Започнаха промените при Теленор
Re: Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
Напротив никой не ти дава договора да го прочетеш , а само ПОДПИШЕШ и не ти казват това, което трябва не че са много запознати консултантите (не визирам само Теленор)
Re: Re: Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
[Quote]Напротив никой не ти дава договора да го прочетеш[/Quote] Изискаваш си договора иначе не го разписваш. [Quote]не че са много запознати консултантите[/Quote] Запознати са но не винаги им оттърва да са запознати. Я иди в офис на Теленор и се направи на нов клиент и започват да те облъват и щом попиташ за офертата за недоволни клиенти и кажеш че ти остава 1 месец от договора започват да те гледат по по-различен начин защото това е преподписване. Защо не ти предложат тази оферта с влизането в магазина ?
Re: Започнаха промените при Теленор
вчера бях в теленор и подписах договор за 2 години 2200 минути към всички плюс 9 ГБ интернет за 30 лв в част от тези минути влизат и в роуминг а вие подписваите и преподписваите с бай ганьо днеска има утре няма
Re: Re: Започнаха промените при Теленор
и за какви заслуги се дава такава тарифа? или нещо ни базикаш,я снимай договора да видим
Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
за да бъдеш сигурен дати снимам част от договора ще видиш колко опростено и сголеми букви е написано
и аз това предложих,не се сърди,но не ти вярвам,това за фирма ли е?
Re: Започнаха промените при Теленор
незнам как да променя с по малка резолюция да побликувам договора е на частно лице
Re: Re: Започнаха промените при Теленор
Съветвам те да скриеш личните си данни,склонен съм да ти вярвам,но разкажи как така се уреди с това?
Re: Re: Re: Започнаха промените при Теленор
Има такъв план да!
2200 мин национални
От тези 2200 мин,170 мин. важат и за роуминг
9ГБ нет
Този план е от скоро и не е актуален публично,а за недоволни клиенти,така разбрах....
2200 мин национални
От тези 2200 мин,170 мин. важат и за роуминг
9ГБ нет
Този план е от скоро и не е актуален публично,а за недоволни клиенти,така разбрах....
Качи малко снимки на договора някъде и дай линкове да го разгледаме подробно.