Не става много ясно обаче каква е "стандартната" цена, за която споменават след изтичане на договора[/Quote]
Напълно ясно си е. Стига човек да може да чете.(woo)
Напълно ясно си е. Стига човек да може да чете.(woo)